Zoeken naar zeer

Uw zoekactie voor zeer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tomas 43 jaar Limburg - Herk-de-Stad
ik zoek voor vandaag top/versa
ik ben 44 bi en opzoek naar een top om ervaring op te doen, ik hou van assplay,pijpen en geneukt te worden. wie kan dit voor mij doen? ik ben zeer open minded. Ik denk dan aan wederzijds betasten, pijpen, rimmen, anaalplay, dildo's enz.Welke gay/trav/bi heeft tijd om zich te laten verwennen ? ik wil vanavond iemand lekker pijpen en je mag me, als je wil, mij ook safe neuken, wie heeft tijd samen porno kijken , babbelen,kan ook beetje drinken of roken ,en experimenten. wie ?  
Slet 44 jaar West-Vlaanderen - Oostende 0477624831
Slet zoekt
Een oudere man die ik mag plezieren met mijn mondje en kontje, ben zeer onderdanig en gehoorzaam. Ik word ook graag gekleed als een slet, kort rokje lingerie nylonkousen….. het liefst 60+ uiterlijk niet belangrijk hygiëne en discretie uiteraard wel. Ik verplaats mij in Oostende en kan soms ontvangen.  
Cumdump 43 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Onderdanige slet aangeboden
Onderdanige zaadslet aangeboden die deze nacht diep in zijn keel geneukt wil worden. Zeer onderdanig, te gebruiken als je hoertje Grote regio hoogstraten. U ontvangt,of we spreken af voor een outdoor, of cardate. Ik spreek u steeds aan met Meester.  
Bi 100% 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Heb gewoon zin sex met man ik wil lul
Bi top slank 50j 1m60 pik 16.5 zeer hygïëns wat doe ik graag is Rukken pijpen je eikel met mijn tong bespelen kontje wordt niet vergeten bij interesse leeftijd en hoe je eruit ziet sturen.  

Heb gewoon  zin sex met man   ik  wil  lul
Voor nu 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
Voor nu
Wil eens heerlijk gepijpt worden zeer hygiënisch Zoek niet te oud en geen baard of snor voor nu 1:45 nu  
Xavier 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek een extreme dominante meester
Zoek een extreme dominante meester geen faker met losse beloften. Ik ben een zeer onderdanig bottom die iemand zoekt die een abatage sexuelle op mijn lichaam kan organiseren met verschillende dominante mannen zonder grenzen.  

Zoek een extreme dominante meester
Lingeriedrager 57 jaar West-Vlaanderen - Wielsbeke
Discreet daten
Ik ben een lingeriedrager/crossdresser. Ik loop ook heel graag naakt. Kan helaas niet ontvangen. Intiem geschoren, 1,80m 82 kg. Wie kan soms overdag tijdens de week ontvangen om samen te geilen. Niets moet, veel kan. Uiteraard zeer hygiënisch. Ik pijp en slik graag en wil je graag verwennen als dank. Graag binnen de regio Deinze - Kortrijk - Tielt- Roeselare. Eerst elkaar wat leren kennen via mail of Skype.  
Daddy 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Daddy zkt jong
Zeer sportieve daddy van 39 (Leuven), hetero look,bi, zin in jonge gast om discreet van te genieten. Jij bent onderdanig en doet graag wat er van je gevraagd wordt. Verlegen is een pluspunt, ik zeg wel wat ik van je verwacht en bouw alles rustig op. Alles gebeurt safe en discreet. Knap kontje krijgt voorrang ;-). Ideaal als jij kan ontvangen.  
verkenning 53 jaar Vlaams-Brabant - Wijgmaal
uitgebreide ruksessie met 2 handen
ik ben op zoek naar een deftige XL paal waarbij ik mijn 2 handen kan gebruiken om die te rukken; je moet dus beschikken over een zeer grote paal die ik dan lekker hard maak en verwen met beide handen. Wie weet kan ik die hier wel vinden...  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie verwent mijn kontje?
Wie wil me regelmatig safe gebruiken? Ik word graag gevingerd en geneukt, maar hou ook van wederzijds rukken en pijpen. Ben slank en sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Graag reactie met uitgebreide stats, verwachtingen en anonieme naaktfoto. Zin ?  

Wie verwent mijn kontje?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10