Zoeken naar zoekt voor morgen

Uw zoekactie voor zoekt voor morgen leverde 3 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Mr T 46 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Meester zoekt slaafjes (M/V/X) voor (online) training
Hallo, Ik ben op zoek naar slaafjes (M/V/X) voor online training. Graag slaafjes die zich voor langere tijd kunnen en willen overleveren zodat we iets kunnen opbouwen. Focus ligt onder andere op kuisheidstraining, discipline, dienstbaarheid, regels in het dagelijks leven. Maar er is veel mogelijk. Hygiëne, (wederzijds) respect en discretie zijn belangrijk voor mij en ik verwacht van jou hetzelfde. Training verloopt in eerste instantie online (opdrachten en dagelijks contact via mail). Ik vraag hiervoor 35 euro/week of 100 euro / maand. Irl sessies zijn na een tijdje zeker ook mogelijk, de combinatie van beide is ideaal. Stuur me een mail bij interesse, iedereen krijgt sowieso antwoord. Tot snel, Mr T  
Meesteres Eva 22 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Meesteres (22 jaar) in opleding zoekt slaafjes voor hardcore sessie
Eva is in opleiding voor SM meesteres en is op zoek naar een paar slaafjes voor het oefenen van haar examen! Ze heeft geile SM kleding en is voorzien van heel veel speeltjes die ze op je zal gaan uitproberen. Ballbusting, fisting, cane, zweepslagen, balpijniging, sounding, vastbinden, harentrekken, slaan, spitting in je mond, haar plas drinken, je eigen plas drinken. Kortom alles om uit te proberen. Geef zelf je fantasie door, ik zal zorgen dat Eva je fantasie laat uitkomen. Eva is een studentje van 22 jaar, 47 kilo en cupje AA. Ik zal als haar Meester erbij aanwezig zijn en ik kan tevens na de sessie ervoor zorgen dat Eva je klaarpijpt, en dat je in haar ontzettende nauwe kutje en kontje haar mag neuken! Deze week heeft Eva tijd in de regio Leuven tussen haar tentamens om geile afleiding te krijgen. Hogere prijsklasse (450 voor 2 uurs sessie). Eenmalig aanbod. Laat z.s.m. van je horen, Eva is er klaar voor, jij ook? Groetjes Freek (de Meester van Eva) en Eva!  

Meesteres (22 jaar) in opleding zoekt slaafjes voor hardcore sessie
lust 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spannende date voor de juiste man of koppel
hoikes, Gelieve eerst aandachtig te lezen voor je reageert :). Heel leuke, iets wat verlegen jonge dame, maatje meer/ mollig, zoekt spannende date met man of koppel. Ben geen professional, maar een doodgewone dame :). Ben jij/jullie licht dominant. Een gewone sexdate kan uiteraard ook. Ik vraag 200 euro voor paar uurtjes zonder klokkijken + eventueel kamerkosten. De spanning en leuke tijd, klik vind ik heel belangrijk. Sta nie open voor deapthrote, anaal, extreme pijn (maar lichte pijn mag zeker), voor rest sta ik denk ik voor veel open. Intiem altijd mcd. Ik hou van discretie, vriendelijkheid, eerlijk, hygiene, enz. Je/ Jullie mogen zeker licht dom zijn graag zelf :). Maar ik ben zeker geen echte onderdanige :). Weet wel ik heb geen ervaring met koppels, maar laat dit niet de pret bederven. wil er zeker voor open staan. Ik ontvang niet. Gelieve als je interesse hebt te reageren met toch je wat voor te stellen, en wat je verwachtingen zijn op de date, waar en wanneer.