Zoeken naar zou

Uw zoekactie voor zou leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jeroen 35 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Op zoek naar fwb
Ik ben 35 jaar en ik zou via deze weg graag in contact willen komen met een gezellige leuke dame. Dit om op regelmatige basis te kunnen afspreken. We kunnen eerst elkaar leren kennen en kunnen dan samen onze wensen, noden en fantasieën volledig vervullen. Uiteraard niets moet, maar ook veel kan. Wederzijds vertrouwen en discretie staan op de eerste plaats. Leeftijd is onbelangrijk, zolang de juiste klik er is.  

Op zoek naar fwb
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Uitkomen fantasie of fantasieën
Ben een lieve en rustige man die positief in het leven staat. Heb al geruime tijd een fantasie om ooit eens een vrouw in het echt te zien squirten. Vind dit wel iets opwindends en wil daar graag wat meer over bijleren. Zoek daarvoor een vrouw die weet dat ze het kan en die het eens wil doen voor mij. Zou ook leuk zijn mocht je er mij wat over bijleren. Heb hiernaast nog 2 andere fantasieën. Ultieme zou zijn deze 3 fantasieën tegelijk te zien uitkomen. Indien er vragen zijn of je eens wil kennis maken is dit zeker mogelijk.  

Uitkomen fantasie of fantasieën
Maagd 22 jaar Antwerpen - Mechelen
Onervaren jongen op zoek naar leuke afspraak
Tot nu toe heb ik nog geen seksuele ervaring. Ik zoek een toffe vrouw voor wie dit geen probleem zou zijn, misschien zelfs leuk/spannend? Ik dacht aan een rustige afspraak waarbij we wat kunnen babbelen en dan overgaan naar iets spannends. Naast een eerste ervaring voor mezelf is het natuurlijk ook belangrijk dat jij je goed kunt voelen, daar wil ik zeer graag voldoende tijd aan spenderen. En verder zien we wel hoe het gaat?  

Onervaren jongen op zoek naar leuke afspraak
sportievegast 35 jaar Limburg - Ham
welke dame wil eens verwend worden met een massage (en/of eventueel meer)?
Ik ben een sportieve gast (34jr, 1m88, 75kg) die op zoek is naar een leuke dame die wel eens verwend zou willen worden met een massage. Dit kan een gewone massage zijn of een massage die een beetje verder gaat... of all the way. Het maakt niet uit of je hier al ervaring mee hebt of niet, je geeft zelf maar aan wat je graag zou hebben. Respect, discretie en hygiëne staan centraal hierbij. Mocht je interesse hebben en eventueel wat meer info willen mag je gerust een berichtje sturen met wat meer informatie over jezelf en je eventuele vragen. Grts  

welke dame wil eens verwend worden met een massage (en/of eventueel meer)?
Jongeman 24 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar een fijne fwb
Hey! Tof dat je even mn advertentie leest! Ik ben een jongeman van 24 uit het Antwerpse; slank en lang gebouwd met de juiste verhoudingen op dat vlak ;-). Ik heb het de afgelopen periode best druk gehad maar zou graag op deze manier toch terug wat meer spanning in mn leven willen. Het lijkt me fijn om elkaar eerst even wat te leren kennen, te kijken of er een eventuele klik is, mocht dit zo zijn is er veel mogelijk! Ik zou het zelf fijn vinden mocht er naast het (evt) seksuele ook ruimte zijn voor een goeie babbel, een uitstapje hier en daar, etc. Mocht je interesse hebben mag je me altijd iets laten weten met wat meer info van jezelf & wat jij hoopt te vinden. Enkel reageren indien je een single vrouw bent vanaf +-25 jaar. Hopelijk tot snel!  

Opzoek naar een fijne fwb
Golden 35 jaar Antwerpen - Aartselaar
Warm en intiem
Eens geheel wat anders. Bericht vooral gericht aan de vrouw(en) van het duo. Ik zou de beleving vooral willen laten centralisteren rond squirt en/of golden shower. Ik sta open en zie dit vrij breed. Leuk voorstel met een gepaste foto krijgt mijn volledige aandacht.  

Warm en intiem
gisteren
Didier 51 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Rukken of pijpen
Iemand zin om me vanavond ergens op een discreet plaatsje of in de auto te rukken of te pijpen? Al heel de dag opgewonden en eens lekker kunnen spuiten zou deugd doen.  
gisteren
p.lover 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
zk.een spontane dame voor plas/squirt genot.
Hallo dames. Ben je een spontane rijpere vrouw , die wenst te genieten van golden shower/squirt/plassex. Ben je ook een plaslover en heeft u gevoelens/ verlangen …….om dit concreet te maken ? dan zou ik graag kennismaken. ( liefst een single dame vanaf 45 tot …jr) ben een attente single man en kan ontvangen in een sfeervolle locatie. discretie ,niveau en hygiene gewenst. geen fin.en marginale toestanden . enkel welgemeende en gemotiveerde voorstellen aub. grt. p  
metin 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geinterreeseerd
ik ben een turkseman 36 j uit gent 175 75 ik zou jij graag zoenen likken Ik zoek een vrouw ,( leeftijd speelt geen rol) welke vrouwen willen ??? om samen spannende, maar ook vermakelijke momenten te delen ,,??  

Geinterreeseerd
gisteren
Respectvol 59 jaar Limburg - Borgloon
Hoop nog steeds een fijne toffe warme dame te mogen leren kennen?
Is er hier een leuke nette verzorgde en aantrekkelijke niet rokende dame te vinden,die nog openstaat voor een respectvolle date?Graag een lieve ook wel jongerogende warme dame die net als ik ook veel intimiteit,affectie en genegenheid mist in haar leven? En dat graag na een kennismaking en indien een klik zou willen herontdekken en beleven met een respectvolle zachte warme man.Ik ben alvast geen vrouwenloper,macho of wat dan ook.Mar een verzorgde,man met respect en niveau.Ik ben niet kalend,heb gbbs, ben mannelijk behaard,en intiem altijd netjes verzorgd en gezond.Ik rook en drink niet,al kan een glaasje bubbels in fijn gezelschap of bij een speciale gelegenheid wel eens smaken,maar dat is dus ondertussen alweer een tijdje geleden. Ik hou enorm van knuffelen en verwennen,masseren. Maar dus enkel als er een klik en vertrouwen kan zijn en u er voor open zou staan.Dus zeker geen opdringerigheid van mijnentwege.Zoiets moet ook kunnen groeien als er een fijne vriendschap mogelijk is!xxx  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10