Zoeken naar woning

Uw zoekactie voor woning leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jens 41 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Fwb gezocht
Hoi, ik zoek een leuke vrouw voor een fwb, leuke dingen samen doen, koffietje drinken, filmpje en leuke sex. Ik ben een 41 jarige gescheiden man, slank, 1.87, eigen woning in geluveld. Laat maar een berichtje na  
wim 56 jaar Antwerpen - Deurne
poetsvrouw en gezelschap
ik wil graag contact met een dame, leeftijd maakt niet uit voor een leuk contact met eventueel licht huishoudelijke taken en een fijn gesprek. Ik ben een vriendelijke man met een propere mooie woning.  
Mike 40 jaar Oost-Vlaanderen - Zwalm
ontspanning
Hoi, welke vrouw heeft zin om af te spreken met een verzorgde man regio Oudenaarde. Ik 1m78 65kg 39jr. Hoger opgeleid, verzorgd. Ongedwongen een babbel en eventueel ietsje meer. Voorkeur voor vrouw met natuurlijke rondingen. Kan ontvangen in eigen woning. Benieuwd!  
11 dagen
Paar vrienden 55 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Zoeken vrtje tot 55 die graag prive bij mij dr 3 of 4 mannen geneukt wil worden
Wij zijn een paar vrienden en zoeken een heet vrouwtje tussen de 30 en 55 jr wiens fantasie het is om eens of regelmatig heel discreet en prive overdag op weekdagen eens door een paar mannen goed en lang geneukt te worden. Dit gebeurt dus heel discreet bij mij thuis in mijn nieuwe alleenstaande woning. De mannen zijn tussen de 45 en 53 jr en zijn echt goede neukers die goed en lang kunnen presteren en ook meermaals. Neuken is steeds met condoom tenzij jezelf echt liever zonder hebt. Welk heet vrouwtje heeft hier wel zin in en wil dit heel discreet beleven. Zeker voor gehuwde vrouwtjes die thuis niet aan hun trekken komen. Niemand komt dit ooit te weten, volledige discretie verzekerd. Een koppel waarvan de man zijn vrouwtje zoiets gunt mag ook gerust reageren.  
27 dagen
William 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Anders zo brave of stoute vrouw gaat even een luchtje scheppen.
Hey lieve dame, Op de avond van 28feb zit ik weer op hotel in Kortrijk voor een afspraak. Zegt het je iets om 's avonds even je woning met of zonder excuus te verlaten en een luchtje te gaan scheppen? In werkelijkheid breng je mij een bezoekje en beleven we ons verhaal ;-) . Geen extremen en gewoon genieten van elkaars wensen en open voor overleg. See you.