Zoeken naar zoek

Uw zoekactie voor zoek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

seksdienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Waarschoot
welke oudere dominante minnaar ontvangt
je meteen om te reageren. Wat ik zoek: een oudere dominante en geile, potente man die graag gehoorzaamd wordt. Ik ben 57 182 82 en kom in de streek graag discreet naar je toe om u te dienen. Dit houdt in dat ik me voor u moet uitkleden en uw lusten ondergaan. Mijn billen tuchtigen om te tonen dat u de baas bent, u pijpen op bevel, indien u dat wenst ook mijn kontje aanbieden... Uw genot staat voorop en ik mag niet klaarkomen, wel uw zaad ontvangen waar u dat wenst. Bij klik graag regelmatig afspreken zodat u me kunt treinen om uw vaste en gewillige sletje te worden. Wie reageert met een concrete afspraak?  

welke oudere dominante minnaar ontvangt
Neukteef 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mannelijk neukhol
Hey kerels, ik zoek mannelijke gasten die samen met mij mijn bi maat willen aanpakken als een echte slet. No mercy, ruige fuck, veel kan, niets moet dus laat maar horen waar je zin in hebt en samen maken we het waar. de teef: 37/185/80 ik: 41/190/87  

Mannelijk neukhol
Luc 62 jaar Limburg - HASSELT 0483510001
Ik zoek dikke gezette senior 60+
Ik 62/182/88 op zoek naar een dikke,100+kg gezette senior hoe zwaarder hoe liever,vanaf 60j en ouder voor (h)eerlijke momenten,bij klik voor regelmatig,ik kan vrij ontvangen maar ook verplaatsen.  

Ik zoek dikke gezette senior 60+
maagdelijkkontje 49 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
sex zonder SOA's - maagdelijke bottom wil safe geneukt worden
Mijn maagdelijk kontje zou graag ontmaagd worden op een rustige, geile manier door een man met enige ervaring. Aangezien ik dit zonder risico wil doen, met condoom. Ik ben een aantrekkelijke kerel, met een bol, behaard kontje, 15x5 geschapen, 179 cm/80 kg. Ik zoek een eerlijke, verzorgde en aantrekkelijke man voor op hotel of die me kan ontvangen. Wie durft dit aan, en vertelt me hoe hij het zou aanpakken?  
Wie 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Vaste slikker gezocht
Op zoek naar een deepthroat slikslet die me op regelmatige basis rustig aan komt keeldiep leegslikken. Ik blijf passief en spuit bij hevige orgasmes veel zaad. Ben wel volslank en klein geschapen. Ik ontvang regio Oostende. Jezelf aanbieden met foto aub & no fake !  
47 gay btm 47 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Zoek TOP
Ik zelf 47j gay btm 1m85 95 gbbs verzorgd zeer hygenis ... Wat sex betreft ben ik voor alles te vinden kussen tongen pijpen rimmen laat me neuken,zelf neuk ik wel niet ... Iemand zin om langs te komen,ontvang discreet ...  
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
prive 44 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek bj door student / jonge man
Ik zoek een pijpbeurt door een jonge man of student. jij < 30 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan verplaatsen naar jou of ik kan ontvangen in alle rust en discretie. Ik ben 88KG 174 17, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. Ik stuur geen dickpics dus als je iemand zoekt waar je absoluut op voorhand een dickpic van wilt, is dit niet jouw adv. Discretie verzekerd. Anonieme date kan.  
Bottom 59 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zoek opleiding tot...
Ben 172 cm 74 kg Zoek opleiding tot hotelhoer-groepshoer Heb een enge kut die nog moet getraind worden. Wie voelt zich geroepen om mij op te leiden enz.? Veel mogelijk maar sex wel safe Kan alleen verplaatsen  
flor 65 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
zoek echt grote pik en ballen VANDAAG!
Is er echt niemand in Vlaanderen die zijn grote pik en ballen durft te laten zien aan mij en ze langdurig laat verwennen met handen en mond.Jij mag passief genieten. Leeftijd onbelangrijk wel groot geschapen. Ik ontvang je discreet in Blankenberge. Ben 65/180/78.18*5. Bij interesse reageer met je volledige stats en foto van speelgoed geef ook juiste email adres mee. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Eerlijke advertentie.  

zoek echt grote pik en ballen VANDAAG!
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10