Zoeken naar no*

Uw zoekactie voor no* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn sfeervol ingericht appartement je wensen verkennen en ondervinden waar je van geniet. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Mail vrijblijvend je gedachten en jouw voorstel. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en vind het leuk om dit te doen. Ik reageer alleen op mail van vrouwen met duidelijke serieuze voorstellen. Geen reacties van mannen gewenst. Discretie verzekerd.  
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Geile goedgeschapen jm met zkt discrete date met een geile knappe (gebonden)dame.
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Geile goedgeschapen jm met zkt discrete date met een geile knappe (gebonden)dame.
Nice Men 56 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Rustig aan
Openminded en nette rijpere man ´´hygiënisch discreet singel niet roker´´176#74´zouw graag kennus maken met een mature Dame die houd van knuffelen dit met het nodige respect.dame uit cuckold koppel kan ook..graag nette en eerlijke reacties en we weten waar voor we hier op de site verkeren..  
Maxim 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spannend contact
Ik ben op zoek naar een extra spannende en ondeugende date, hopelijk met een klik voor leuk no strings attached regelmatig contact. Een hele leuke sexvriendin dus waar heel veel kan en niks moet. Leeftijd minder van belang, wel fysieke aantrekkingskracht. Gewoon genieten van elkaar en van de ander te zien genieten in een openminded setting. Uiteraard eerst zien of de klik er is, en dan elkaar ophitsen en teasen, tot de spanning niet meer houden valt... met langdurige, passionele sex vol vonken, voorspel en afwisseling tot gevolg. Ik ben een intelligente man met deftig voorkomen, single, slank, 188cm, bruin haar, groene ogen, niet roker, intiem geschoren, en heel groot en dik geschapen (22x6cm). Hygiëne, discretie en respect gevraagd en geboden. Voor meer info, stuur maar een reactie en stel jezelf eventjes voor, liefst met foto. Wie weet tot snel... -X-  

Spannend contact
Elias 44 jaar Antwerpen - Mechelen
Oprecht, samen, genot
Hallo, Ik heb geen enkele behoefte aan oppervlakkigheid. Ik zoek een vrouw die weet wat ze wil en dat kan communiceren. Ik zoek een vrouw die mij laat doen wat zij wil. Jij hebt de controle; ik doe wat jij vraagt. Ik ben onderdanig, geduldig, volhardend. Ik heb magische vingers en een volleerde tong. Waar jij van wil genieten, doe ik. Ik ben een normale, rustige, lieve man. Ik zie er goed uit, kan een conversatie voeren die langer dan 10 minuten duurt, en ik ben respectvol en 100% durver. Ik rook niet, ben 1m74, normaal gebouwd. Fotos op eenvoudige aanvraag bij interesse  
bartie 46 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
kijkt hier een dame 70+?
Deze m 46j, uit het waasland, 1m84 80kg,mag er best zijn, en ja zoek naar die speld in een hooiberg : een dame 70+ die nog wil genieten van erotiek. Dan wil ik je graag leren kennen. Niks moet alles mag met het nodige respect & discretie uiteraard. Zegt dit je wat? dan hoor ik graag iets van je. Ik heb een wagen dus afstand maakt niet zo veel uit, je moet er iets voor over hebben he. Geen fakers weg ermee. warme groeten Bartie  
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
LOOK FOR A FREE-THINKING ASIAN WOMAN FOR RELATIONSHIP
Find a free-thinking Asian woman for everything and relationship! Go for a walk with me, have a drink, eat,talk about everything without tabous, eroticism! But ...I will also be me sex slave, playing with men under my guidance! Living together is then possible! This is a serious ad! So ...I want NO FAKERS!  
Nipple Lover 46 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Ik hou van (grote/lange) tepels
Ik ben een echte borsten liefhebber ... ik hou er van om heerlijk op je tepels te zuigen (als je lacteert, des te beter!). Ik zou het heerlijk vinden om uitgebreid op grote tepels (Eraser Nipples zoals ze die in 't Engels noemen) te zuigen en die te verwennen. Interesse? Let me know!! (ik sta ook open voor ANR (Adult Nursing Relation) en/of Hucow (in bezit van melkmachine))  
Milan 29 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een berichtje na.
Herken je dit; Je bent al even single, geen zin in een relatie maar je hebt wel nood aan sexueel contact ? Dus omwille van deze reden zoek ik hier een vrouw of studente die bereid is mij hierbij te helpen. Even over mezelf: Ik ben een lieve, verzorgde jongen, slank, teder en kan eventueel verplaatsen. Wat zijn mijn verwachtingen ? Een verzorgde vrouw of meisje (leeftijd is niet zo zeer van belang) , vriendelijk, dit is niet je dagelijkse bezigheid , discretie. Graag ook even een foto bijvoegen bij eventuele interesse, dan is een reactie van mijn kant alvast verzekerd. Verdere vragen kunnen we zeker nog bespreken via mail. Hopelijk tot zo ? ;-)  

Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een berichtje na.
gisteren
Vriendschap + 57 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Eén fijne ontmoeting ... het begin van...
Respectvolle, charmante, discrete, Intiem geschoren, goed gebouwde en verzorgde man uit de regio Brugge zoekt een dame (single, of...) of een koppel om elkaar op regelmatige momenten te ontmoeten voor zalige genotvolle uurtjes waarbij alle zinnen bevredigd worden. Liefst 1 vast contact, een verleidelijke lady of aangenaam stel waarbij haar genot het belangrijkste is ... Niet op zoek naar extremen maar mensen met een open geest en zin om te ontdekken, genieten en laten genieten... Graag ook levensgenieters met het nodige savoir vivre, die iets te vertellen hebben en die ook houden van lekker eten en goeie wijn, van sauna, wellness, massage, ontspannen, opwinden, stimuleren, teasen kortom erotiek in het algemeen ... mensen die ook overdag kunnen genieten van de fijne dingen des levens... graag reactie met wat uitleg...wie jullie zijn.. wat jullie zoeken in een fijn aanvullend contact... Ik kan ontvangen en verplaatsen...  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10