Zoeken naar kom

Uw zoekactie voor kom leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Xavier 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek 2 dominante mannen
GEEN MAN ALLEEN, kom met iemand dat je kent. Kan ontvangen savonds bij mij thuis .Ben een zeer onderdanig slet zonder grenzen bottom.  

Zoek 2 dominante mannen
10 dagen
Adnan 28 jaar Antwerpen - Merksem
Welk jong marokkan of turk wil gepijpt worden
Welk marokkaan of turk wilt gepijpt worden Vandag ergens buiten in Merksem Zonder veel bla bla als je akkoord ben stuur je staats Ik zelf 170 cm 69 kg normaal gebouwd ( kom van Poland)  
10 dagen
Nick 53 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Wie kan morgen ontvangen om 13.30
Welke man kan morgen donderdag ontvangen om 13.30. Eerst gezellig in boxer koffie drinken of naakt en gewoon elkaar lekker te verwennen Mag ouder zijn ben een zeer verlegen man Maar eens je weet hoe je mij aanpakt kom ik vlug los en zal ik jou ook wel lekker goed verwennen Ik weet zeer moeilijk te vinden zo een man  
10 dagen
Quinten 46 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Mannenvoet gezocht
Zijn er heren die graag een andere man aan en onder hun voet hebben? Met overgave kom ik die voeten aanbidden en likken. Er mag op mij gestaan/gelopen worden.  
BottomBoy 43 jaar Antwerpen - Hemiksem
Zoek vaste (anonieme) top
Welke top/dom/meester woont in de buurt tussen Niel-Schelle-Hemiksem-Wilrijk-Aartselaar en wil een persoonlijke slet? Geen gedoe met veel blablabla maar direct actie. Anoniem kan perfect, discretie is een must. Ik zuig, pijp, lik en slik als een slet. Spanking, bodywriting, vernedering, ruwere aanpak, rape-play, cnc, etc…De bedoeling is om mij regelmatig als een hoer te gebruiken. Ik kom binnen, je staat achter de deur en “overmeesterd” me om me vervolgens in mijn mond en/of slettenkont te neuken. Nadien mij uithoeren aan anderen kan ook perfect. Zolang het maar discreet en anoniem is!  

Zoek vaste (anonieme) top
10 dagen
Johan 58 jaar Limburg - Hamont-Achel
Geil sexcontact gezocht
Ik zoek een sexcontact met een mannelijke, niet roker tussen 45 en 55 jaar oud, sportief gebouwd, in de regio Hamont-Achel.Ik ben zelf 1.70 lang, licht behaard, en goed geschapen. Je moet echt borsthaar hebben, daar wordt ik super geil van, mooie grote handen, en als het klikt, houden van een lekker potje sex. Beschrijf jezelf eens en stuur je adres, dan kom ik snel op bezoek.  
10 dagen
Karel 49 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Zin
Kan ontvangen deelgemeente diksmuide m79 75kg discreet pijp neuk graag moet niet geen faker geen bla bla maar doeners en durvers wie geeft er zin om af te komen kom af en we doen ons ding . Tot wederhoor .altijd bericht terug  
10 dagen
Fantasie 26 jaar Vlaams-Brabant - Drogenbos
Fantasie casting
Ok mijn fantasie: ik kom toe en we doen allebei alsof het een porno casting is. Je interviewt mij en nadien zeg je dat je mij aan het werk moet zien. Eerst moet ik me uitkleden en dan zeg je wat je moet zien voor de casting. Je doet het als een echt professional. Wie uit de buurt lijkt dit iets? Tot straks? Laat maar weten. Mooie penis is mooi meegenomen. Ben zelf 26 1m84 73 kg. Slank en licht gespierd. En mooi geschapen. Mensen die pic sturen hebben voorrang.  
10 dagen
Handige harry 45 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Handige harry
Goedemorgen W8e heeft deze middag regio blankenberge een helpende hand en mondje nodig in dit mooie weer Ben zeer discreet en varlang ik ook ben 45 165 65 Ik kom binnen bij jou en dan vul jij maar aan ben gewillig en sta voir veel open met het nodige respect Laat maar horen  
Fietsen 51 jaar Antwerpen - Aartselaar
Fietsen zonder slip
Ik ga rond 10 u fietsen zonder slip, bij wie mag ik stoppen of wie weet een plaats waar we kunnen afspreken. Bv buiten ergens, ik kom aangereden en jij steekt je hand in mijn short en voelt mijn lul hard worden, dan trek je mijn shortje naar beneden .. ik wil ook wel voelen bij jou en je ballen strelen enz..  

Fietsen zonder slip
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10