Zoeken naar willen

Uw zoekactie voor willen leverde 65 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

20 dagen
Sub60 64 jaar Antwerpen - Rumst
Plasseks
Ik zoek voor deze avond 1 of 2 personen die mij onder wil plassen en ook in mijn mond. Graag zou ik ook aan een ongewassen pik(ken) en kont(en) willen zuigen en likken. Ook wordt ik ook graag bare geneukt. Dit vanaf 21.00 uur en ik kan enkel ontvangen. 64/165/98. Indien je andere wensen hebt laat maar iets weten.  
Pup 33 jaar Antwerpen - Hemiksem
Onderdanige kink boy zoekt….
Hoi! Ik ben openminded gast en zoek via hier nieuwe leuke contacten, kan van chat tot dates tot mss reisgenoot? Ben kinky minded en onderdanig ingesteld, heb ben constant opzoek naar kinky grenzen, en ze mss ook verleggen, recent eerste keer Boots gedaan, en nu zoek ik mss ook contacten voor daar. Of dominantere gasten of mannen die met mij willen spelen? Veel is bespreekbaar, niet veel limits. Voor de rest vraag je maar! Wel enkel deftige reacties. Alle leeftijden welkom. Ps: ik ga vanavond en morgen avond stapje zetten, ook boots, dates zeker welkom. Geile groetjes !!  

Onderdanige kink boy zoekt….
21 dagen
Scenarist 58 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Welk vrouw of welk koppel
elke vrouw of welk koppel wil meespelen in een volgend scenario ? Een vrouw is opgedragen door haar partner om mee te doen in ietwat bizarre interacties. De eventuele partner speelt al dan niet een rol hierin, actief of passief, of wordt achteraf verrast met het resultaat. Willekeurige selecties bepalen wat de interacties zullen zijn, komende van een vooraf bepaalde selectie. Waaronder mogelijks: schijn-poseren voor fotografie, schijn-onderzoeken, schijn-behandelingen, hulp zoeken bij onkundige personen, zich in een gecompromitteerde situatie bevinden, onderwerp van het bestuderen van het sex-leven. Alleen voor echte geïnteresseerden en bij voorkeur ietwat rijpere personen. Voor de jongere vrouwen die willen reageren kan het scenario naargelang aangepast worden. Alleenstaande mannen die gaan reageren komen niet in aanmerking tenzij jong zijn en een glad lichaam bezitten. Beantwoord deze advertentie met de juiste concrete gegevens en motivatie. Er is een voorkeur voor langere  
22 dagen
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Langemark-Poelkapelle
(Hang)borsten verwennen
Hallo, ben zeer verzorgde sportieve man die enorm graag (hang) borsten verwent. Zouden jou borsten eens echt tot in de puntjes willen verwent worden? Mail me snel. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol. Ben je zwanger of heb je moedermelk zeker ook welkom. Meer kan natuurlijk ook, alles is bespreekbaar, zeer veel kan en ik verwen jou en jou lichaam op de plaatsen zoals jij het wenst en op de manier dat jij wenst. Talloze mogelijkheden. Uiterlijk en leeftijd spelen geen rol, jou genot des te meer. Hygiëne respect en discretie staan centraal. Kan ontvangen en verplaatsen. Ps: dame met kleine of gewone borsten natuurlijk even welkom, ik verwen je met dezelfde volle overgave.  
22 dagen
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-103-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje?  
22 dagen
Onderdanige man 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Wie wil deze man gebruiken
Deze donderdag namiddag, vrijdag voormiddag Ik zou graag willen gebruikt, gekeurd, betast enz willen worden. Moeten dienen voor een Mrs koppel of Mr. De vrouw moeten plezieren, de man pijpen, me vooral laten neuken. Of een man alleen maar dan ben ik vooral bruikbaar. Hopelijk mogelijk is er interesse. Ik wil dienen. Wel alles discreet en respectvol. Regio Turnhout. Wie kan me ontvangen?  
Jonas 44 jaar Antwerpen - Kasterlee
Welke vrouw wilt deze wens waarmaken. Bestaat ze
Ondanks ik een hetero man ben. Heb ik de fantasie dat ik eens een sletje wil zijn van een sexy vrouw. Wie wilt me eens gebruiken voor haar genot. Wie doet me een haar lingerie aan. Ik wil ook graag eens een plassende vrouw klaar likken. Wie wilt van mij eens een paar uur een sletje maken. Ik weet dit niet makkelijk te vinden is. Wie is er serieus. 2 lesbiche vrouwen die me eens willen gebruiken zijn ook zeer welkom. Leeftijden en afstand maakt niet uit. Hoop er 1 normale Reactie tussen zit. Want ben de grappenmakers en fakers van laatste weken beu  

Welke vrouw wilt deze wens waarmaken. Bestaat ze
24 dagen
Onderdanige man 60 jaar Antwerpen - Turnhout
Wil wil me morgenvoormiddag
Hoi, ik zou graag willen gebruikt, gekeurd, betast enz willen worden. Moeten dienen voor een Mrs koppel of Mr. De vrouw moeten plezieren, de man pijpen, me vooral laten neuken. Of een man alleen maar dan ben ik vooral bruikbaar. Hopelijk mogelijk voor morgenvoormiddag. Ik wil dienen. Wel alles discreet en respectvol. Regio Turnhout. Wie kan me ontvangen?  
24 dagen
Wouter 39 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Gezocht: bazige dame die weet wat ze wil!
Tegen beter weten in ga ik het toch proberen: zijn hier vrouwen die weten wat ze willen? Ik zoek contact met een leuke vrouw die liever zelf het voortouw neemt. Normaal wordt er naar mij gekeken om alle beslissingen te nemen en ik zoek iemand waarbij ik dat kan loslaten. Iemand die kiest wat er gebeurd, hoe en wanneer… iemand bazig en natuurlijk een beetje kinky… in zo’n setting zou veel mogelijk zijn… ikzelf ben sportief met mooi gereedschap. Tot snel!  
25 dagen
SenSuBo 66 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Object van Lust (vr)
Je bent een heel sensuele jongedame die graag bewonderd wordt; je zou nu en dan niets liever willen zijn dan een object van lust en seksualiteit. Je bent een best knappe, slanke meid tss zowat 17 en 30 met A/B/(C)-cup en je bent bereid je regelmatig in een bdsm spel over te geven aan een veel oudere man. Een bdsm die beroep doet op jouw hele sensueel-seksuele, verleidelijke wezen dat doorheen overgave, gebondenheid en discipline, lust en erotiek, pijn en seksualiteit, wordt geprikkeld tijdens uitgebreide bdsm-momenten in een veilige omgeving. Eerlijke ad, gn.sex.gem., correcte afspraken met respect voor gestelde grenzen; goede ervaring met bdsm, discretie geboden.  
  1   2   3   4   5   6   7