Zoeken naar zus*

Uw zoekactie voor zus* leverde 10 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Ant 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Herken je zich in mijn situatie?
Klasse- stijlvolle, empatische man uit de betere kringen, gehuwd in een saaie, passieloze broer-zus relatie waar geen tijd en plaats meer is voor intimiteit. Harde werker, goed verdiener, bemiddeld. Op zoek naar één vaste vriendschap, een steun en toeverlaat, een aanwinst in mijn leven om af en toe eens te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Herken je zich in mijn situatie, ben je een aantrekkelijke, sociale slanke vrouw die ook niet gelukkig is, dan hoop ik dat je eens reageert. Discretie, respect, luisterbereidheid zijn van groot belang. Geen interesse in losse contacten en/of andere voorstellen.  
2 broers 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Datemet onze 2
Wij zijn 2 broers van 33 en 35 jaar uit regio Antwerpen. Beide sportief normaal figuur en 1m76 en 1m81 groot verzorgd en zelfs beide vrijgezellen zonder kinderen. Graag mogen het ook 2 vriendinnen, zussen zijn. Reacties aub met foto en van nr om sneller afspreken te kunnen. Alles mag niets moet. Hete grt van onze 2  

Datemet onze 2
Ant 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Herken je zich in mijn situatie?
Klasse- stijlvolle, empatische man uit de betere kringen, gehuwd in een saaie, passieloze broer-zus relatie. Verzorgd, levensgenieter, loyaal, openhartig, man die zijn wereld kent. Harde werker, goed verdiener, bemiddeld. Op zoek naar één vaste vriendschap, een meerwaarde in mijn leven, een steun en toeverlaat om af en toe eens te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Ben je een aantrekkelijke, sociale, slanke vrouw met goed niveau die ook niet gelukkig is reageer dan eens, ik heb je zoveel te bieden. Respect, discretie, luisterbereidheid zijn van groot belang. Geen interesse in losse contacten en/of andere voorstellen.  
Ant 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Herken je zich in mijn situatie?
Klasse- stijlvolle, empatische man uit de betere kringen, gehuwd in een saaie, passieloze broer-zus relatie waar geen tijd en plaats meer is voor intimiteit. Verzorgd, levensgenieter, loyaal, openhartig. Welstellend, geen gierigaard, niet opdringerig. Op zoek naar één vaste vriendschap, een steun en toeverlaat om af en toe eens te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Ben je een aantrekkelijke, sociale vrouw (ik val niet op volslank) met goed niveau die zich herkent in mijn situatie dan hoop ik dat je eens reageert. Respect, discretie, luisterbereidheid zijn van groot belang. Geen interesse in losse contacten en/of andere voorstellen.  
11 dagen
Discrete toner 62 jaar Antwerpen - Brasschaat
Stiekeme gluurster gezocht
Ik ben op zoek naar een dame die wel eens stiekem alleen of met een vriendin of een zus naar een naaktstrand of naaktsauna gaat om dan naar penissen te gluren. Wie durft ervoor uitkomen dat ze dat wel eens doet? Maar daar blijft het altijd bij vanop een afstand kijken hé? Welke dame fantaseert er dan over om een vreemde penis van dichtbij te bekijken en te mogen betasten? Bent U een dame met zulke ondeugende gedachten? Contacteer mij dan. Ik kom dan naar U toe en laat mijn broek zakken en toon U zonder schroom mijn apparaat dat U dan naar hartelust in detail mag bekijken en betasten. Dat is mijn kik....  
18 dagen
Ant 57 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Martens-Latem
Herken je zich in mijn situatie?
Klasse- stijlvolle, empatische (hetero)man uit de betere kringen, gehuwd in een saaie, passieloze broer-zus relatie waar geen tijd en plaats meer is voor intimiteit. Verzorgd, levensgenieter, loyaal, openhartig, man van de wereld. Op zoek naar één vaste vriendschap, een steun en toeverlaat om af en toe eens te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Herken je zich in mijn situatie, mis je ook een zoen, een knuffel, genegenheid, liefde... ben je een aantrekkelijke, slanke (normaal gebouwde), sociale vrouw met goed niveau dan hoop ik dat je eens reageert. Respect, discretie, luisterbereidheid zijn van groot belang. Geen interesse in losse contacten en/of andere voorstellen.  
24 dagen
Troy 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
IK ZOEK EEN MEERWAARDE IN MIJN LEVEN.
Op zoek naar een vrouw om ,,quality time'' te delen. Hou v diepgaande gesprekken, eens gaan eten, uitstapje, bioscoop, bowling, skydiven... vul zelf maar in. Ben stijlvolle, enthousiaste gehuwde man uit de betere kringen in een saaie, passieloze broer-zusrelatie. Vrijgevochten, weinig of geen verplichtingen meer, niet opdringerig, geen gierigaard, goed opgeleid, loyaal, niet roker. Ben je een stabiele, aantrekkelijke, levenslustige, slanke vrouw met goed niveau die ook nog wat wil genieten van het leven met een enthousiaste, levenservaren, boeiende man waar alles kan en niets moet, regaeer dan eens. Ik zal je niet ontgoochelen.  
25 dagen
Ant 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Herken je zich in mijn situatie?
Klasse- stijlvolle (hetero)man uit de betere kringen, gehuwd in een saaie, passieloze broer-zus relatie waar geen tijd en plaats meer is voor intimiteit. Verzorgd, levensgenieter, loyaal, openhartig, romanticus, niet roker. Harde werker, goed verdiener, welstellend. Op zoek naar één vaste vriendschap, een steun en toeverlaat om af en toe eens te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Ben je een aantrekkelijke, slanke, sociale vrouw met goed niveau waar je kan op rekenen, dan hoop ik dat je me eens contacteert. Respect, luisterbereidheid, discretie zijn van groot belang. Niets moet, alles kan. Er wacht ons een boeiende tijd samen. Geen interesse in losse contacten en/of andere voorstellen.  
28 dagen
Ant 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Herken je zich in mijn situatie?
Klasse- stijlvolle, empatische (hetero)man uit de betere kringen, gehuwd in een saaie, passieloze broer-zus relatie waar geen tijd en plaats meer is voor intimiteit. Verzorgd, loyaal, openhartig, niet roker, geen massamens. Harde werker, goed verdiener, welstellend, man van zijn woord. Op zoek naar één vaste vriendschap, een steun en toeverlaat om af en toe eens te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Herken je zich in mijn situatie, ben je een aantrekkelijke, sociale, stabiele vrouw, slank/normaal gebouwd met goed niveau dan hoop ik dat je eens reageert. Respect, discretie, luisterbereidheid zijn van groot belang. Geen interesse in losse contacten en/of andere voorstellen.  
30 dagen
Ant 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Herken je zich in mijn situatie?
Klasse- stijlvolle (hetero)man uit de betere kringen, gehuwd in een saaie, passieloze broer-zus relatie waar geen tijd en plaats meer is voor intimiteit. Verzorgd, levensgenieter, loyaal, openhartig, geen massamens. Harde werker, goed verdiener, welstellend. Op zoek naar één vaste vriendschap, een steun en toeverlaat om af en toe eens te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Herken je zich in mijn situatie, ben je een aantrekkelijke, sociale vrouw, 45/55j, slank/mollig met goed niveau dan hoop ik dat je eens reageert. Respect, discretie, luisterbereidheid zijn van groot belang. Geen interesse in losse contacten of andere voorstellen.