Zoeken naar gasten

Uw zoekactie voor gasten leverde 43 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rikje 59 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Voor JONGE gasten (beginners, verlegen, twijfelaars ... ) vandaag ofzo
Single Bi-man m86 98kg Ik zoek stuk jongere gasten Jonge beginners die wil experimenteren welkom. Ben heel hygiënisch en verwacht dat ook ! Graag uw stats/wensen (tot +/- 35jaar)  

Voor JONGE gasten (beginners, verlegen, twijfelaars ... ) vandaag ofzo
Nick 32 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Op ontdekking
Hey onervaren gast hier 32j m80 85kg 16 cm Opzoek naar n leuke gast die samen wil experimenteren en mij een beetje wegwijs wil maken in het bi zijn Veel kan niets moet enkel respect en hygiëne voor de rest komen we er snel achter wat wel en wat niet ;) liefst niet ouder dan 35 Belangrijk is wel dat het voor meerdere keren is Geen alles neukers of foto jagers enkel serieuze gasten met het nodige respect en discretie ik heb een hetero relatie de vrouw is hiervan op de hoogte Bij intresse laat zeker wat weten foto is pluspunt ;)  
Danny 48 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Bi schierig onervaren
Langs deze weg zoek ik aangename gasten of mannen die ook verder willen ontdekken ik onervaren en xoek tussen de 25 en maximaal 50j kan niet ontvangen enkel uit regio zottegem en omstreken reageer met stats,loods,en foto enkel serieuz  

Bi schierig onervaren
Raven 30 jaar Antwerpen - Aartselaar
Wie heeft er zin om de Skype
Hoi ik Ben een goed uitziende kerel van 30 jaar een zoek leuk gasten om mee te camm via Skype of WhatsApp of snapchat  
gisteren
Double suck 57 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Double suck
Geil gaykoppel 57 45 reg dendermonde lebbeke geile pijpsletten zoeken dominante gasten met volle ballen zaad die cumface, nipleplay, voetlover, spanking en bottom bij klik geven, Beartype, hairy, sport, uniform, klusjesman, tatoos......wie wipt binnen stuur stats met foto max 50j!!wij ontvangen!!  
DATE NU 47 jaar Antwerpen - Wuustwezel 0476929044
DATE VANDAAG
47j /slank/blond/hoog libido/180gr/75kg/pik 20x6 gr/versa/onbehaard lichaam/chems vriendelijk/hou van lange sessie/ook trio/homo koppels/meerdere gasten/vreemde origine welkom/slaafjes en sletjes/ik kan ontvangen en verplaatsen/ik zoek voor nu /namiddag en avond/reageer met je leeftijd en foto van je lichaam en stijve pik,via mail of whats app,geen privé nummers  

DATE VANDAAG
gisteren
Dirk 43 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Penismassage
Zoek jonge gasten om penismassage te geven ik zelf ben 50 jaar bi en 68kg pik van 16cm sportief lichaam  
Pascal 45 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Wil vandaag mijn kontje laten verwennen en neuken
Graag ontvang ik gasten die zin hebben om een verzorgd kontje te verwennen en op zen doggy's te neuken. Ben een Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje en een verzorgd kontje dat graag goed genomen wordt. Zin laat van je horen met je stats erbij dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde. Ik ontvang vanaf 14u.  

Wil vandaag mijn kontje laten verwennen en neuken
Pascal 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Geile bottom ontvangt leuke topgasten die willen neuken
Graag ontvang ik gasten die zin hebben om een geil kontje te verwennen en te neuken na een goede pijpbeurt. Ben zelf een Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje en een geil kontje. Zin, laat van je horen met je stats erbij dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde centrum.  

Geile bottom ontvangt leuke topgasten die willen neuken
Pascal 45 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Sex graag en laat mij graag neuken
Gasten met zin in de broek, zin in een goede pijpbeurt en neuk je daarna mijn geil kontje op zen doggy's dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde centrum. Ben zelf een Bottomgast van 45 met een goed pijpmondje en een verzorgd kontje dat graag goed genomen wordt. Poppers zijn hier ook aanwezig. Zin, geef maar een seintje.  

Sex graag en laat mij graag neuken
  1   2   3   4   5