Zoeken naar kom

Uw zoekactie voor kom leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Carl 44 jaar Vlaams-Brabant - Diegem
Wie ontvangt voor geile date? Trio?
Ik ben op zoek naar iemand die kan ontvangen om een geile date te beleven, eerder soft starten, en dan bekijken waar we eindigen : betasten, strelen, tongen, pijpen, ... Ik ben 42j, slank en sportief gebouwd, 1m85, 88kg, geen BBS, goed geschapen (18x5) en intiem geschoren. Jouw leeftijd speelt geen rol, dat kan va 18 tot 80 zijn. Respect, discretie en hygiene zijn natuurlijk wel belangrijk. Bij voorkeur in de regio rond Brussel / Mechelen. Ik kan niet ontvangen, het is dus een vereiste dat jij dat wel kan. Als je al een date hebt, dan kom ik graag langs. Mail met jouw wensen en stats en woonplats, dan zien / voelen we mekaar misschien snel ...?  
Hetero 32 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Waar kom ik langs?
Hetero hier opzoek naar avontuurtje met bottem/versa, cd of trav, 32j slank,sportief gebouwd,mannelijk, ontdekken/pijpen/neuken/spelen/rukken kan zeker, heb kleine speeltjes en cockring bij, verplaats me enkel, voorstel met lichaamsfoto word op gereageerd.  
Hot 58 jaar Antwerpen - Aartselaar
Hot
Dag geile man , je ballen staan op springen , het geil druipt uit je pik van geiligheid , kortom , je wilt spuiten . Ik kom naar je toe ( outdoor of cardate is ook ok ) en ik verwen je ballen en pik zodat je zaad er krachtig uitspuit . Ikzelf ben een verzorgde man en ik verwacht uiteraard hetzelfde van u . 181/83  
Doktersbezoek 45 jaar Limburg - HASSELT
Massage aan huis
Ik kom bij je langs voor een rollenspel waarbij ik als dokter bij je aanbel omdat je problemen hebt om een erectie te krijgen of kampt met vroegtijdig klaarkomen. Ik onderzoek jouw penis langdurig en zeer rustig als een echte dokter en help je hopelijk van je probleempje af Ben 185, 86kg en normaal gebouwd Sta open voor andere suggesties ook. Respectvol en heel discreet rollenspel.  
Erectus 42 jaar Antwerpen - Herentals
Experimenteren met stijve pikken nu!?
Ben je ook hetero of bi en heb je interesse om eens een andere lul te bespelen. Ik wil aftrekken, pikken tegen elkaar wrijven, msd samen een fleshlight neuken. Misshien pijpen, laten pijpen... Ik ben vrij vanavond, ik kom naar jou of natuur, cardate... Reageer met pikfoto. Zie graag slank met lange lul, hou niet van dikke mannen met korte lulletjes. Tot zo?  

Experimenteren met stijve pikken nu!?
facefuck lover 29 jaar Limburg - Leopoldsburg
facefuck en throatfuck
Ik wil graag mijn mond laten gebruiken om geneukt te worden en ook diep in men keel. ik: 29j, 1m83, normale lichaamsbouw, onderdanig. jij: 18-45j, normaal tot xxl geschapen, liefst besneden maar geen must, niet teveel haar en intiem geschoren, dominant, kan ontvangen of kamer betalen. Je kan even volhouden of meerdere keren men mond neuken. Meerdere mannen, vrienden, koppels etc kan ook altijd! Ik kom bij je (of kamer) binnen, kleed mezelf direct uit, speel met mezelf tot ik geil ben. Ik zet me op mijn knieen en pijp je even stijf. Daarna gebruik je mijn mond/keel hoelang, hard, diep je wil/kan. Antwoord met je stats en foto van je lul. Waar mag ik eens langskomen om gebruikt te worden?  

facefuck en throatfuck
John 58 jaar Limburg - Roermond
Heerlijk ongegeneerd als mannen zijnde met en van elkaar genieten
Hol, hoi, mannen. Wie heeft er zin om als mannen zijnde heerlijk te daten en om elkaar als de klik er is ook lekker te verwennen. Dus elkaar zalig aftrekken, pijpen en…!? Ben dus een ongebonden biseksuele 55 plusser type Top/versa, 1 meter 80, 85 Kg, normaal geschapen, intiem geschoren en zeer hygiënisch en discreet. Zoek dus een gewoon nette en ook fatsoenlijke (Belgische/jonge)man tussen de 20 & 50 jaar met een slank e/o normaal postuur die dit ook gewoon lekker en geil vind om ook heerlijke ongegeneerd seks met een man te kunnen hebben. * Afspreken bij en op een lokaal naaktstrandje. * Afspreken om samen naar een (gay) sauna of…te gaan. * Kunnen kennis maken en dan als de wederzijdse klik er is naar mij thuis te gaan om in mijn jacuzzi te genieten. * Maar kom ik in case ook graag naar jou (of jullie) toe. Reageer dan ook even bij serieus interesse met ook even wat foto’s met ook dagen en tijden dat je zouden kunnen. Met een oprechte groet, John.  

Heerlijk ongegeneerd als mannen zijnde met en van elkaar genieten
Dirk 49 jaar Antwerpen - Nijlen
Fietstochtje met happy end? Tss 1430-1630 omg Nijlen Lier Heist …
Wie gaat mee voor n outdoor verwen moment op de fiets ! Ik pijp je maar al te graag klaar en neem je kwakje in mijn mondje ! Of ik kom tot bij jou met de fiets ! Geen fake maar geen oneindig gemail !  

Fietstochtje met happy end? Tss 1430-1630 omg Nijlen Lier Heist …
pilio 26 jaar Antwerpen - Duffel
fuck n go
welke slanke top -40 wilt me neuken? Ik kom tot bij u, zet me gwn doggy, jij neukt me en ik ben weer weg 27 186 90 - reageer met stats en dickpic  
Kenan 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek jonge marokkanen of turks
Ik wil een marrokkanse of turkse paal proeven Wil iemand pijpen of gepijp te worden Ik kom van Rumenia , 27 j 170 cm 69 kg Enkel mannen tot 25 j Ik stuur geen fotos en geef ik geen gsm nummer Communicatie enkel via mail Reg Merksem  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10