Zoeken naar zou willen

Uw zoekactie voor zou willen leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nicholaus 26 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuk stel gezoch die interesse hebben
Eindelijk ook een poging wagen om advertentie hier neer te zetten. Ik ben een slanke jongen 27 dat graag zou zou willen afspreken met een leuk, goeduitziend stel. Zelf ben ik 180 lang, slank en goed verzorgd. Altijd schoon en fris, donkerblond, blauwe ogen en mooie witte lach. Openminded.  

Leuk stel gezoch die interesse hebben
Sam 51 jaar West-Vlaanderen - Zedelgem
Eerlijk en oprecht koppel gezocht
Goedemiddag, Ik ben een 51-jarige hetero-man die graag in contact zou willen komen met een leuk koppel voor spannende dates. Ik ben zeker géén veeldater en zoek deze dan ook niet. Het lijkt me spannend om te kijken of/en mee te doen in jullie spel. Ik ben slank/normaal gebouwd, 190 lang en heb een volle bos haar. Netjes, hygiënisch, verzorgd, discreet en zeker respectvol naar jullie. Dit vraag ik natuurlijk ook van jullie. Bij wie kan ik eens kennis komen maken om te ontdekken of we aan het begin staan van wat leuks/spannends. Ik kan normaal in de vm afspreken.  
14 dagen
Ste 52 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Leuk koppel voor spannende momenten.
Hoi ik ben 53 jarige hetreo man die graag in contact zou willen komen met een leuk aangenaam koppel voir spannende date. Ik ben zeker geen veel dater en zoek dat ook niet. Liefst een vast koppel. Het lijkt me spannend om te kijken ,en mee te doen in jullie spel.ik ben normaal gebouwd,en goed verzorgd,netjes,hygiënisch, discreet en zeker respect vol naar jullie. Dit verwacht ik ook van jullie. Bij welk koppel kan ik kennis komen maken om te ontdekken of we aan begin staan van iets leuks en spannend onder elkaar. Stuur jullie fantasie door en wie weet tot binnenkort. Graag antw met foto of nr.  
27 dagen
Linda CD 51 jaar Limburg - Riemst
Ik zou graag in contact komen met een eerlijke en geil koppel?
Is er hier een lief en eerlijke geil koppêl,dat er eens een gewone man of CD bij zou willen voor een trio?Of waar ik hun als CD-man moet dienen op hun wenken?Ik sta dus ook open voor een onderdanig rollenspel of om door het koppel gebruikt te mogen worden als CD-lust sletje.Ik heb nergens ook maar enige ervarin,g mee,maar lat me graag sturen leiden om er samen een fijne leuke avond van te maken.Dus mocht er één van jullie beiden een wat dominantere rol willen opzich nemen,kan dus ook.Maar zeker geen pijn of extremen zoals p&p en zo voorts. Ik verwen graag,maar wordt ook graag eens verwend als er een klik en vertrouwen kan zijn.En als discretie en gezond blijven is gegarandeerd. Dus sta voor eider leuke en aangenaam voorstel open!Zelf ben ik een verzorgde jonger ogende 50er,niet kalend,gbbs, en intiem altijd overal geheel glad .Ik ben een niet roker of drinker.Graag mensen met niveau en respect?xxx