Zoeken naar zet

Uw zoekactie voor zet leverde 38 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

24 dagen
Pisgeil 62 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Golden Shower
GOED LEZEN!!! Enkel reageren als je wederzijdse plas wilt en verder niet teveel blabla. Zet je leeftijd. Ik kan ontvangen.  
25 dagen
lou 46 jaar Vlaams-Brabant - Haacht
vanavond.....geile ontlading
je zet uw wagen op rustige plek vanavond, ik neem plaats op de passagier plaats....dan glijden mijn handen over je kruis en knoop ik je broek los....nog iemand zin vanavond?  
26 dagen
geile bi 40 jaar Antwerpen - Brecht
Hot Fuck zaterdagvoormiddag
Welke geile bouwvakker, arbeider, werkman… in werktenue wil zaterdag in de voormiddag zich lekker komen klaarneuken. Dit 40-jarig gespoeld bikontje zit klaar op bed. Je komt toe, zet je achter me. Jouw werkbroek op jouw enkels, rubber om jouw paal en gaan met die werkpik. Reacties met foto krijgen voorrang. Adres via whatsapp.  
Sirk 47 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare
Wie komt me neuken
46j knappe bottem is op zoek naar geile top die zin heeft om me te neuken , liefst groot geschapen . Ik kan ontvangen en als je wilt kan ik je ook anoniem ontvangen . Ik zet me naakt op mijn knieën klaar op bed en ik doe een blinddoek aan . Ik leg condooms en glijmiddel klaar en laat achteraan de deur los zodat je binnen kan om me een lekkere beurt te geven .  

Wie komt me neuken
29 dagen
Wxx 45 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Hoge hakken
Wie wil anoniem komen spuiten in de hoge hakken van mijn vrouw? Alles staat klaar als je binnen komt. Spuiten en weer weg. Indien je een blinddoek op zet kan ik je ook pijpen en kun je in mijn mond spuiten  
30 dagen
Special 45 jaar Antwerpen - Duffel
Special
Zoek één iemand voor regelmatig af te spreken. Het ideaal profiel dat ik voor ogen heb is een zestiger die vrij kan ontvangen. Of koppel kan ook. Iemand waarbij de broek niet vanaf seconde 1 uitgaat, maar langzaam opbouwen, drankje, babbel, verleidingsspel. De eerste date gebeurt niet meer dan wat knuffelen, strelen enz, tenzij ik het signaal geef voor meer - dit signaal is als ik je tongzoen. Ik draag ook graag lingerie tijdens date, iemand die dit in huis heeft, draagt voorkeur. Graag eerlijke reacties met wat uitleg over jezelf en hoe je het zelf ziet Ik kies degene waar ik me best bij voel en zet er mogelijk nog 2 in wachtij.  
30 dagen
Ikke 47 jaar Antwerpen - Duffel
Ik trek je leeg
Je komt binnen, broek uit en zet je in de zetel. Ik trek je graag klaar, indien gewenst mag je me terwijl betasten of ook met mijn pik spelen. Jij bent bij voorkeur 50+ discreet en fris gewassen. Binnen en buiten.  
30 dagen
Tom 33 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie wil lekkere pijpbeurt?
Sportieve, discrete man van 32 komt bij jou langs om je leeg te zuigen. Jij blijft passief, ik zet mijn op mijn knieën en zuig je klaar, jij geniet! Ik ben 1m84, 82kg, zeer verzorgd en verwacht van jou hetzelgde. Reageer met info en foto van je lul. Tot zo?  
  1   2   3   4