Zoeken naar zit hier dan nooit eens

Uw zoekactie voor zit hier dan nooit eens leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Tom en lynn 31 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Vrouw voor fijne date
Hey Beetje out of my comfort zone, maar toch de stoute schoenen aangetrokken om dit te plaatsen. Ik ben, samen met mijn vriend, op zoek naar een leuke vrouw om samen wat plezier mee te beleven. Voor mij zou het de eerste ervaring met een andere vrouw worden, mijn vriend juicht het idee natuurlijk alleen maar toe 😉 We zoeken iemand die we beiden aantrekkelijk vinden, zodat de chemie in bed goed zit. We houden wel van wat voller, een beetje zoals wij. Verzorgd, hygiënisch en discreet is een must natuurlijk! Zin om kennis te maken? Kijk uit naar je reactie!  
19 dagen
Wij 49 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Speelvriendinnetje
Wij zijn een stel, 'geil met stijl', zij 5p en hij 54 jaar. In ons lustgerichte seksspel is hij is dominant en zij onderdanig. Zij is een overheerlijk, 1.60 m, slank gebouwd, compleet onverzadigbaar en ongeremd! Hij is 1,83 m, eveneens slank gebouwd, potent en mooi geschapen. Wij zoeken een speelvriendinnetje om samen met ons te spelen en te genieten. Of je dominant, onderdanig, ontdekkend bent doet er niet zo toe. We zijn creatief genoeg om fijn en intensief te genieten. De nadruk zal liggen op "lust", maar niet noodzakelijk helemaal :) Of je ervaring hebt of niet, wel of niet in een relatie zit, doet er niet zo toe, je mindset des te meer. We nemen graag de tijd om je wensen en kicks te bespelen. Er ligt ook allerlei speelgoed klaar. We zijn inventief en creatief om van een ontmoeting een feest voor ons allen te maken. Wie speelt en geniet met ons? Bij klik kan zeker vaker. Graag zelfs!  
22 dagen
J&E 33 jaar Antwerpen - Stabroek
Vrouw gezocht
Lees aandachtig, zodat je weet wat we zoeken en vooral wat we niet zoeken. We zoeken een hetero of bi dame, verzorgd, discreet, niet rokend, sportief/slank of normale bouw, voornamelijk voor contact met mijn man, maar mits de klik juist zit misschien ook met mij (bischierig). Eerst apart af te spreken met mijn man, nadien kunnen er mogelijkheden zijn tot ffm. Wij zijn beide dertigers, normale/slanke bouw, niet rokend en vrij denkend. Hij is 1m83, 34 jaar, intiem verzorgd en een gever. Ik ben 1m70, C cup en intiem geschoren. Discretie is belangrijk, dus we beantwoorden ook enkel met een foto indien we er een ontvangen. Misschien tot binnenkort?