Zoeken naar zeer

Uw zoekactie voor zeer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Bi man 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Soft date
Ik ben 46 jaar, 1m72, slank, zeer verzorgd en van enig niveau. Ik zoek dito bi man, liefst goed voorzien en niet besneden voor soft date (zoals intiem aanraken, aftrekken, ... ). Bij voorkeur kan je echt netjes en discreet huiselijk ontvangen. Marginaliteit of extreme toestanden zijn niet aan mij besteed. Graag reageren met meer dan één zin. Tot hoors!  
gisteren
Klusjesman 55 jaar Antwerpen - Westerlo
Klusjesman
Gratis naakte klusjesman zeer handige harry bij interesse duidelijk schrijven wat er moet gebeuren  
bibot kortrijk 47 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
bibot kortrijk
k zoek top , bi of liefst gay die regelmatig zijn zaad komt lossen liefst rond de 65 jaar en nog zeer potent  

bibot kortrijk
gisteren
Oudje 78 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Dikke grote gezocht
Oude getrouwde geilaard met klein slap pietje dat nog moeilijk recht komt en waar veel werk aan is om er nog een paar druppeltjes uit te krijgen, zoekt een man, leeftijd onbelangrijk, met een zeer dikke en liefst grote penis en met een grote balzak gevuld met dikke ballen, om er langdurig mee te spelen tot hij klaarkomt. Niet voor vandaag. Kan soms ontvangen.  
Geil bi 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Mooi je Lul in aanbiending
Hallo ik bi top slank blond 1m60 pik 16.5 zeer hygïëns ik Ruk pijp likken ballen zuigen kotje word niet vergeten ik kan ontvangen.  

                   Mooi je Lul  in aanbiending
Fun 50 jaar Antwerpen - Mechelen
zoek jong bottom- of zaadsletje
Zoek een jong (20er), slank (ook skinny zeer welkom) en vooral geil bottom sletje dat zin heeft in chub bi top daddy van 50. Ik kan discreet ontvangen (Putte bij Mechelen) voor geile fun (porno filmke, betasten, tongen, rukken, pijpen, jou neuken...). Veel kan en niets moet. Discretie (stuur geen pics) en hygiëne gevraagd en geboden. Handboeien, dildo en poppers aanwezig voor andere grenzen af te tasten. Jonge koppeltjes (m/v - m/m - v/v) die is eens iets anders willen ook welkom. Heb je zelf scenario...laat maar weten. Reageer met wensen, stats en zorg dat je cam hebt voor visual check.  
Biman 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Soft date
Keurige bi man gezocht voor rukdate. Ik ben 46 jaar, 1m72, slank, zeer verzorgd en hoger opgeleid. Ik zoek gelijkaardige man, groot en dik geschapen, liefst niet besneden die in zeer nette huiselijke sfeer discreet en in alle rust kan ontvangen. Marginaliteit is niet aan mij besteed. Graag gemotiveerde reactie indien dit je iets lijkt.  
bibot kortrijk 47 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
zoek top
ik zoek top , bi of liefst gay die regelmatig zijn zaad komt lossen liefst rond de 65 jaar en nog zeer potent  

zoek top
CumDumpsterSlet 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Jongetje zoekt daddy met kamagra
Hey ik ben 1m60 56kg 26j klein jongemannetje die zeer graag samen met een gewillig top daddy kamagra wilt nemen en die meerdere keren langdurig mijn keel wilt hard doorneuken. Ik slik gerust ALLES door. Ik laat m'n keelgatje diep en hard neuken. Ik wil enkel foto van je lul en gladgeschoren lul en ballen. IK ONTVANG NIET maar kan makkelijk verplaatsen. Ik zoek voor regelmatig en ik heb auto dus kan makkelijk op afstand komen. Niet te ver aub max 30km van in en rond gent. Meld ook lengte en dikte van je pik erbij schatje daddy xx  

Jongetje zoekt daddy met kamagra
Thomas 42 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Oudere heer voor soft date
Welke senior voelt zich geroepen om mij te helpen? Ik ben op zoek naar contact met oudere man. Weinig tot geen ervaring maar zou het fijn vinden om een keer een andere lul te voelen en te proeven. Bij juiste klik kan veel. Zeer hygienisch en verwacht van jou hetzelfde. Wie voelt zich hierdoor aangesproken? Liefst 65+  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10