Zoeken naar ni*

Uw zoekactie voor ni* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mr Big 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gentse feesten genot
Ik ben een slanke verzorgde hygiënische man , 189m 85 kg 49 jaar , 19x6 cm besneden en geschoren . Sta voor veel open( ben ook bi en top ) wel enkel en alleen safe ! Wie heeft er zin in wat Gentse feesten fun ? Ik verplaats me makkelijk naar jou / jullie ! Hopelijk tot snel op mail !  

Gentse feesten genot
11 dagen
Mike 50 jaar Antwerpen - Kapellen
Man zoek koppel
Welk nieuwsgierig koppel.zou is graag verwent worden door 22cm koppels of vrouwen kan geen mannen alleen  
Klasse & Kinky 38 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Genieten met drie
Ik ben een verzorgde bi man van 37j met bi verlangens die ik al jarenlang onderdruk wegens het maatschappelijk taboe. Ik zou graag een leuk koppel van niveau leren kennen waarvan de man ook bi is en die op zoek zijn naar een vaste bi huisvriend om te genieten met drie van elkaar. Ik zou zowel met de man als met de vrouw willen kunnen spelen en genieten van elkaars lichaam: strelen, tongzoenen, elkaar oraal verwennen tot de vrouw of man neuken of door de man geneukt worden. Ik zoek mensen waarmee het klikt en die er geen probleem mee hebben dat ik op bi vlak nog onervaren ben.  

Genieten met drie
11 dagen
Bert 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
terrasje of zo
hallo daar beste koppels, Ik ben een man van 54 uit Antwerpen. Ik heb in de weekends (en soms ook tijdens de week) vaak tijd vrij die ik op een aangename manier zou willen invullen. Een terrasje of een wandeling, ... zou wel fijn zijn. We maken het in eerste instantie gewoon plezant en gemoedelijk met zijn drieën … dan zien we wel wat er gebeurt. Ik ben aangenaam gezelschap en mijn interesses beperken zich niet alleen tot seks. Veel kan … niks moet. Ik hou er wel van dat de spanning langzaam opgebouwd wordt. Garanties zijn niet nodig, goede afspraken wel. Voorts ben ik nogal nieuwsgierig aangelegd dus als jullie jullie horizonten wat willen verkennen wil ik hierin graag jullie compagnon zijn. Ik heb tijd en als t plezant en gezellig is spreek ik graag met jullie een tweede, een derde, … keer af. Ik ben geen haantje en kan een ander best wat gunnen. Ik hou me aan de afspraken en stuur nooit mijn kat. Ik kijk uit naar jullie reactie en naar het avontuur. Bert  
11 dagen
Philippe 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Iets nieuws
Kort over mij, ben 32, 1m90, knap, sportief, hoger opgeleid en vlotte babbel. Op zoek naar een nieuwe ervaring! Vind het leuk om nieuwe dingen/mensen te ontdekken. Wie doet een leuk voorstel? Vrouw of koppel? Een spannend gesprek of wat meer? Jonger of ouder? Met respect en enig niveau sta ik voor veel open! :) Hopelijk tot snel!  
Extra Fun 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Acanthus Harelbeke vrijdagavond 19/07
Openminded heel verzorgd fashioned exotic man, zeker niet ontkanp met niveau & ervaring in cuckold & trio’s, maar ook als huisvriend op zoek naar exta fun nu vrijdagavond in Club acanthus Harelbeke om samen te genieten, stats 37 173 79 17, super discreet, heel verzorgd, intiem geschoren & soa’s vrij. Into sensuele 4 handen olie massage om op te waren, vingeren tijdens de massage, zachte kusje op de rug tot aan de poep, beentje open, gezicht ertussen te steken en heerlijk diep rimmen, 69, spanken & meer ……. Veel kan, niks moet, graag reactie met stats, foto’s & wat uitleg om verder af te spreken via whatsapp. Mss tot gauw!  

Acanthus Harelbeke  vrijdagavond 19/07
11 dagen
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Langemark-Poelkapelle
Dame verwennen op maat
Hallo ben zeer verzorgde sportieve man die er enorm van houd om een dame oraal te verwennen. Zeer veel kan, jij vraagt en ik verwen. Intieme scheerbeurt, Massage van jou borsten, voetjes, jou hele lichaam, jou oraal likken waar je wil, ook verwenning met allerhande speeltjes, ik doe alles wat je wil met de bedoeling jou maximaal te laten genieten en ongeloofelijk te laten klaarkomen tot je niet meer kan of volledig bevredigd bent. Ook sm kan, heb ervaring, heb jij geen ervaring of gewoon nieuwschierig, geen enkel probleem. Welke dame wil eens echt verwend worden, 1 adres. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, jou genot is het enige dat telt. Respect hygiëne en discretie gegarandeerd, kan verplaatsen en ontvangen. Kan zeker ook op regelmatige basis. Ps heb je zelf suggesties? Laat maar weten hoor.  
11 dagen
Fun 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welk vrouw of koppel heeft zin vandaag
Welk vrouw of koppel heeft zin in deze slank knap zuiders type Geboren en getogen in Gent. Ben verzorgd hygiënisch geschoren en goed geschapen. Geen fakers of foto jagers alle leeftijden tot laters  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt masseren zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen genieten en bijv sensuele massage? En/of eerst een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens niet ver van Maaseik. Ik ben een lange, lieve, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Misschien deze dinsdag al? Direct contact kan via gratis app met video chat  

Naakt masseren zo dadelijk?
Tom 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Date met koppel
ik ben een sportieve man van 40 jaar, 1m76, 76 kg, blauwe ogen, niet roker, intiem geschoren, hygiënisch en discreet, ruim geschapen en ik verwen graag. Heb al ervaring met koppels. Kan verplaatsen en ontvangen in omgeving Gent.  

Date met koppel
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10