Zoeken naar meester

Uw zoekactie voor meester leverde 92 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

17 dagen
ik zoek besneden 65 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
zoek top of meester
wie jong of oud besneden wilt gepijpt worden ben slanke onderdanige gezond laat veel toe ook spanking 170/65/14  
dienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Waarschoot
dominante oudere man die kan ontvangen gezocht
Nog eens proberen. Nu mijn vaste oudere geile en dominante meester verhuisd is zoek ik iemand om hem te vervangen. Wat ik zoek: je bent al wat ouder maar nog potent en dominant en je houdt ervan dat je seksueel gediend wordt. Ik moet jouw wensen uitvoeren en je gehoorzaam pijpen staat zeker op het programma. Als het echt klikt kan neuken als je me juist aanpakt en er vertrouwen is. Je denkt enkel aan jouw genot en ik mag niet klaarkomen. Als je dat opwindt mag billenkoek ook. Graag iemand die vlot kan ontvangen en dit liefst op regelmatige basis.Ik ben geen veeldater! Word ik jouw vaste trouwe sletje? Reageer dan met een concreet voorstel voor een auditie.  

dominante oudere man die kan ontvangen gezocht
17 dagen
Meester W 43 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Op zoek naar slaaf
42 sportief zoekt leuke kerel die graag in rollenspel slaaf wil zijn. Geen extreme toestanden, maar je kent je plek. Geen ervaring vereist, opbouwen is fun. Graag beschrijving, stats en foto bij reactie. Discretie is sleutelwoord.  
18 dagen
Bottom 28 Gent 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
28 zoekt top, opleider, meester,...
28j 186 89 18 bottom verplaats. Welke top ontvangt in Gent en omgeving? Veel is bespreekbaar: opbouwen, lichte bondage, meerderen, mij opleiden als btm slet, mij uitlenen aan anderen, gloryhole zuigen,... Geen fake, stel u gerust voor en wat u wilt.  
dienaar 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
welke geile oudere dominante man ontvangt
Nu mijn vaste oudere geile en dominante meester verhuisd is zoek ik iemand om hem te vervangen. Wat ik zoek: je bent al wat ouder maar nog potent en dominant en je houdt ervan dat je seksueel gediend wordt. Ik moet jouw wensen uitvoeren en je gehoorzaam pijpen staat zeker op het programma. Als het echt klikt kan neuken als je me juist aanpakt en er vertrouwen is. Je denkt enkel aan jouw genot en ik mag niet klaarkomen. Als je dat opwindt mag billenkoek ook. Graag iemand die vlot kan ontvangen en dit liefst op regelmatige basis.Ik ben geen veeldater! Word ik jouw vaste trouwe sletje? Reageer dan met een concreet voorstel voor een auditie.  

welke geile oudere dominante man ontvangt
19 dagen
jaak 65 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ik zoek besneden top of meester
wie besneden wilt gezogen worden van onderdanige man single 170/65/14 mag buitenlanders zijn  
19 dagen
Sissy 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sissy zoekt fwb
Ik ben een crossdresser/sissy die een leuk vast contact zoekt met een oudere heer/meester/daddy die een vast sub sletje zoekt voor geile en kinky dates met te beleven. Ikzelf ben slank, glad, altijd gespoeld en ik vind mezelf redelijk vrouwelijk (; Ik geil op oudere mannen, mogen pervers zijn rn ben zeer openminded. Je moet wel kunnen ontvangen. Bij intresse hoor ik het wel.  
slaaf 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
slaaf zkt Dom/Master
slaaf (50/84/184/16/cut) zkt Dom/Meester. Toys/medium whip-flog (occasionele striemen ok)/restrictie/bare long hard fuck (bare bij vertrouwen)/rimmen (propere) Master ass m/verneder/boeien-collar- restrictie/assplay-dildo-plug/worship pits-ass-cock-balls/sounds/cbt(geen burst)/TT medium hard/electro op cock-ass-balls… bucketlist: piss play. Slotvast in chastity (24/7 kan) met geen sexuele inspraak meer. Uitgebreid intiem keuren en taboeloos exhibitionisme t.o.v. Meester. Flink behaarde en intiem getrimde Meester is een plus… Vast/regelmatig dus geen blind dates… Ook ontvangen bij vertrouwen. Voor degenen die enkel overdag kunnen en enkel kunnen verplaatsen, gelieve niet te reageren.  

slaaf zkt Dom/Master
Slaafje 23 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
Slaafje wilt gebruikt worden
Jong slaafje 21 is opzoek naar meester meesters voor totaal opleiding. Zowel pijn lust vernedering. Ik wil graag dienen als totaal slaaf. Laat gerust iets weten. Met foto is plus punt en laat gerust weten wat u juist wilt bereiken met mij als slaaf en waar uw interesse liggen.  

Slaafje wilt gebruikt worden
20 dagen
Alex 39 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Meester gezocht voor opleiding tot bi-slaaf
Ik ben een slanke, sportieve man met onderdanige gevoelens die graag door een kinky bi-Meester tot slaafje opgeleid zou worden. Hoe ik me dat voorstel: je ontvangt me thuis, we spreken een paar regels af, bijv. dat ik steeds naakt moet zijn en mijn gaatjes steeds ter beschikking moet stellen. Dan keurt de Meester mij, en als hij mij goedkeurt, begint de opleiding. Ik word getraind op het ontvangen van de Meester zijn pik, zaad, plas, in mijn mondje, keel en kontje: leren pijpen, steeds dieper, tot deepthroat, anaal oprekken, ontmaagd worden, geneukt worden. Ik moet zijn pik schoon likken als hij mij gebruikt heeft. Als ik niet goed mijn best doe word ik gestraft. En als het goed lukt, is Meester trots op mij en laat hij mij ook door zijn vrienden gebruiken (safe!) Komen deze ideeen overeen met jouw wensen? Schrijf me dan zeker. Ik vind respectvolle communicatie heel belangrijk!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10