Zoeken naar situatie

Uw zoekactie voor situatie leverde 36 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Harald 54 jaar Vlaams-Brabant - Herent
Op zoek naar fijne en gedeelde momenten
Dag lieve dames, Eerst wil ik verwittigen dat ik mezelf hier niet ga verkopen als een beest in bed, een spierbundel met een goddelijk lijf die presteert als een konijn. Wat ik wel ben is een gebonden man, absoluut zachtaardige met empathie die houdt van de leuke dingen in het leven. Deze zijn onder andere genieten van een lekker koffie op een terrasje, babbeltje, je verwennen met een heerlijke massage. Het uitwisselen van berichtjes Je vanachter op de moto meenemen. Samen genieten van een ontspannende sauna. Bij een klik gaan we graag op ontdekking naar elkaar. Dit alles met wederzijds respect voor elkaars situatie en zonder verplichtingen. Ik ben 1.80m voor 75 kg, jammer genoeg kort kalend haar.ondeugende blik met olijfgroene ogen. Zelf ben ik opzoek naar een rustige dame die net als ik in een relatie zit die vastgelopen is en uitkijkend naar spannende, sensuele en erotisch-sexuele momenten. Lieve groetjes...  
Stef 54 jaar Antwerpen - Kapellen
Lieve toffe vrouw gezocht
Welke vrouw zoekt ook een betrouwbare discrete verzorgde vriend voor af en toe een afspraakje? Zonder de thuissituatie in gevaar te brengen een vaste vriendin waarmee we de tekorten kunnen aanvullen? Laat van u horen aub.  
gisteren
Verlangen 49 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Huidhonger
Ik ben een zachtaardige, verzorgde en niet onknappe man (1m81, normaal gebouwd, niet-roker) en ben op zoek naar lichamelijke contact dat er in mijn relatie niet meer is. Ik zoek iemand waarmee de klik er is om samen af en toe te ontsnappen uit de dagelijkse sleur, en om intens te genieten van aan te raken en aangeraakt te worden. Respect, hygiëne en discretie zijn hierbij heel belangrijk. Bij voorkeur zit je ook in een soortgelijke situatie, dan kunnen we elkaar regelmatig die intimiteit geven die we beiden missen. Als jij je hier kan in terugvinden, dan kijk ik uit naar een reactie met foto van jou. Een antwoordje hierop met foto mag je vanzelfsprekend verwachten van mij. Hopelijk tot vlugs x  
gisteren
Stef 54 jaar Antwerpen - Kapellen
Lieve toffe vrouw gezocht
Welke vrouw zoekt ook een betrouwbare discrete verzorgde vriend voor af en toe een afspraakje? Zonder de thuissituatie in gevaar te brengen een vaste vriendin waarmee we de tekorten kunnen aanvullen? Laat van u horen aub.  
Tom 35 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Middag fantasietje - CFNM of meer?
Ik heb een fantasietje. Ik zou graag masturberen voor een vrouw en klaarkomen. Jij mag aangekleed blijven. Jij zegt me waar en wanneer ik moet masturberen. Dus eigenlijk een soort CFNM. Maar als je wil of geil ervan wordt mag er ook meer. Alles hangt af van de situatie en hoe we ons beiden voelen. Leeftijd en uiterlijk vind ik niet zo belangrijk. Laten we samen gewoon een leuke en spannende tijd hebben. Discretie is wel belangrijk! Ik ben 1m82 groot, weeg 79kg en heb kort haar en ben verzorgd. Geef snel een seintje! Zeker als je uit de regio bent!  
Jari 29 jaar Antwerpen - Balen
Boy next door (in relatie)
Deze 28 jarige ‘boy next door’ zit in een relatie en wil dat ook zo houden. Maar door mijn enorm libido zoek ik (bij voorkeur vast) een ‘speeltje’. Alles kan, niks moet. 1m83, normaal gebouwd, bruin haar, groene ogen en steeds klassevol gekleed, op werkdagen in pak. Wie heeft er zin? Of welke vrouw herkent zich in deze situatie?! Daten kan op eender welke locatie, heb jij een leuk voorstel? Geef een seintje en we werken samen zonder twijfel iets geils uit ;-) PS: ik ben zeer viriel en kan makkelijk een gaatje in mn agenda vrijmaken.. Kik / Whatsapp en herkenbare foto volgen bij reply.  

Boy next door (in relatie)
Gabriël 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige, viriele man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Hou van diepgaande gesprekken, een lang voorspel, knuffelen, zoenen en van goede seks, geen extremiteiten. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Dit is al jaren zo, ik wil daar verandering in brengen. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben niet veeleisend doch zijn respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen een must. Ben gestereliseerd, fit en gezond, geen hoereloper. Hoop langs deze weg een vaste vriendin te vinden.  
Hlevel 51 jaar Oost-Vlaanderen - Melle
overspel
Ben jij gehuwd of in een relatie en wil je dit ook zo houden. Maar flirt je af en toe met het idee seks te hebben met een andere man; pure lust zonder remmingen en verplichtingen in alle discretie, je fantasietjes open kunnen uiten en bespreken, genieten van jouw en zijn lichaam, vlinders in je buik wanneer je kan uitkijken naar een stout afspraakje. Om nadien de draad weer op te nemen van brave partner zonder vrees dat je geheimpje uit zal komen. Wel hier zit iemand in zelfde situatie op jou te wachten. Af en toe heb ik gewoon zin in een stoute zijsprong in het leven: pure lust voelen. Indien interesse stuur een mailtje met info van waar je bent en wat je zelf zoekt. Discretie 100%gevraagd en geboden. Ik ben zelf gebonden, stijlvol, 50, niet onknap, sportief, 1.75m, regio Gent.  
Stef 54 jaar Antwerpen - Kapellen
Zoek toffe vrouw
Welke vrouw zoekt er ook een betrouwbare discrete vriend om af en toe eens af te spreken? Geen extremen, verzorgt en met respect voor elkaars thuissituatie. Zou het hier bestaan?  
Gabriël 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gehuwd in een seksloze relatie.
Bescheiden, rustige, zachtaardige, viriele man met grote huidhonger in een seksloze relatie. Hou van een lang voorspel, diepgaande gesprekken, knuffelen, zoenen, massage en van goede seks zonder remmingen, geen extremiteiten. Aangezien mijn vrouw aseksueel is heeft zij nooit zin in de daad. Dit is al jaren zo, ik wil daar graag verandering in brengen, we leven maar één keer. Door medeweten van haar mag ik op zoek gaan naar een vrouw met een gezond libido die echt kan genieten van seks. Misschien zit je in een soortgelijke situatie en kunnen we elkaars tekorten aanvullen. Ben loyaal en niet veeleisend, maar mijn voorkeur gaat uit naar een vrouw met een normale lichaamsbouw. Respect, begrip, hygiëne en veilig vrijen zijn een must. Hoop langs deze weg een vaste vriendin te vinden. Fin steun bespreekbaar.  
  1   2   3   4