Review: Tenga Soft Tube masturbatiespeeltje


õ > Review Tenga Soft Tube

Tenga - Soft Tube Masturbatiespeeltje
Film:


Het Tenga Soft Tube Masturbatiespeeltje is een hebbeding vervaardigd van levensecht aanvoelend materiaal en laat je nooit eerder beleefde sensaties ervaren. Met de Tenga creŽerden de Japanners een uniek mannelijk masturbatieproduct, dat een stapje verder gaat dan het kopiŽren van een vrouwenmond, -hand of vagina. Deze Soft Tube geeft je hetzelfde gevoel alsof een vrouw bovenop je paal heen en weer beweegt. Met je hand kan je zelf bepalen hoe krap je het wil voelen. Door het gaatje aan de bovenkant af te sluiten zal het product om de penis heen zuigen

Alle Tenga's bevatten hoogkwalitatief glijmiddel aan de binnenkant. Zo voelt hij heerlijk nat en glad aan.

In Japan is Tenga al een ware hype en het meest verkochte masturbatiespeeltje voor mannen. Niet voor niets werd het wereldrecord masturberen (ja, ook daar houden mensen zich mee bezig...) behaald met behulp van de Tenga!

Prijs: 11,95 euro


Getest:
17 april 2009

Oordeel:
7,5

Verwachtingen vooraf:
"Lekkerder dan echte seks" volgens de makers! Een snuifje zelfzekerheid kan nooit kwaad maar dit getuigt van je reinste hoogheidswaanzin. Nu goed: stel dat het waar is, dan bestel ik me meteen een container van die dingen rechtstreeks uit Japan :-)
Eenmaal klaar voor gebruik dacht ik over de ... euh ... "ingang" van de Tenga: Hoe moet mijn penis daar in hemelsnaam in kunnen?

Positief:
  • De Tenga ziet er compleet niet uit als een seksspeeltje wat hem discreet maakt, neem als vb. bij de controle van de handbagage op de luchthaven
  • De Tenga zuigt wel degelijk rond je penis
  • Er zit meer dan genoeg glijmiddel in wat je nooit een droog schurend gevoel geeft
  • Als de vrouw ongesteld is, kan je samen spelen met de Tenga
  • Nadat je de Tenga van je penis verwijdert na het klaarkomen blijft je sperma zo goed als volledig in het speeltje zodat je niet overal gaat lekken
  • Het is eens wat anders dan die ouwe getrouwe linker- of rechterhand

Negatief:
  • Om het label "Lekkerder dan echte seks" te dragen, gaan die Japanners toch nog wat vroeger mogen opstaan, ofwel zijn ze daar niet veel gewend :-)
  • De Tenga maakt tijdens het masturberen nogal wat vacuŁmgeluiden wat de concentratie en/of relaxatie wat zou kunnen storen. Alhoewel, bij echte sex maakt de partner ook geluidjes :-)
  • Het overvloedige glijmiddel heeft zijn voordelen maar maakt er op de duur ook wel een plakkerige boel van
  • Als je erin klaar komt, kan je het maar 1 keer gebruiken


Aanraden aan anderen?
De Tenga kan een leuk speeltje zijn voor mannen die eens wat anders willen op masturbatiegebied. Maar gebruik de Tenga dan wel wanneer je voldoende tijd hebt en hou een handdoek of tissue binnen handbereik.


Prijs: 11,95 euro


webcamsex