Zoeken naar zoekt

Uw zoekactie voor zoekt leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Toyboy 23 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zoekt vrouw
Jongeman, hetero, sportief, dikke pik, ervaren… Verzorgd, discreet, enkel verplaatsen kan eventueel ook ontvangen  

Zoekt vrouw
Harde meester 55 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Harde meester zoekt dame die het graag hard heeft
Ik ben mannelijke man single 53 m78 85kg 16 op 4 steriel behaard jeans type ervaren dater woon alleen in Gistel en kan ontvangen en verplaatsen. Ik zoek een sub dame die graag ruwe tot perverse sex heeft en geniet van harde aanpak. Je bent gewillig en woont regio west tot Oost Vlaanderen of verplaats. Ik kan gemakkelijk vrij krijgen in de week en heb toys, tools en de skills om ze te hanteren en een hoog libido. Mail me maar vooral geef datum op wanneer je vrij bent om te gebruiken en te genieten van een strenge harde lust meester. Leeftijd en uiterlijk of burgerlijke staat speelt geen rol enkel je inzet en gezamenlijke genot. Groeten B  
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt leuke volslanke dame
Ben een verzorgde sportieve slanke 55j man en zoek een leuke volslanke dame, leeftijd onbelangrijk om regelmatig met af te spreken, om samen vele hete en genotvolle momenten te beleven. Ben 1m81, 67 kg, blauwe ogen , goed geschapen en mooi geschoren .  
Ludo 53 jaar Limburg - Beringen
Welke jonge vrouw is eind mei in Mallorca en zoekt fun?
Welke meid is eind mei in Mallorca en zoekt wat fun. We spreken af en drinken iets een leuke babbel en een hete sex date. Dit alles veilig en safe met respect voor elkaar prive leven. Gewoon een leuke vakantie liefde. Lekkere hevige sexdate. We doen geen extreme of onveilige zaken. Interesse reageer dan snel om alles te bespreken, stel je even voor en natuurlijk jou voorstel. Graag reactie met een leuke foto. Je zal er geen spijt van krijgen.  
Patje 57 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Single man zoekt (stoei)poes(je)
Ik 172/70/15 besneden...op zoek naar vrouwke al of niet in relatie om lekker mee te stoeien bij voorkeur voor regelmatig .waar ik ook aan de pussy infuus mag liggen ,haar oraal verwennen mag.kan zowel ontvangen als verplaatsen  

Single man zoekt (stoei)poes(je)
thijs 21 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
sportieve student zoekt avontuur
Zoek je avontuur? Als energieke student vol testosteron met een lengte van 1m82, sportief, bruin haar, groene ogen en niet-roker, ben ik op zoek naar een vrouw die zin heeft in iets nieuws. Zin in een jong ervaren blaadje? Ik kan meerdere rondjes, hou van spannende plaatsen, trio,... all jou stoutste dromen zijn bespreekbaar. Hygiene en respect staan centraal. Laten we samen de spanning ontdekken. Interesse? Stuur me een berichtje!  

sportieve student zoekt avontuur
Jan 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt deftige date
Hoi. Klassevolle en verzorgde man van 30j.1.85cm zoekt spontane dame(18-40j.)dames met mooie vormen of ietsje voller weten mij zeker te boeien.Mijn interesses liggen zeer ruim en ik kan over veel meepraten. Ik zoek dus ook een dame met de nodige inhoud. Wat heb ik te bieden.? Ik ben sportief, verzorgd, luistend oor, tikkeltje humor en ik hou van de kleine dingen. Bij de juiste klik mekaar leren kennen en zien hoe ver we geraken zonder enige verplichtingen. Op een amusante en ontspannen manier.  

Verzorgde sportieve man zoekt deftige date
SecretMister 42 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Wie?
Sportieve en potente man zoekt gelijkgestemde ruimdenkende dames/koppels die zin hebben in pure fun en (ont)spanning. Ervaring met trio's en gangbangs en de perfecte bull om de dame in kwestie heerlijk te laten genieten. Graag serieuze reactie terug met concrete info !  

Wie?
sportief 55 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
lieve fwb
deze toffe single van 1m94 met verzorgde looks die zeker gezien mag worden zoekt een lieve friend with benefits om elkaar regelmatig te treffen met alle respect voor elkaar. vriendschap is de leidraad. interesse om eens kennis te maken? leeftijd in niet zo belangrijk.  

lieve fwb
gisteren
Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Stoute M zoekt dito V18+ om samen te masturberen
Stuur gerust een mailtje, het is dringend en hoeft niet gratis!!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10