Zoeken naar zit hier dan nooit eens

Uw zoekactie voor zit hier dan nooit eens leverde 5 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Laura 47 jaar Antwerpen - Lier
Cd sex
Wat groeien die stoppeltjes weer hard. Donderdag als mijn schatjes komen om gezellige cd sex te hebben, zullen ze weer geschoren zijn. Donderdag zit vol,maar zou je graag eens meedoen met een paar heerlijke cd's,ook mannen stuur dan je beste fotootje en wat uitleg met uw bedoelingen. Geen eenmalige fantasten, geen tattoos of piercings. Niet besneden en niet groot geschapen,max 16cm. Geen foto of 1 zin, vuilbak.  

Cd sex
Katja 40 jaar Limburg - Diepenbeek
Geile cd zoekt baasje
Hoi Ik ben een bloedgeile crossdresser met veel te veel vrouwenkleren, -lingerie en -schoenen en net zo voor speeltjes. Ik zoek iemand die mij opdrachtjes en verzoekjes wil geven. Met een foto als bewijs natuurlijk. Wil je mij leren kennen? Van binnen een van buiten? Ik hoor graag van je. Vandaag werk ik van thuis en heb al even een zwart spannend, kort jurkje aangetrokken, met stay-ups, stringetje en BH. Natuurlijk met de juiste hoge hakjes. Die plug in mijn kontje voelt goed, maar ik zou liever fantaseren dat jij in me zit. Laat snel iets horen! Xxx  
Peke 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Vanavond vrijen?
Hallo, ik zoek een tv, cd, trans of m om vanavond lekker te vrijen. Ik zit op hotel in antw centrum. Regeer met fotootje aub.  

Vanavond vrijen?
20 dagen
vakantie 31 jaar Limburg - Peer
Weekendje erperheide
HoiHoi, niet onknappe gast van 30 zit dit weekend in erperheide en heeft wel wat tijd voor wat leuks. :) Wie maakt mijn weekend wat spannender en leuker. Ik sta voor veel open, alles kan, niets moet. Op plezier staat voor mij geen gewicht, kleur of leeftijd. Stuur me een leuk berichtje en een foto en je krijgt zeker wat terug, en misschien tot van het weekend :) xx  
24 dagen
Pieter 53 jaar Limburg - Maasmechelen
Vrouwelijke trav gezocht voor sexbios Maasmechelen
Hallo, Ik ben een 53j man en ik zoek een geile vrouwelijke trav die naar de sexbios wil gaan in Maasmechelen. De bedoeling is dat je mij daar lekker pijpt en mijn zaad goed inslikt. Daarna ‘leen’ ik je uit aan de andere gasten zodat je volledig onder het zaad zit. Je wordt ook geneukt als je wilt. Enkel serieuze reacties. Daarom een foto met uw stats sturen. Alsook uw gsm nummer. We gaan altijd eerst telefonisch afspreken. Ben jij die geile zaadvragende en zaadlikkende vrouwelijke trav? Laat ons dan afspreken!