Review: Lelo Luna vaginale balletjes


> Review Lelo Luna vaginale balletjes

Luna - Vaginale Balletjes
'Goed voor veel genot'


Het LUNA systeem is een gecombineerd systeem. Goed voor heel veel genot, maar ook als goede training van de vaginale en bekkenbodemspieren.

Het LUNA systeem bestaat uit twee 28-grams balletjes en twee 37-grams balletjes, welke worden bevestigd in een siliconen houder. De balletjes is gemaakt van hard plastic, de houder van zacht, 100% flexibel siliconen materiaal.

De bekkenbodemspieren zijn een groep spieren die onder in ons bekken liggen. Voor het gemak praten we meestal over de bekkenbodem. Ze vormen letterlijk de bodem van ons bekken. Deze spiergroep geeft steun aan de organen in de buik (blaas, urinebuis, baarmoeder, vagina en darm) en kunnen onze blaas en darm afsluiten waardoor we in staat zijn urine en ontlasting op te houden. Ook is de bekkenbodem erg belangrijk bij seksualiteit en daarom worden de bekkenbodemspieren ook wel sexspieren genoemd.

Voor de bekkenbodemspieren geldt net als voor alle andere spieren in het lichaam, dat je ze sterker kunt maken door te trainen. Training geeft ook meer beheersing over de spieren.

Het LUNA systeem wordt geleverd met een zacht satijnen opbergtasje, in een luxe zwarte opbergkist.

Kleur: Blauw / Roze Diameter balletjes: 3,5 cm
Gewicht: 2 x 28 gram (roze) en 2 x 37 grams (blauw)

Prijs: 38,95 euro


Oordeel:
9
10

Verwachtingen vooraf:
De verwachtingen waren om het simpel te zeggen: GROOT! Een seksspeeltje dat Sandra de ganse dag kan inhouden, plezier aan beleven, botergeil doet thuis komen zodat Peter er ook zijn voordeel uithaalt en op de koop toe ook nog eens gezond is. Wat wil een mens nog meer?

Positief:
  • Dit moet zowat de mooiste verpakking van een speeltje zijn die op de markt te vinden is. Als in de omschrijving staat “Luxe opbergdoos” dan is dat eigenlijk nog een eufemisme.
  • De doos bevat 2 sets balletjes (licht en zwaar) wat Sandra de kans geeft te verzwaren wanneer haar spieren geëvolueerd zijn zonder meteen een nieuwe set te moeten kopen. Net zoals je op fitness na verloop van tijd zwaardere gewichten kunt heffen.
  • De balletjes geven je de eerste dagen een gevoel dat je constant moet plassen maar al snel wordt dat gevoel lichte tot matige opwinding.
  • Het is spannend te shoppen, te werken, enz zonder dat ook maar iemand door heeft dat je eigenlijk aan het genieten bent van een seksspeeltje.
  • De opwinding is leuk maar niet in die mate dat je constant klaarkomt. Je komt dus niet na een dag genieten volledig afgepeigerd terug thuis. Integendeel, je staat bloedheet en wil dolgraag met je partner een “happy ending” aan die opwinding breien.
  • Zeer makkelijk in te brengen en te onderhouden.

Negatief:
  • Tja, wij hebben nog niets kunnen vinden hoor….

Aanraden aan anderen?
Dit is een speeltje met een toekomstvisie :-) Je kunt er als vrouw iedere dag veel plezier aan beleven en als man geniet je van de gevolgen van dat plezier. Maar vooral de training van de bodembekkenspieren zal beiden op termijn veel plezier verschaffen. Sterke bodembekkenspieren maakt dat de vrouw haar vagina echt kan toeknijpen rond de penis bij bvb een ejaculatie wat een hemels gevoel geeft. Maar naast de seksuele voordelen hebben sterke bodembekkenspieren tal van andere voordelen: zo zal de vrouw na een bevalling sneller terug een strakke vagina krijgen en op latere leeftijd minder kans maken op incontinentie. Meer argumenten hoefden wij alvast niet om overtuigde gebruikers te worden.

Prijs: 38,95 euro