Zoeken naar discretie

Uw zoekactie voor discretie leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dieter 39 jaar West-Vlaanderen - Bellegem
date
hi, ikzelf m39 177 90kg baard kaal aantrekkelijk en verzorgd, zachtaardig maar assertief. Zoekt m voor spannende date. Discretie, hygiene en respect geboden en geeist. Laat van je horen met een foto en jouw verwachtingen. Ik verplaats me in een straal van 30 km. tot straks...  

date
Kempen37 37 jaar Antwerpen - Mol
Discrete fwb
Wie o wie heeft af en toe ook eens zin in een man? Discretie, hygiëne en wederzijds respect is belangrijk. Samen elkaars lichaam ontdekken en van elkaar genieten? Of geniet je liever passief van een pijp- en likbeurt? Ik kan soms ontvangen, outdoor kan ook leuk zijn.  
hallo 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 jaar 181cm 72kg 18cm
Goeiemiddag. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  

27 jaar 181cm 72kg 18cm
Nick 32 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Op ontdekking
Hey onervaren gast hier 32j m80 85kg 16 cm Opzoek naar n leuke gast die samen wil experimenteren en mij een beetje wegwijs wil maken in het bi zijn Veel kan niets moet enkel respect en hygiëne voor de rest komen we er snel achter wat wel en wat niet ;) liefst niet ouder dan 35 Belangrijk is wel dat het voor meerdere keren is Geen alles neukers of foto jagers enkel serieuze gasten met het nodige respect en discretie ik heb een hetero relatie de vrouw is hiervan op de hoogte Bij intresse laat zeker wat weten foto is pluspunt ;)  
Tom 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zuigdate
Iemand zin om me af te zuigen. Zeer proper discretie gevraagd en geboden. Enkel voor onbehaard geschoren aan je pik. Plaats Mortsel zondagnamiddag. Foto kan. Ander voorstel ook.  
Young boy 29 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Jonge boy zoekt oudere daddy
Hey daddies! Jonge boy hier opzoek naar een oudere top om leuke dates met te beleven! Ikzelf ben openminded en veel is bespreekbaar. Hygiëne, respect en discretie vind ik belangrijk. Verder ben ik slank, op vele plaatsen geschoren, verwijfd/twink en 100%bottom. Ik kan enkel verplaatsen. Ik ben dus opzoek naar een daddy die vrij kan ontvangen, je bent ouder dan 50 en 100%top. Ervaring met jong/fem,... is een pluspunt. Voldoe je aan de beschrijving? Laat dan maar wat horen! Nietszeggende reacties worden onmiddellijk verwijderd zonder antwoord. Groetjes 179, 72, 13x3  

Jonge boy zoekt oudere daddy
flor 65 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
zoek echt grote pik en ballen voor vandaag!!
Wie heeft grote pik en ballen en laat ze graag langdurig verwennen met happy end. Mag wederzijds. Ik ontvang discreet in Blankenberge alle leeftijden zeker ouder maar GROOT geschapen 18+. Ben 65/178/78.18*5. Bij interesse en je hebt echt groot speelgoed reageer met je volledige stats,juiste emailadres en foto van speelgoed . Discretie en hygiëne gevraagd en geboden . Eerlijke advertentie.  

zoek echt grote pik en ballen voor vandaag!!
Dany 54 jaar Oost-Vlaanderen - Lembeke
Wie mag ik pijpen ?
Je moet kunnen ontvangen Ik pijp , lik je ballen en slik , niets meer …jij blijft passief en geniet Voor dit weekend ….. hygiene en discretie vereist Fototje mag ….  
Verwenner 42 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Geile penis massage
Hou jij van een heerlijke penis massage, waar ik je zal verwennen, strelen, pijpen, tot je zal klaar komen, dan kan ik je helpen. Hygiëne en discretie is belangrijk. Ik kan ontvangen of verplaatsen.  

Geile penis massage
Student 21 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Afleiding tijdens blok
Is er een man regio Leuven die kan ontvangen of openstaat voor outdoor? Ik ben onderdanig en bi bot met weinig ervaring Laat weten wat je wilt doen en wanneer en wie weet Ik sta voor veel open Hygiëne en discretie belangrijk!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10