Zoeken naar zoek

Uw zoekactie voor zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Pedro 61 jaar Antwerpen - Geel
Aziatische of Afrikaanse fwb
Deze 61 jarige viriele en nog steeds zeer potente man uit de kempen is gek van getinte dames en ben daarom op zoek naar een Afrikaanse of Aziatische fwb.Graag zoek ik iemand die submassive is en met weinig of geen taboes en eventueel ook houd van bare gangbang. Als je daarbij nog zou kunnen ontvangen dat zou natuurlijk maar al te gek zijn. Een mixed koppel waarvan de vrouw getint is is evenzeer van harte welkom. Bij reactie met foto krijg je whatsappnummer krijg je zeker een foto retour. Graag tot binnenkort.  
gisteren
PowerfulFantasy 36 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Op zoek naar vrouw met fantasie voor roleplay irl,...
Hey jij daar, ben jij een dame met een rijkgevulde fantasie? Mis je spanning in je leven? Wel dan kunnen wij misschien wel helpen met deze fantasien te beleven! Ben een sportieve, nette man, kan ontvangen en heb een rijkgevulde fantasie. Het is de bedoeling dat als we afspreken, we ons steeds aan een vooraf afgesproken scenario houden, een mix van roleplay en seks. Een zalige combinatie als je het mij vraagt! Doe je mee? Stuur dan snel dan kunnen we evt een eerste scenario bespreken!  
gisteren
Roeland 43 jaar Vlaams-Brabant - Wilsele
Sweet daddy zoekt jou
Deze slanke fun veertiger is op zoek naar een rustige, "brave" meid uit de buurt om onder zijn vleugels te nemen voor good times en verwennerij :) Discretie gegarandeerd. Reageer snel :)  
gisteren
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek een secret date met gebonden dame…
Ik zoek een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
gisteren
Benjamin 45 jaar Limburg - HASSELT
Groot geschapen man op zoek naar date met lieve mollige dame.
Hallo. Ik ben een spontane, groot geschapen 44 jarige man op zoek naar een lieve dame voor een spannende date. Ik ben groot, slank, hoger opgeleid en eerder het alternatieve type. Ik hou enorm van orale seks (likken) en seks waar er ook ruimte is voor passie en intimiteit. Natuurlijk kan een stevige beurt ook wel leuk zijn. Ik zoek een spontane en lieve vrouw die wel houdt van een langere date. Leeftijd en uiterlijk vind ik echt niet zo belangrijk, maar als ik moet kiezen, kies ik mollig of erg dik. Ik hou van contrast, dus ook de leeftijd mag ook afwijken. Zowel ouder als jonger! Ik Ik zoek vooral tijdens de werkuren en ben de hele maand april wel een aantal dagen beschikbaar (of ik kan het regelen). Ik verkies op verplaatsing dus car, buiten of hotel zijn zeker een optie.  
gisteren
Wandelaar 43 jaar Limburg - Kortessem
Wandelpartner gezocht do 2/5 of vr 3/5
Ik ben op zoek naar een leuke wandelpartner voor donderdag of vrijdag. Niet direct op zoek naar seks maar heb er niks op tegen om dingen te laten zien. Voor mij is het 'alles mag maar niets moet'. Ik ben niet opdringerig en zal al je wensen respecteren. Gewoon wandelen is voor mij ook voldoende.  
gisteren
Steven 45 jaar Limburg - HASSELT
Gevoelige man op zoek naar leuke date.
Ik ben een hoogsensitieve gevoelige man op zoek naar een leuke date. Ik zoek een lieve vrouw die houdt van zachtere mannen. Door mijn gevoeligheid kan ik erg genieten van voorspel, passie en intimiteit. Ik hou ik enorm van het geven van orale seks. Ik ben een grote, slanke en joviale man. Sta open voor car-, buiten- of hotel date.  
gisteren
B uit G 55 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Harde meester zoekt dame die het graag hard heeft en graag veelvuldig klaar komt
Ik ben mannelijke man single 53 m78 85kg 16 op 4 steriel behaard jeans type ervaren dater woon alleen in Gistel en kan ontvangen en verplaatsen. Ik zoek een sub dame die graag ruwe tot perverse sex heeft en geniet van harde aanpak. Je bent gewillig en woont regio west tot Oost Vlaanderen of verplaats. Ik kan gemakkelijk vrij krijgen in de week en heb toys, tools en de skills om ze te hanteren en een hoog libido. Mail me maar vooral geef datum op wanneer je vrij bent om te gebruiken en te genieten van een strenge harde lust meester. Leeftijd en uiterlijk of burgerlijke staat speelt geen rol enkel je inzet en gezamenlijke genot. Groeten B  
gisteren
Oliver 43 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Zoek iemand om mij regelmatig onder te plassen
Hallo dames, ik ben 43j 1m70 slank, single en zoek iemand die mij graag regelmatig wil onderplassen. Het wordt steeds een grotere verlangen. Ik heb wel ervaring maar is al lang geleden. Dus jij plast op mij, gezicht, lichaam, pikken ballen. Liefst iemand die graag regelmatig wil afspreken en ook langere pis sessies kan en wil doen. Verplaatsing geen probleem, kan je ook komen afhalen. Bedoeling is deze ontmoeting op hotel ergens te hebben voor gemakkelijkheid, het gaat nat worden;) Graag hoor ik van jou om kennis te maken en misschien verder af te spreken (meer mogelijkheden ook indien gewenst;) Groetjes Oliver  
Bram 26 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk 0470352573
lLeuke date
Hey! Ook op zoek hier naar wat leuke momenten? Stuur me dan een berichtje en wie weet spreken we af. Even over mezelf: Ik ben 26jaar, verzorgd en discreet. Ik ben 1.68 groot, sportief gebouwd en goed geschapen. Ik zoek via hier een leuke dame met wie het klikt om samen te genieten van een leuke avond voor 1 of meerdere keren. Kunnen samen genieten van een uitgebreid voorspel en meer. Stuur me gerust via whatsapp of mail en dan kunnen we kennismaken. Tot snel  

lLeuke date
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10