Zoeken naar ni*

Uw zoekactie voor ni* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin ?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin ?
Ontdekken 24 jaar Antwerpen - Putte
Jonge zoekt ervaring
Hey allemaal, leuk dat je mijn advertentie leest. Ik ben een jonge gast en ben op zoek naar een koppel/vrouw die mij wat meer dingen kan doen leren. Na een lange relatie, de enige persoon waar ik sex mee heb gehad, zou ik graag wat nieuwe dingen willen ontdekken.ik ben een normaal gebouwde gast, discreet en heel hygiënisch. Ben jij/zijn jullie de persoon die mijn mentor willen zijn en jullier ervaringen met mij willen delen? Ik hoor het graag. Ik kan heel ruim verplaatsen.  

Jonge zoekt ervaring
Kust vibes 38 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Wie zin in extra fun vanavond?
Openminded heel verzorgd fashioned exotic man, zeker niet ontkanp met niveau & ervaring in cuckold, trio’s & huisvriend, op zoek naar extra fun vanavond, Samen jouw partner heerlijk te verwennen, maar ook met onze 3 te genieten, k Ben ook Bi-Top indien gewenst om nieuwe bi-ervaring te experimenteren, stats 38 173 79 17, super discreet, heel verzorgd, intiem geschoren & soa’s vrij. Into sensuele 4 handen olie massage zoals voor de vrouw, zoals voor de man om op te warmen, vingeren tijdens de massage, zachte kusje op de rug tot aan de poep, beentje open, gezicht ertussen te steken en heerlijk diep rimmen, 69, spanken & meer ……. Veel kan, niks moet. Graag reactie met stats, foto’s & wat uitleg, kan vlot verplaatsen.  

Wie zin in extra fun vanavond?
Jullie Masseur 54 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Massage voor hem en haar
Ervaren masseur geeft g-spot massage voor haar en prostaatmassage voor hem. Geen Fin. bedoel. Enkel koppel. Jullie gaan met een bevredigend gevoel naar huis. Klasse, respecten hygiënisch Ontvang met massagetafel in het Waasland Mail met jullie gegevens voor eennafspraak. Geen fake, klasse man 50 er Tot snel  
masseur 27 jaar Limburg - Bree
Professionele masseur zoekt nieuwe intieme klanten om de sleur te doorbreken.
Al dat masseren mag af en toe eens beloond worden met een mooi lichaam op mijn tafel en nog wel meer met een mooi plus als er iets meer uitkomt. Wie voelt zich geroepen of wil zijn vrouw laten masseren met misschien wat meer door een professionele masseur. Stuur me snel een mailtje.  
Stijn 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Toegeven aan nieuwsgierigheid
Hier ben ik dan... 33 jaar, slank, sportief, in een 'normale' hetero relatie en aan het zwichten voor een jarenlang opgebouwde nieuwsgierigheid. Ik ben op een punt gekomen waar ik eindelijk wil ervaren hoe het voelt om zelf een man te laten klaarkomen. Ik had graag kennis gemaakt met een openminded koppel die diezelfde fantasie deelt. Hetzij een man die in het bijzijn van z'n partner zelf ook een allereerste ervaring wil opdoen, hetzij een meer ervaren koppel die al weet wat ze willen en er graag een speelkameraadje bij wil. Sta voor heel veel open. Actief/passief/... Absolute discretie gevraagd en geboden. Wie heeft een leuk of creatief voorstel? Kan makkelijk verplaatsen. Kan ook overdag tijdens de week.  

Toegeven aan nieuwsgierigheid
Masseurke 56 jaar Antwerpen - Mechelen
Hallo ook is zin in leuke massage gekregen ,en kunnen jullie niet ontvangen heb ik oplossing
Hallo ik zeer verzorgde man geef heel graag massage aan dame /:koppel , ik geef deze gratis ik kom dan naar jullie toe ,kun hé zelf niet ontvangen heb ik wel eventueel een alternatief, ik zelf ben heel hygiënisch en discreet verzorgd en niet roker ,naar mij toe hoeft er niks te gebeuren, het gaat om jullie moment van genieten dan intresse stuur gerust berichtje terug  
Hans 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Happy, open-minded fun
Hey daar! Ik ben Hans, een plezante, sportieve en erg open-minded levensgenieter van 33 met het nodige niveau, een onstilbaar libido en een gezonde fantasie. Ben reeds een tijdje actief in dit wereldje, maar ben steeds op zoek naar nieuwe ervaringen. Niets fijners dan ongedwongen gezellig samenzijn met gelijkgestemde speelvogels. Leuk sfeertje maken, de grenzen wat aftasten om dan de fantasie de vrije loop te geven en met volle teugen te genieten. Zelf ben ik 1,89m, 78kg, licht gespierd, goed geschapen, bi (geen must), verzorgd en discreet. Van jullie kant uit verwacht ik zeker dat laatste. Verder geen specifieke vereisten, vooral niet op vlak van leeftijd, het is immers de klik die telt. Meer dan 1 keer is zeker mogelijk indien die klik er is. Heb een paar weken vakantie, dus ben flexibel. Ik ontvang in Antwerpen of verplaats me met veel plezier voor de juiste mensen. Ben betrouwbaar en kom steeds mijn afspraken na. Cam en phone aanwezig om fake uit te sluiten. Let's have some fun  

Happy, open-minded fun
TomVD 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sympathiek koppel gezocht
31-jarige man oekt een koppel om genot te beleven... 1m87, 89, 19x5 Gent. Ik ben hygiënisch, respectvol en zoek vooral wederzijds plezier. Open minded, ook qua leeftijd, veel is mogelijk bij de juiste klik. Laat gerust weten van waar jullie zijn en wat jullie graag doen.  
Trustworthy 44 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Wil eens iets proberen
Deze slanke en hygiënische man heeft al een tijdje de interesse om eens met een koppeltje af te spreken ( m/v maar mag ook v/v zijn). Moet wel bekennen dat ik dit nog niet gedaan heb. Ga ook niet zomaar met iedereen afspreken, graag met rustige personen. Ook geen vuil of extreme dingen zijn weggelegd voor mij! Wat niet wil zeggen dat mijn libido niet hoog ligt natuurlijk;-). Zelf ben ik discreet dus gelieve het ook niet aan de grote klok te hangen of films en foto's te maken, heb niets te verbergen maar ik ben daar gewoon niet voor. Als er kandidaten zijn laat jullie gerust horen en graag met foto en wat jullie in gedachten hebben. We zien dan verder wel.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10