Zoeken naar vind

Uw zoekactie voor vind leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Chris 65 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene 0497667908
Erotische tantra-ervaring
Hallo. Ben je op zoek naar een fijne ervaring in alle rust en tederheid en met wederzijds respect voor wensen en grenzen, dan vind ik het fijn als je zou reageren. Ikzelf ben bio-ingenieur en heb daarnaast een opleiding in bonding en tantra gevolgd. Momenteel hou ik me vooral artistiek bezig met muziek (gitaarimprovisaties) en digitaal tekenen. Je hoeft zelf geen ervaring met tantra te hebben. Bereidheid tot emotionele en fysiek. Ik kan ontvangen, nog deze avond of morgenmiddag of morgenavond. Groetjes.  

Erotische tantra-ervaring
Ward 58 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Borsten om te betasten
Ben op zoek naar vrouwen die graag hun borsten laten betasten , knuffelen , masseren en kussen ,,niets meer,,geen seks zowel kleine als grote borsten ook hangers vind ik zalig om te verwennen , leeftijd geen belang , ik hou me aan de afspraken en maak zeker geen misbruik , ik ben heel lief en verzorgd ,,enkel overdag , bij interesse geef ik foto  
Spike_Spiegel 36 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Leuke vrouw gezocht voor fuckbuddie
Ik ben opzoek naar een leuke vrouw die interesse heeft om ook een fuckbuddie te hebben discretie gegeven en aangeboden alsook nodige respect en verwacht dit ook terug. Zelf ben ik 1m85 75kg Ik kan ontvangen en verplaatsen vrijen is steeds met condoom want heb geen zin in accidentjes. Persoonlijk vind ik het niet erg als een vrouw een harig kutje heeft ben daar niet vies van heb zelf namelijk ook een harige pik en baard maar kan deze eventueel ook trimmen. Indien interesse hoor ik het graag van jullie dames :)  

Leuke vrouw gezocht voor fuckbuddie
Thomas 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jou wil ik graag leren kennen x
Hey jij daar, baal je ook door dat miezerige weer? Voel je eigenlijk ook het verlangen naar wat (ont)spanning? Ben je een leuke vrouw die openstaat voor een online kennismaking met een niet onknappe, respectvolle veertiger? Hou je van een man die jouw genot en jouw verlangens voorop stelt? Stuur dan zeker een berichtje en laat ons kennismaken. Ben je een vrouw die houdt van (ont)spanning, dan ben jij wie ik zoek. Jouw uitstraling en positiviteit vind ik belangrijk. Ikzelf ben hoger opgeleid, groot van gestalte, normaal gebouwd. Een foto kan zeker na eerste kennismaking. Stuur gerust een berichtje en dan zien we wel waartoe het kan leiden. Oh ja, respect, vertrouwen en discretie vind ik heel belangrijk. Jij ook? Zachte xxx van mij al, Thomas  
all c 47 jaar Antwerpen - Retie
Voor single vrouwen of weduwe dames. Of slank koppel.
Hoi ik ben op zoek naar een wekelijks contact een soort fwb of lat relatie. Ikzelf ben poly en lichtjes bi. Vooral hetero , ik heb een massagetafel en wat speeltjes om u lekker te verwennen. Ik geef heel graag oraal, lik ook je kontje enz je tepels zuig ik ook lekker. Knuffelen kan ook , neuken kan ook overal als je dat wilt. Draag je graag lingerie en panty's dan heb je een streepje voor liefst ook streepje haar boven je poesje vind ik mooi. Mocht een koppel of man willen reageren dit is enkel wederzijds pijpen , ik ben meer hetero dan bi. Ikzelf ben groot 195 m, 100 kg gespierd met twee mooie tatoo's voorzien van een goede harde dikke besneden xl penis. Als je wil mag je mijn kontje ook likken en vingeren. Het is echt wederzijds verwennen dus he , kan zachtjes maar ook iets ruwer zoals we eerst samen af spreken . Ik heb al verschillende fwb gehad maar haken af omdat ze te ver wonen. Dus je woont zeker in de Antwerpse Kempen. Je reageert als vrouw,koppel of man of twee bi vrie  
gisteren
Discreet 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een vrouw met verlangens?
Ben jij een vrouw met verlangens? Met mij kan je discreet en vrijblijvend veilig dingen uitproberen. In mijn sfeervol ingericht appartement je wensen verkennen en ondervinden waar je van geniet. Ik ben een nette respectvolle man met een rustig karakter van eind veertig. Normaal postuur en goed in vorm. Geen bril baard of snor. Haartjes overal netjes getrimd en een fris en verzorgd gebit en nagels. Ik verzorg mezelf goed en hygiëne is voor mij een vanzelfsprekende gewoonte. Ik rook niet en ik drink geen alcohol. Waar denk je aan? Mail vrijblijvend je gedachten en jouw voorstel. In goed overleg met duidelijke afspraken vooraf in praktijk je wensen vervullen. Ik ben ruimdenkend en sta voor veel dingen open. Geef gerust aan wat je proberen wil. Ik ben begripvol en vind het leuk om dit te doen. Ik reageer alleen op mail van vrouwen met duidelijke serieuze voorstellen. Geen reacties van mannen gewenst. Discretie verzekerd.  
Hannes 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Zondag 2 juni jarig, leuke kennismaking eventueel fantasieën
Ik ben een lieve man die zondag 34 jaar word. Had deze dag graag eens kennis willen maken met een toffe vrouw en er een leuke dag samen van willen maken. Vind het belangrijk dat er toch een bepaalde klik is. Respectvol zijn tegen elkaar is ook zeker belangrijk. Hiernaast heb ik nog 3 fantasieën die ik ooit eens wil zien uitkomen. Zou super zijn mochten deze kunnen uitkomen op deze zondag. Indien je hier meer over wil weten mag je me altijd iets sturen.  

