Zoeken naar zak*

Uw zoekactie voor zak* leverde 53 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bart 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 36 jaar ongeveer 85kg en één meter 80 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken.  

Afspraakje
Mathias 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 33jaar ongeveer 85kg en één meter 80 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken.  

Afspraakje
Begeertje 41 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Laat je verleiden
Ben jij de hele dag druk in de weer voor anderen? Geef jij het beste van jezelf tot je uitgeput in de zetel zakt? Vraag jij je wel eens af wanneer jij eens wat terugkrijgt van het leven? Ben je de sleur en de zorgen beu? Ben je toe aan wat spannende ontspanning? Laat je meeslepen naar een wereld van dromen en sensaties. Ik neem jou mee naar waar enkel nog de wetten van de aantrekkingskracht gelden. Ben je klaar om wat aandacht, genegenheid, passie te krijgen? Je hoeft alleen even te reageren en je komt gauw meer over me te weten.  
Wim 57 jaar Vlaams-Brabant - Diest
lieve 65+er gezocht
Dag dames , hebben jullie ook Hotel Romantiek op tv gezien? Ik zou graag in contact komen met stijlvolle en deftige 65+ er om fijne intense momenten te beleven waar we beiden ons kunnen in vinden. Hou je ook van kunst, gastronomie, wellness/sauna en gesprekken op niveau....dan zijn we misschien een match. Zelf ben ik 58 jaar , sportief, zakenman en universitair geschoold. Graag ernstige reacties!  
Pieter 55 jaar Antwerpen - Edegem
55 jarige bedrijfsleider zoekt leuke, lieve en ondeugende vrouw voor korte (zaken)trips
Ik ben een 55j man, 182 cm, 77 kg, sportief en verzorgd. Ik heb een eigen internationaal opererende firma en zit dus regelmatig voor korte zakentrips in één van de buurlanden. En alleen is maar alleen op zo'n hotelkamer. Ik kom daarom graag in contact met een verzorgde, jongere, slanke vrouw die me hierbij kan helpen :). Heb vroeger hier al paar maar geluk gehad een toffe vrouw te ontmoeten. Zie je het zitten om 1 of 2 dagen me te vergezellen en hou je van gewoon wat plezier maken en verder 'no strings attached', laat me dan even iets weten. Ik kan je ergens ophalen en we rijden er samen naartoe. Ik ben een heel normale man in de omgang, gevoel voor humor en hou heel erg van een vrouw ook te verwennen, grote fan van (plagende) orale sex etc... Heb je interesse dan graag een seintje terug, rest bespreken we achteraf...  

55 jarige bedrijfsleider zoekt leuke, lieve en ondeugende vrouw voor korte (zaken)trips
Nick 32 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Laat je verwennen
Fysiek fitte kerel is op zoek naar een dame die zin heeft om te genieten. Laat je eens uitgebreid masseren en vervolgens uitvoerig oraal verwennen. Meer is natuurlijk ook nodig, maar absoluut niet verplicht. Jouw genot primeert. Zelf ben ik slank/sportief gebouwd, hoger opgeleid, niet-roker, intiem getrimd (niet geschoren) en normaal geschapen. Jij bent een dame met een gezond libido die kan genieten van massages en seks. Zaken zoals leeftijd, gewicht of etniciteit zijn voor mij niet zo belangrijk. Goede hygiëne en een verzorgd voorkomen zijn dat wel, dus dat wordt geboden en gevraagd. Misschien tot binnenkort?  

Laat je verwennen
Xander 35 jaar Antwerpen - Hove
Opzoek naar een andere gelijkgestelde dame
Ondernemende man van 35 jaar zoekt een ouder of rijpere dame om zorgeloos maar discreet met af te spreken. Harde eisen stel ik niet meteen, het contact en de ervaring is voor mij wat telt. Zelf afkomstig uit de omgeving van Antwerpen, blond haar, normale bouw van 1m76, met een pik die zijn eerste slechte review nog moet ontvangen. Zelf zoek ik dus ouder omdat dat in het verleden toch steeds goed ervaren was, maar hou je niet tegen mocht je hierin afwijken. Hygiëne, discretie, humor, en niveau zijn wel zaken die ik hoog plaats. Getrouwd of in een relatie, weerhouden me niet maar zijn wel handig om mee te vermelden. Onderdanige ingesteldheid of nieuwsgierigheid is zeker een meerwaarden. Afspreken is mogelijk door de week, in het weekend soms moeilijker. Dus bij interessen, stel jezelf of partner even voor, en dan laat ik zo snel mogelijk een antwoord weten. Groeten Xander  

Opzoek naar een andere gelijkgestelde dame
Bob 42 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Eens piepen
Dag dames, via deze weg had ik graag in contact gekomen met een dame die het wel leuk vindt dat een man zijn broek laat zakken voor haar. Wil jij mij graag aanschouwen als ik mijn broek laat zakken en mij daarna handmatig tot een hoogtepunt zien komen, hoor ik graag iets van jou. Leeftijd zie ik niet als een probleem! Ikzelf ben een nette verzorgde geschoren man die hygiëne op prijs stelt evenals de nodige discretie. Kijk vol ongeduld uit naar je reactie. Groetjes en tot snel B  

Eens piepen
Vurige Vrijer 54 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Vurige zakenman zoekt een leuk vrouwtje voor avond of overdag
Hey, leuk dat je even meer leest. Ben jij een dame die alleen op zoek is naar een fysieke klik? Dan ben ik geen partij voor jou. Als je echter houdt van een warme en open persoonlijkheid, een minnaar die zowel wild als teder kan zijn, speels en vurig, dan hebben wij een match. Ik heb zelf geen piercings of tattoos, maar ik hou wel van elegante lichaamsversiering en dus ook van leuke lingerie en negligeetjes. Ik ben van niets vies en nergens voor verlegen. Ik heb veel fantasie, hou van zowel uitvoerig spelen als langdurig vanuit verschillende standjes intiem zijn. Ik ben normaal gebouwd, zonder baard of snor. Ik ben niet op zoek naar een relatie, die heb ik al. Maar mijn seksleven is absoluut voor verbetering vatbaar...Daarom ga ik op zoek naar een leuk speelvriendinnetje, liefst uit de regio Hageland of Haspengouw. Lees aub niet heen over het woord vriendinnetje:een goede verbinding tussen mensen is belangrijker voor mij dan je looks om samen echt te kunnen genieten van en met elkaar x  
Mathias 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 33jaar ongeveer 85kg en één meter 80 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken.  

Afspraakje
  1   2   3   4   5   6