Zoeken naar zwak

Uw zoekactie voor zwak leverde 14 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

21 dagen
Cddv 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Bevredigen
Ik ben man van 41, en hoop op een vast contact met een vrouw die niet tevreden is over haar uiterlijk, en toch graag iemand zou hebben aan wie ze haar kan blootgeven, en die haar bevredigt. Ik vind uiterlijk totaal niet belangrijk, juist een zwak voor kleine borsten. Iemand met een handicap, eender welke, mag zeker reageren. Ikzelf hoef geen genot. Ik wil jou graag kussen, strelen of masseren, likken en vingeren  
22 dagen
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Damesvoetjes verwennen
Hallo, ben een zeer verzorgde, sportieve man met een zwak voor damesvoetjes, damesvoetjes gehuld in nylons vind ik zelf hemels. Heb jij pijnlijke voetjes of heb jij graag dat jou voetjes van aan de hiel tot aan het puntje van de grote teen maximaal verwent worden, 1 adres. Natuurlijk kan veel meer ook zoals uitgebreide verwenning van het ganse lichaam of bepaalde delen, ook intieme sceerbeurt, rollenspelletjes, sm,... kotom alles wat jij wenst kan gebeuren, jou genot komt op de eerste plaats. Dit alles met de grootste discretie, hygiëne en respect. Kan ontvangen en verplaatsen. Welke dame wil verwend worden?  
Verwenner 33 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Maatje meer
Ik heb een zwak voor dames met een maatje meer. Zijn hier toevallig vrouwen met wat pak aan die zijn hebben om uitvoerig verwend te worden. Een uitgebreide massage, waarbij ik echt mijn tijd neem. Deze laten overvloeien naar een ero-massage, waarbij ik dan zachtjes de binnenkant van je dijen kus, om uiteindelijk je intiemste plekje te likken. Heb je zin om te genieten tot je klaarkomt? Dan kan ik je daarbij helpen. Leeftijd maakt niet uit, hygiëne en een verzorgd voorkomen wel. Zelf ben ik hoger opgeleid, niet roker, slank gebouwd, intiem getrimd en normaal geschapen. In bijlage alvast een voorsmaakje.  

Maatje meer
25 dagen
Single 56 jaar Vlaams-Brabant - Beersel
Single zoek passionele vrouw voor dates
Hoop hier een zielsverwant met medeplichtigheid te vinden voor ondeugende momenten, maar niet wanhopig of ten koste van alles. Samen genieten van mooie momenten , maar behouden van onze individuele vrijheid en ons familiaal privéleven. 100% hetero en een zwak voor een pure vrouw (niet te getatoeëerd) niet roker en met fijne lingerie en hakken die houdt van het spel van verleiding en zich kan vinden in totale overgave aan elkaar. Geen porno maar passie, lust en verlangen, lang voorspel intense sex en zalig nagenieten.  
  1   2