Zoeken naar zoen*

Uw zoekactie voor zoen* leverde 25 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

22 dagen
Handyman 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vanavond
Ik ben een zachtaardige man, groot en sportief, ben goed met mijn handen. Ik hou een rustige aanpak met strelen, knuffelen, zoenen en zachte seks (safe). Ik wil vanavond na 20u een spontane vrouw tussen 20 en 50 jaar verwennen. Voor 2 uurtjes heb ik een budget van 300 euro. Ik kan thuis ontvangen in het Gentse.  
26 dagen
Morie 27 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Gfe
Hoi, ik ben liefst voor morgen (23/04) opzoek naar een dame voor afspraakje. Ik zelf ben 27 jaar en slank gebouwd. Ik hou vooral van een uitgebreid voorspel (geven en nemen), zoenen en knuffelen. Het 'softe' gedoe dus ;). Ik ben meer een verlegen type dus graag een dame die ook de touwtjes wat in handen kan nemen. Ik ontvang je bij mij thuis. Lichaamsbouw van slank tot mollig, leeftijd is niet meteen een punt. Hygiëne geboden en gevraagd. Verder details kunnen we nog bespreken via mail/WhatsApp. Stuur gerust een berichtje!  
26 dagen
Kobe 40 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie durft?
Hallo dames of koppels uit de buurt van Leuven! Humorvolle en best good looking man zoekt leuke spannende softe dates zoals: durf jij toekijken hoe ik met mezelf speel? Durf je samen te spelen? Durf je mij te bevredigen met handschoentjes of een condoom aan? Durf jij je slipje uit te lenen en mij er mee te laten spelen? Durf jij heerlijk te tongzoenen met een vreemde? Laat je graag naar jezelf kijken tijdens het shoppen? Kortom, spannende gekke dates! Durf jij? Mail dan!  
28 dagen
Mark 52 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Mark zoekt Latex vrouwtje paydate
Ik ben Bart , die op zoek is naar een vrouw in onze regio Kortrijk - Izegem , die eveneens als ik hou van Latex , play en fun , goed neuken , toys , en een vrouwtje die graag een dominante man zoekt die weet hoe een onderdanige vrouw geil en nat te maken . Ik ben een goed bewaarde man met stijl en geil ,mooie gladde paal , en zoek bij het vrouwtje het zelfde . Ben jij die dame die me kan versieren met je lingerie of latex voor een lekker nummertje en iemand die liefst thuis kan ontvangen , zodat alle centjes naar jouw gaan , stuur me dan iets geil en dan kom ik langs om je goed te verwennen . Ik ben een prima tongzoener en beffer . Laat je sex idee na bij mij en we spreken af . Alle leeftijden welkom van 40+ Enkel reageren als je van de regio bent , zodat afspreken beter is , zodat ik meermaals kan langskomen . Xx Mark .  
30 dagen
Man met zin 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Welke dame wilt deze avond 300 euro verdienen elke regio mogelijk
Hallo, heeft u zin in een leuke date met sensueel zoenen streling u wordt gebeft zoals nooit er voor en dan leuke sex en wilt u 300 euro verdienen stuur me snel en berichtje met een foto van u helemaal niet naakt en we zien elkaar straks grts xx  
  1   2   3