Zoeken naar wil

Uw zoekactie voor wil leverde 33 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Naturel milfje 36 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Naturel milfje
Ik bied mijn gedragen slipjes aan tegen vergoeding. Als je graag een slipje wil, heerlijk geurend en lekker nat, kom gerust langs. Ik doe mijn slipje graag voor je uit in de gang (50 euro). Bij een juiste klik en een goed gevoel kan er wat extra, maar dan tegen een meerprijs. Prijzen staan vast en worden niet onderhandeld. Respect en discretie zijn voor mij enorm belangrijk. Ik kan een afspraakje vastleggen in de avond wegens vakantie.  

Naturel milfje
Petite Mandy 29 jaar Limburg - Kerkrade 0649828800
Uw Lolita neukpopje beschikbaar voor uw genot!
Petite, mooi, slim, onderdanig en beschikbaar voor jouw genot. 
 Gewillig en met plezier onderwerp ik mij aan jouw wil. Wat ik jou kan geven is bijzonder. Geen fake of een snel afgewerkt afspraakje, maar pure, echte onderdanigheid. Ik geniet het meest als ik jouw fantasie waar kan maken. Als we samen jouw wereld betreden waarin ik mij volledig laat leiden door jou en wat jou pleziert. Gaat jouw voorkeur uit naar lust (verbale) vernedering, mindgames, opdrachtjes, bondage, (orgasme) controle ongeremd seksueel gebruik of misschien een roleplay? 
 Verschijn ik voor jou in een stijlvol jurkje, lingerie of juist lekker sletterig? Of wil je misschien iets heel anders? Je kan van mij verwachten dat mijn overgave aan jou oprecht is. Ik verwacht van jou dat je daar respectvol mee om gaat (ook al kan dat soms heel anders lijken ;-). Daarbij hoort ook dat we ons beide houden aan de afspraken die we maken. Vind het ook erg geil om onder geplast te worden:) Discr  

Uw Lolita neukpopje beschikbaar voor uw genot!
Helena 36 jaar West-Vlaanderen - Oostende 0495354527
Nieuw 100 procent genot
Hallo heren, ik ben Helena een Zuiderse jongedame met belgische roots. Heb een natuurlijke ronde buste en een mooi zachte lichaam, heb een bijgeschoren vagina, mooie ronde poep, ik heb half lang krullend haar. Ik hou van tgz en pzc dit zijn één van mijn specialiteiten doe ook intiem en massages en doucheservice horen er ook bij. Wil je een date met mij bel me gerust op, ik ben gans de nacht beschikbaar voor de nacht mensen.  

Nieuw 100 procent genot
  1   2   3   4