Zoeken naar verder

Uw zoekactie voor verder leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Alex 40 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Samen genieten
Ik woon in Heist op den Berg en ik ben 40j, eerder nederig en met de nodige trots. Op zoek naar iemand om passie mee te delen en stomende avonden te hebben. Dit kan één- of meermalig. Elkaar verleiden, strelen en genieten. We kunnen op een neutrale plaats afspreken hiervoor of meteen overgaan tot actie. Bij voorkeur woon je niet te ver zodat we makkelijk kunnen afspreken als de nood het hoogst is. Ik ben kieskeurig en ik schaam me er niet voor. Jij bent slank en aantrekkelijk en jonger dan ik of je oogt jong. Verder laat ik nog vanalles in het midden. Ik ben zelf ook wel op een ontdekkingsreis. Laat je snel horen.  

Samen genieten
gisteren
Anoniem 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zin in een stijlvolle casual date?
Hallo, Ik ben een spontane, respectvolle, verzorgde Vlaamse man, van 37j - 1, 90m - 75kg sportief gebouwd. Graag wil ik in contact komen met dames die een sportief/slank figuur hebben. Open minded denken is een must om dit avontuur van ontdekking en genot aan te gaan. Geďnteresseerd geraakt bij het lezen van mijn advertentie? Stuur me dan een bericht om verder vrijblijvend kennis te maken.  
gisteren
Me xx 39 jaar Antwerpen - Mol
Gebonden vrouw voor passionele relatie
Langs deze weg ga ik opzoek naar fijne en passionele momenten welke ik graag deel met een verzorgde en gebonden vrouw. Ben jij ook opzoek naar spanning en wil jij terug passie tussen de lakens? Belangrijk bij mijn zoektocht naar een gebonden fwb zijn: discretie, respect, verzorgd zijn en verlangen. Ben jij na het lezen benieuwd naar wie er achter deze advertentie zit dan kan ik je alvast meegeven dat ik 40j ben, gehuwd, sportief, 1.80m, goed uitziend, verstandig, gevoelig en uiteraard passioneel met een randje stout. Bij interesse lees ik graag jouw berichtje om verder af te spreken -xx-  
Mathias 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 34jaar ongeveer 85kg en één meter 78 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken. Verplaatsen is geen probleem.  

Afspraakje
gisteren
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
gisteren
Kinky bi meester 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek gewillig koppel/ meid/gast
Zoek gewillig koppel/ meid/gast Hey iedereen Ik ben jonge man die reeds jaren interesse heeft in de wereld van bdsm, rollenspel en andere kinks Ik zoek al enige tijd iemand om op dit vlak mijn ervaring verder uit te breiden. Liefst iemand die samen met mij deze wereld verder wil ontdekken. Ik heb veel kinks en nog meer op mijn bucketlist. Voor diegene die hierin interesse hebben, of ervaring contacteer mij en we spreken verder. Als het klikt ook liefst op regelmatige basis discreet live contact. Weliswaar met duidelijke afspraken en stopwoorden. Dus heb jij/jullie hierin interesse, stuur me dan een mail met een duidelijke beschrijving van wat jij zoekt of wat je diepste fantasieën zijn en we kijken welke overeenkomen. Indien mogelijk ook graag met foto. Indien het om een koppel of meisje/dame gaat ben ik ook een genereus iemand! Mvg Meester B  
gisteren
Jos 56 jaar Limburg - Borgloon
Plus Size FWB
Onder het mom van “Every body, no matter what shape or size, is beautiful and should be loved” wil ik toch nog eens een kans wagen om een lieve plus size dame te leren kennen voor discrete afspraakjes. Misschien is het maar een gedacht, maar blijkbaar zijn plus size dames moeilijk te vinden voor een afspraakje. Dit terwijl ik persoonlijke plus size dames enorm mooi vind, eender welke leeftijd. Zelf ben ik een iets struisere man, dicreet, hygiënisch, intiem verzorgd, vrouwvriendelijk en goedlachs. Ik ben een echte knuffelaar en ben totaal niet op zoek naar extreme dingen. Hebben deze woorden jou nieuwschierig gemaakt of wil je meer van me weten, stuur dan gerust een mailtje, zonder verdere verplichtingen. Fijne dag verder. Knuffel.  
Jonge gast 23 jaar Antwerpen - Mechelen
Jonge gast zoekt rijpere dame
Hey! Ik ben een jonge, intelligente gast die op zoek is naar een vaste plezierpartner. Een beetje een stiefmoeder-stiefzoon fantasie eigenlijk ;) Qua uiterlijk ben ik wel knap, maar zie ik er jonger uit dan ik ben, wat dus perfect is indien u fan bent van babyface. Verder ben in lang, slank en vrij groot geschapen (188cm, 65kg, 19x5,5cm). Ik ben verder ook heel gemakkelijk in de omgang en ik heb een goed gevoel voor humor dus er zal zeker gelachen worden :) Bent u de naald in de hooiberg? Ik stuur een foto na een reactie ;)  
Fwb 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 34jaar ongeveer 85kg en één meter 78 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken. Verplaatsen is geen probleem.  

Afspraakje
Dirk 65 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Je wil rustig en zonder gêne een mannelijk geslachtsdeel verkennen?
Je wil rustig en zonder gêne een mannelijk geslachtsdeel verkennen? De ballen bekijken, betasten, heen en weer bewegen, kneden terwijl ik voor je sta? Of terwijl ik voorover buig en jij van achter kijkt? Je wil rustig voelen hoe mijn lul in de balzak vastzit? Hoe de zwelling binnenin verder loopt onder de balzak en tussen de benen tot de bilspleet en aars? Slap? Wat stijver? Helemaal stijf? Je verkent hoe het velletje boven aan rond de eikel spant? Of te trekt het velletje wat weg en betast de eikel? Je wil mijn lul heviger opwinden? edgen? Laten spuiten? Of je wil heel mijn lichaam zonder gêne bekijken en verkennen? Kijken hoe alles zwiert terwijl ik beweeg? Bij mij kan je goed werkend geslachtorgaan en lichaam verkennen van man, 60+. ¨Bij klik kan eventueel ook likken en zuigen of pijpen of penetratie (niet anaal) Of je wil dat ik sommige dingen hiervan bij jou of jullie doe? Ik kom bij jou of jullie, vooral driehoek Brussel, Mechelen, Leuven, maar ook verder.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10