Zondag 2 juni jarig, leuke kennismaking eventueel fantasieën
Spontane man 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geile zaterdag
Hey! Ik zoek eens een leuke geile avond te hebbrn en hopelijk vind ik de juiste persoon hiervoor ;) Ik heb zelf een heel gezonde sexdrive en en heb een goed libido en een open mindset hierin. Ik ben zelf een iemand spontaan, respectvol en vind het geweldig een vrouw te laten genieten en licht uit te dagen. Ook een heel ontspannende uitdagende massage geven vind ik ook wel kinky ;) Laat maar weten als je nog vragen hebt of ook zin hebt in een topavond... Stuur liefst ook ineens een fototje zodat ik al wat een idee heb. Moet zeker niet naakt hoor. Groetjes thomas X  

Geile zaterdag
gisteren
ward 46 jaar Limburg - HASSELT
Een dag vol seks en intimiteit
Hoi. Ik ben een slanke hoger opgeleide man op zoek naar een spannende date vandaag. Ik ben slank, groot en ik heb een grote prikker. Ik ben eerder zacht en onderdanig, dus voorkeur gaat uit naar een extra lange date met extra veel voorspel, zoenen en relaxen in bed. Ik ben de hele dag beschikbaar. je leeftijd en uiterlijk vind ik minder belangrijk. Hygiëne, respect en spontaniteit des te meer.  
Rome 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar friends with benefits
goede avond iedereen. simpel gezegd ben ik opzoek naar een friends with benefits. heb al verschillende apps geprobeerd, en hoewel ik er succes vind wilt zo goed als iedereen een relatie beginnen. nu ben ik daar niet per se op tegen, maar is niet iets wat ik op dit moment zoek. dit gezegd zijnde hoop ik via deze weg iemand te leren kennen dat hetzelfde zoek dan ik. ben niet naar iemand specifiek opzoek, leeftijd, gewicht, lengte,... is niet echt van belang. zolang je ook een FWB wil zou ik graag een mailtje van je ontvangen. ik ben zelf in bezit van een locatie waar we het bed kunnen delen en beschik ook over vervoer moest je liever hebben dat ik mij verplaats. allesinds zijn er genoeg mogelijkheden waar we ons toe kunnen wenden. als laatste wil ik je bedanken de tijd te nemen mijn oproep te lezen en wil ik u alvast nog een fijne avond toewensen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10