Zoeken naar nieuw*

Uw zoekactie voor nieuw* leverde 69 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tomas 34 jaar Antwerpen - Deurne
Nieuwsgierige hetero
Hey, ik heb altijd gedroomd om het te doen met een andere man. Mekaar afzuigen en neuken. Ik zelf normaal gebouwd, tattoos, discreet en hygiëne zeer belangrijk. Ik zoek iemand rond mijn leeftijd of liefst jonger. Ben je die iemand? Reageer met uw stars en foto van uw lekker ding. Kan ontvangen . Tot straks  

Nieuwsgierige hetero
PijpSlaaf 42 jaar Antwerpen - Schelle
Wie wil mijn nieuw slaafje laten pijpen?
Heren, ik zoek een of meerdere tops die graag gepijpt willen worden door mijn slaaf. Hij zit op zijn knieën en wacht u op, gemaskerd al dan niet (volgens uw voorkeur), naakt, strak afgebonden ballen en met open mond. Hij zal u NOOIT aankijken of aanspreken, ik verwacht dat ook u zonder woorden en in alle anonimiteit wil handelen. Kortom, ik verplicht hem iedereen te pijpen die dat wil laten doen EN hem als een hoer aanschouwen zal. Uw leeftijd speelt geen enkele rol, uw inzicht dat hij een hoer en slaaf is wel! Anoniem en discreet, zonder blabla maar direct actie! Andere wensen? Stuur het maar door. Strenge groeten, Meesteres S.  

Wie wil mijn nieuw slaafje laten pijpen?
gisteren
Anoniem 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nieuwsgierig
Ben getrouwde hetero 31/180/74, maar nieuwsgierig om eens met een andere man te experimenteren. Bij voorkeur ook hetero en max 40j.  
gisteren
Jens 32 jaar Antwerpen - Laakdal
onervaren zoekt voor vanavond
32/170/95/17 hi ben van eindhout ik zit hetero relatie en wil eens wat anders proberen uit nieuwsgierigheid ! Ben jij niet roker en heb je hygiëne ? En ervaring ? :) mag je me zeker sturen ! Zoek voor meer maals maar eerst zien da het klikt ! Oh ja vergeten ik ben vanavond aan waterkant ( kanaal ) winkelomheide vanaf 21u blind date ? ;)  
Top 22 jaar Antwerpen - Geel
Femboy/tv/ts Max 30jaar
Goedeavond , ik ben een jong van 22 uit Geel, Ik ben een beetje verlegen maar wel nieuwsgierig! Ik ben hetero maar ik zou graag eens proberen, dus het zal mijn eerste keer zijn. Ik kan gemakkelijk ontvangen maar niet verplaatsen! Ik ben slank en sportief! Ik ben top ingesteld en ik zoek liever femboy/tv/ts  
Seksvoorjeogen 31 jaar Antwerpen - Willebroek
Discrete gluurder gezocht die langs tuin komt kijken hoe ik mijn vriendin neuk
We zijn sinds enkele weken ingetrokken in nieuwe woning. Het grote raam langs tuinzijde heeft nog geen gordijnen. Als het s avonds donker wordt zie je van binnen naar buiten geen steek. Discrete gluurder gezocht die regelmatig komt kijken. Vertrouwen zeer belangrijk, daarom eerst korte kennismaking nodig om ook sleuteltje van tuinpoortje te overhandigen. Heb geen hond die ik de weg kan lopen. Hebben meeste seks tijdens weekendavonden dus dan vrij zijn is groot pluspunt. Vriendin niet op de hoogte.  
Walter 59 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
samen naar fotos en filmpjes kijken van mijn vrouw
Hallo, iemand zin deze avond, om naar de fotos en filmpjes van mijn vrouw te komen kijken? Ik kan ontvangen te nieuwpoort, hygiene en discretie zijn verzekerd. Ik draag graag lingerie voor jou. Veel kan en niets moet, is het motto. enkel reageren als je vandaag kan aub. er kan afgesproken worden via telefoon. Graag een woordje uitleg van wie je bent, en eventueel een foto erbij is altijd antwoord. meerdere mannen kan ook voor mij. hopelijk tot morgen. gr walter  
Dirk 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spades 4our Gent
In verband met de gay sauna Spades 4our te Gent: Er hangt nog steeds het bericht "gesloten voor onbepaalde tijd." Dit nietegenstaande er op "Tripadvisor" in april 2024 iemand meldde dat er nieuwe uitbaters zouden zijn, en de zaak na aanpassingen "binnenkort" zou opengaan. Iemand een alternatief regio gent?  
Top 22 jaar Antwerpen - Geel
Max 30 jaar
ik ben een jong van 22 uit Geel, Ik ben een beetje verlegen maar wel nieuwsgierig! Ik ben hetero maar ik zou graag eens proberen, dus het zal mijn eerste keer zijn. Ik kan gemakkelijk ontvangen maar niet verplaatsen! Ik ben slank en sportief! Ik ben top ingesteld en voorraad an femboy/tv/ts  
Master4boys 49 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Master4boys
Meester 48j buurt mechelen leuven zoekt slaven subs onderdanige boys bischierige jongens jongens met bepaalde kicks onervaren jongens passieve boys ...sta voor alles open. Bondage blinddoek spanken edgen vernedering plas gebruiken assplay cbt cmnm...jij zelfde interesse of nieuwsgierig ernaar? Laat maar weten! Ben jij dus jonger dan 30, sub, Slaaf, onderdanige boy, bi. Bicurieus,...met of zonder ervaring en wil jij graag opgeleid worden door een meester maar ook eventueel met een andere jongen er bij opdrachten moeten doen? Vind jij bondage blinddoek gag collar handboeien vernedering gebruikt worden ook zo geil of fantaseer je er al zo lang over en wil je nu de stap zetten? Jij bent jonger dan 30 en slank? Vanwaar in belgie je bent maakt niet uit, we kunnen ook op andere locatie. Reageer dan nu met stats, ervaring en pic lijf lul. Tot snel!  
  1   2   3   4   5   6   7