Zoeken naar xx gezocht

Uw zoekactie voor xx gezocht leverde 7 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
K&L 45 jaar Limburg - Ham
Leuke man gezocht
Hoi, wij zijn een zeker niet onknap koppel met enig niveau. Voor volgende week zijn wij op zoek naar een deftige goed geschapen discrete man om de vrouw hier te komen verwennen. Hij doet mee en/ of kijkt toe. Graag duidelijke reactie met foto a.u.b.  
Koppel Zoekt 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Klein en dik geschapen gezocht
Wij zijn een koppel dat regelmatig een extra man langs heeft voor haar genot. We zoeken steevast iets specifiek, gelieve dus NIET te reageren als je niet voldoet aan de vraag. We zoeken een man, max 45 jaar, die intiem geschoren is, en NIET te groot geschapen (14cm max), maar wel een brede pik heeft. Met andere woorden: je neukt niet diep maar breed ;-) Voor de rest graag slank tot normaal gebouwd. Graag wat uithoudingsvermogen, we gaan graag wat langer door (longplay), dus NIET erop en erover. We doen ALLES safe. Ook koppels waar de man aan dit signalement voldoet mag reageren. Wij zijn 42v 1m80 67kg C-Cup en lang haar, een knappe verschijning, (niet bi) en 45m 1m85 80kg (bi). We ontvangen centrum Gent, datum te bespreken.  
Koppel 50ers 53 jaar Oost-Vlaanderen - Knesselare
Interessante man gezocht voor trio (zie adv. 23/06)
Hallo, allereerst bedankt aan de genen die gereageerd hebben op onze advertentie van 23/06/2024. Uit de 100+ reacties is het voor ons onmogelijk een keuze te maken daar er nog meer dan 50 in aanmerking komen na schifting, totaal niet verwacht. Onbegonnen werk iedereen te contacteren. Daarom bij deze: wie van degenen die reeds een bericht gezonden hebben kunnen afspreken en ons ontvangen specifiek op 19 of 20 juli? En hoe zie je een ontmoeting? Hopelijk wordt het overzichtelijker en selectiever daarmee voor ons. Dank voor het begrip.  

Interessante man gezocht voor trio (zie adv. 23/06)
Koppel 50ers 53 jaar Oost-Vlaanderen - Knesselare
Interessante man gezocht voor trio
hallo, wij hopen een man te vinden voor aangename intieme avond, indien goede klik eventueel om regelmatig te herhalen. VEREISTEN! D.w.z. als je niet aan deze beantwoord is reageren nutteloos: Leeftijd vanaf 36, moet kunnen ontvangen, oraal bi = meer plezier met drie, je deftig voorstellen met stats en woonplaats, geklede foto al dan niet herkenbaar, normaal geschapen, gemanierd en deftig. Ben je er nog? Dan hopen we van je te horen.  

Interessante man gezocht voor trio
23 dagen
Koppel zoekt 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vierhandenmassage gezocht
Wij koppel (41vr en 44m) zoeken vierhandenmassage voor haar. Zij is 41v 180 67kg c-cup en heerlijke kont. Woe 26 juni om 20u (centrum gent) verwachten we 1 man, max 45jr, slank en bi die haar helpt masseren, bepotelen en betasten (zij blijft passief). Geen gevinger, geen gebef en geen geneuk (m van kpl mag dit evt wel bij haar). Toyplay hangt van de klik af. Ze kickt op man/man actie dus als klik er is gaan de mannen ook onderling (met condoom) pijpen (geen must evenwel). Geen andere data of andere voorstellen. Reacties graag met foto en stats.  
cuckoldqueen 45 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Dominante bi Bull gezocht
Na mijn adv van 12/06 en meer dan 200 mail,s te hebben mogen ontvangen is er spijtig genoeg geen enkele kandidaat positief gevonden die aan mijn normen voldoen, foto,s van pic hoef ik niet, mail zonder foto niet, vraag om éénmalig niet, bi dominant is mijn vraag zodus, vr vriendelijk zijn, en dat je ten paste tijden mijn cuckold slet neukt. Voldoe je niet aan deze normen gelieve niet te reageren, verspil mijn/onze tijd niet  

Dominante bi Bull gezocht
Geil stel 45 jaar Antwerpen - Boom
Home party gezocht
Hey, Wij zijn een koppel van 45j met ik, de geile slet van stel, die niet vies is van meerdere mannen om me stevig te neuken. Wij zoeken meerdere goedgeschapen mannen, liefst met ervaring, die er niet vies van zijn me met andere in groep te komen neuken. Wij kunnen door de week ontvangen. Reacties met foto worden beantwoord Geile groetjes en tot snel xxx  

Home party gezocht