Zoeken naar daddy

Uw zoekactie voor daddy leverde 90 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tracy 25 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Straks?
Welke mooi geschapen daddy ontvangt mij straks ? Alles is bespreekbaar.  
gisteren
Pierre 56 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Daddy zkt stoute jongens voor billenkoek
56j daddy logeert enkele weken aan zee en zkt stoute jongens en heren die een pak slaag op de blote kont verdiend hebben. Ik kan helaas niet ontvangen. Wie is geïnteresseerd en heeft een voorstel?  
daddy 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
daddy zoekt twink (18-25)
je weet, he, zoon: als je stout bent geweest, dan verwacht papa een volledige bekentenis. Je komt de trap op, klopt voorzichtig aan de deur van papa's werkkamer. Als papa het toestaat, kom je binnen, een beetje beschaamd naar de grond turend, want je moet opbiechten dat het weer mis is gelopen. En je weet dat er straf gaat volgen. Dat je weer je broek op je enkels moeten laten zakken, je slipje naar beneden, en dan op de grond moet knielen, met je gezicht weg van papa, naar de kast toe, met je schaamtelijk blote kont naar papa's stoel gericht. Je hoopt maar dat je piemeltje klein en schuchter blijft, want hoe vreselijk zou het zijn als je stijf wordt daar, onder papa's ogen. Het zou kunnen dat papa je poep weer slaat, maar soms wil hij jou echt vernederen! je heel intieme delen betasten, je balzak aanraken, je piemel vastnemen en daar zelfs aan trekken. Dat is verwarrend, want een beetje pijnlijk, als papa boos is, maar toch verrassend opwindend: papa's hand op jouw lid  

daddy zoekt twink (18-25)
gisteren
Bi boy 21 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Bi boy zoekt daddy
Hey iedereen Ben op zoek naar een vaste daddy om af en toe eens samen wat stoom mee af te laten, gewoon af en toe is goed met mekaar vrijen.. ikzelf ben bi, sportief en slank. Heb een paal van 19x5 en wel niet veel ervaring, vooral met dildo’s:) zoek dan ook geen allesneuker maar iemand safe. Bi schierige hetero daddy’s ook zeker welkom. Heb een lekker kontje in de aanbieding… en wie weet..  
Pieter 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Duo zoekt feestje
Mijn daddy bear wil voor mij graag een naaktfeestje houden. Tot nu toe zijn we al met 3 (misschien 4) maar er kan nog altijd iemand bij. Het feestje gaat door begin juli in Antwerpen maar ervoor wil ik graag al met jou afspreken (in het Mechelse of bij jou). Wie ben ik? Wel ik ben een 34 jarige kerel met een klein buikje onbehaard. Zoals ik al gemeld heb, is mijn daddy een echte bear (dus ouder dan mij, met buik en goed behaard). De 3de die komt is iets jonger dan mij en een behaarde kerel met een buikje eveneens. Enkel reacties met foto('s) zullen beantwoord worden. Wie weet mag jij ons wel komen vervoegen.  

Duo zoekt feestje
gisteren
Jake 47 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Daddie zoekt twink of femboy
Hey, ik ben een 48 jarige man, type daddy die op zoek is naar een leuke en geile jongeman voor fun. Zelf ben ik normaalgebouwd met licht leeftijdsbuikje... Grijze haren, stoppelbaard. Type George Clooney (dan wel zonder zijn bankrekening hehe) Hou van humor, spontaniteit en van een licht onderdanig type jongeman. Leeftijd liefst early 20's.. max 30. Liefst niet al te veel beharing en niet-roker. Respect, hygiëne en discretie zijn een absolute must. Niets tegen de zin! Alles kan maar niets moet. Ik zal jou goed verwennen met mijn mond en pik. Blijf je liever passief...geen probleem, ik neem het heft graag in handen. Wil je toch wat actiever zijn, ook geen probleem hoor. Kijk al uit naar een spannende ontmoeting, doe gerust een voorstel. Indien klik kan er ook regelmatiger afgesproken worden. Geile groetjes!  
Cumdumpster 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Cumdumpster zoekt daddy met kamagra
Hey ik ben 1m60 56kg 26j klein jongemannetje die zeer graag samen met een gewillig top daddy kamagra wilt nemen en die meerdere keren langdurig mijn keel wilt hard doorneuken. Ik wil ook gerust bh,string,lingerie enzo ook aantrekken en zo lopen in je huis als je die in bezit hebt. Ik kan urenlang blijven als je dat wenst. Ik slik gerust ALLES door. Ik laat m'n keelgatje diep en hard neuken. Ik wil enkel foto van je lul en gladgeschoren lul en ballen. IK ONTVANG NIET maar kan makkelijk verplaatsen. Ik zoek voor regelmatig en ik heb auto dus kan makkelijk op afstand komen. Niet te ver aub max 30km van in en rond gent. Meld ook lengte en dikte van je pik erbij schatje daddy xx  

Cumdumpster zoekt daddy met kamagra
gisteren
Sletje 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sletje zoekt daddy
Hey daddies, Ik hou van bare assplay en piss. Wil je graag verwennen 27 186 95 16x4 100%bttm  
gisteren
Tom 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt lieve zoon
Ik ben 62/184/75, verzorgd, mannelijk niet behaard en ik zoek een SLANKE zoon tussen 18-35 die ook houdt van soft, genieten van elkaar. Lekker samen knuffelen en meer met een drankje en een babbel. Hygiëne en discretie zijn belangrijk. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Heb je vragen en/of belangstelling stuur gerust een boodschap en vergeet je stats niet te vermelden en ook wat je graag zou doen, liefst meer dan een simpel zinnetje.  
gisteren
Daddy 58 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Dikke daddy zuigt
Dikke daddy (59-172-100) zuigt graag aan een pik tot hij spuit. Kan soms ontvangen en vlot verplaatsen maar cardate of outdoor is ook mogelijk. Geef maar seintje indien interesse.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9