Test-aankoop: Max Passion glazen dildo


> Review Max Passion Glazen Dildo

Max Passion - Flashing Glazen Dildo

Glazen dildo met een lichtje erin welke langzaam van kleur verandert. Deze Flashing dildo wordt geleverd in een mooie kartonnen doos, met gratis een exclusief blauw fluwelen opbergbuidel.

Lengte: 16,5 cm

Dikte, 3,4 cm Inclusief batterij.

Max Passion heeft naast de Flashing glazen dildo's een serie exclusieve handgemaakte glazen sexspeeltjes die er prachtig en uitzien, zeer lekker in de hand liggen en bovendien perfect in het gebruik zijn. Het zijn werkelijk waar plaatjes om te zien! De glazen producten van Max Passion zijn gemaakt van Pyrex glas. Dit is hoogwaardig materiaal van medische kwaliteit. Alle Max Passion producten zijn gehard voor duurzaamheid en zullen met de juiste zorg een leven lang meegaan.

TIP: Glazen dildo’s houden warmte vast en zorgen daarmee voor een totaal nieuwe ervaring! Experimenteer met de temperatuur tijdens het gebruik van deze glazen producten. De glazen Max Passion producten zijn te koelen (bijvoorbeeld in de vriezer) en te verwarmen (bijvoorbeeld in warm water, of op de verwarming). Wanneer u hier voorzichtig mee omgaat, geeft u uw Max Passion glazen dildo nog meer genotsmogelijkheden

Prijs: 39,95 euro


Getest:
8 augustus 2009

Oordeel:
9
9

Verwachtingen vooraf:
Wij wilden de glazen dildo vooral anaal gaan gebruiken. Vooral de vorm, het lijken wel anale balletjes die aan elkaar zijn gezet, leek ons daar voor geschikt. Sandra keek vooral uit naar de lichtjes die door het glas schijnen wat het spelen met de dildo in een totaal verduisterde kamer wat speelser zou maken. En in ons snikhete vakantieoord wou zij zeker ook eens de dildo sterk afkoelen en daarna gebruiken.

Positief:
  • De verpakking is af! Dit is niet zomaar de eerste de beste dildo in een plastic sealing die je op iedere straathoek vindt en dat zie je ook meteen.
  • Naast zien voel je ook meteen de kwaliteit. De glazen dildo is niet van de lichtste wat je als vrouw meteen een groter veiligheidsgevoel geeft. Een goedkoper model zou maar eens moeten afbreken tijdens intensief gebruik...
  • De lichtshow is in een donkere kamer echt super, zeker als de dildo al flashend in de openingen van Sandra verdwijnt.
  • Misschien is deze glazen dildo niet speciaal ontwikkeld om anaal te gebruiken maar hij leent zich daar wel uitstekend toe. Sandra kon de balletjes vorm enorm appreciëren.
  • De mogelijkheid de dildo op te warmen en af te koelen geeft je als vrouw de kans compleet nieuwe sensaties te ontdekken.
  • Dit moet zowat de makkelijkste dildo op de markt zijn om schoon te maken.

Negatief:
  • Het draaiknopje om de lichtjes te doen schijnen is tegelijk ook de afdekknop van de batterij. Als je dus iets te ver draait komt de batterij eruit.


Aanraden aan anderen?
Zeker!!! Dit is in de eerste plaats een hele mooi dildo. Zowel vaginaal als anaal is de Max Passion perfect te gebruiken. De extra mogelijkheden die de lichtjes, het opwarmen en afkoelen je bieden maken dat je aan deze dildo je als koppel echt kan boeien. Deze dildo biedt je een veilige stap in sexperimenteren en kan een nieuwe dimensie aan je seksleven als koppel geven.


Prijs: 39,95 euro