Zoeken naar meester

Uw zoekactie voor meester leverde 92 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
gisteren
jaak 65 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ik zoek besneden top,meester,of strenge trava
wie laat graag aan ballen en kont likken ik pijp ben slank onderdanige man single veel mag ook rode kont 170/65/14  
gisteren
Slaaf slet 52 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Gezocht: perverse dominante mannen
Mijn Meester is op zoek naar perverse dominante mannen ( maximum 2 ) om mij te gebruiken. Afspraak gaat door in Geraardsbergen, data en uren overeen te komen. Hij zoekt echte perverse mannen die hun fantasie werkelijkheid willen maken. Het gaat hier om het plezier van de Meesters, niet om het plezier van de slaaf. voorbeelden van mogelijkheden: plas, scat, vuilbak, toilet, netels, vastbinden, blinddoeken, lunch klaarmaken in kont, voederen, straffen met riem, gebruik als spuwbakje, snotbakje, alles slikken, neuken, kleren stukknippen ... Deze lijst kan en mag steeds aangevuld worden. Indien interesse gelieve dan te reageren met volledige stats en je perverse ervaringen, zaken die je met de slaaf wil doen, enz ... De 2 meest perverse worden uitgenodigd door de Meester. Indien verdere info geweest, kan je dit steeds vragen. Afspraak vandaag vrijdag 26/7 vanaf 20 uur  
Slaaf slet 52 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Gezocht: perverse dominante mannen
Mijn Meester is op zoek naar perverse dominante mannen ( maximum 2 ) om mij te gebruiken. Afspraak gaat door in Geraardsbergen, data en uren overeen te komen. Hij zoekt echte perverse mannen die hun fantasie werkelijkheid willen maken. Het gaat hier om het plezier van de Meesters, niet om het plezier van de slaaf. voorbeelden van mogelijkheden: plas, scat, vuilbak, toilet, netels, vastbinden, blinddoeken, lunch klaarmaken in kont, voederen, straffen met riem, gebruik als spuwbakje, snotbakje, alles slikken, neuken, kleren stukknippen ... Deze lijst kan en mag steeds aangevuld worden. Indien interesse gelieve dan te reageren met volledige stats en je perverse ervaringen, zaken die je met de slaaf wil doen, enz ... De 2 meest perverse worden uitgenodigd door de Meester. Indien verdere info geweest, kan je dit steeds vragen. Afspraak vrijdag 26/7 vanaf 19 uur  
seksdienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
vaste dominante oudere man gezocht
Ik zoek een vaste oudere man die vlot in de regio kan ontvangen. Zelf ben ik (56 182 80) onderdanig en ik wens je seksueel te dienen om uw lusten te bevredigen. U bent potent en geil, van het militaire type (dus geen man in vrouwenlingerie) met een duidelijke voorkeur om gediend te worden. D at betekent me uitkleden voor keuring, spanking van mijn billen om te tonen dat u de baas bent en pijpen op bevel. U bent autoritair en duldt binnen de grenzen van geen tegenspraak. Als het klikt mag u mij ook neuken. Dat is wel een tijde maar ik besef dat mijn meester ook, het recht heeft om mijn kontje vol te spuiten. Ik ben geen veeldater en zoek een vast iemand om regelmatig mij af te spreken, discretie verzekerd. Wie nodigt me uit voor een auditie?  

vaste dominante oudere man gezocht
Domi discreet 43 jaar Vlaams-Brabant - Boutersem
Discrete lustslaaf gezocht
43 sportief zoekt toffe kerel, max 45, die graag onderdanig is en een discrete meester-slaaf roleplay wil opbouwen. Geen agressie maar je kent je plaats. Graag reactie met beschrijving en evt foto.  
Norm 37 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Top/versa/meester gezocht
Ik speel al lang met de fantasie om eens als slet gebruikt te worden en wil het graag eindelijk eens gaan proberen. Concreet zoek ik iemand uit de omgeving, waarbij ik regelmatig kan langsgaan voor heerlijke sex. Iemand die er tijd wilt insteken. Ben hierin nog een maagd. Wil niet afspreken met veel daters, maar zoek een vast iemand. Ik ben zelf getrouwd en kan hierdoor niet ontvangen. Eerlijk reactie. Leeftijd van geen belang, ouder ook zeker welkom.  
Slet 59 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Slet
Mijn meester zoekt man die samen zijn slet wil misbruiken.Slet neuken,gebruiken als toilet,....slet doet alles wat meester vraagt.We ontvangen op kamer nu vrijdagavond.  
slaaf_slet 52 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Gezocht: perverse dominante mannen
Mijn Meester is op zoek naar perverse dominante mannen ( maximum 2 ) om mij te gebruiken. Afspraak gaat door in Geraardsbergen, data en uren overeen te komen. Hij zoekt echte perverse mannen die hun fantasie werkelijkheid willen maken. Het gaat hier om het plezier van de Meesters, niet om het plezier van de slaaf. voorbeelden van mogelijkheden: plas, scat, vuilbak, toilet, netels, vastbinden, blinddoeken, lunch klaarmaken in kont, voederen, straffen met riem, gebruik als spuwbakje, snotbakje, alles slikken, neuken, kleren stukknippen ... Deze lijst kan en mag steeds aangevuld worden. Indien interesse gelieve dan te reageren met volledige stats en je perverse ervaringen, zaken die je met de slaaf wil doen, enz ... De 2 meest perverse worden uitgenodigd door de Meester. Indien verdere info geweest, kan je dit steeds vragen.  
Meester 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Edging cumcontrol
Op zoek naar een slanke student twink (20-35j max) die zich laat vastbinden voor edging, cumcontrol, milking, pijpen, blinddoek, toys.. Meermaals klaarkomen kan. Mail met foto bij interesse. Ik ontvang discreet regio Oostende  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10