Zoeken naar geboden

Uw zoekactie voor geboden leverde 50 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Koen 52 jaar Limburg - Sint-Truiden
Loc aangeboden vanavond
Hallo, fijn dat je de tijd neemt om deze adv te lezen. Graag geef ik vanavond een koppel of gelegenheidskoppel de kans om zich te komen uitleven bij mij thuis. Zelf kijk ik discreet toe hoe jullie elkaar verwennen. Het zou wel fijn zijn om wat losse handjes te hebben bij elkaar. Dit zowel bij man als vrouw. Mannenkoppels zijn ook welkom. Jullie worden ontvangen in een verzorgde omgeving door een vlotte verzorgde man van 52j m85 97 kg. Hyg en disc zijn geboden. Graag lees ik jullie voorstellen en verwachtingen via mail. Tot straks?  
Michi 44 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
fun for 3
Welk leuk en heet stel/koppel heeft er zin in extra fun? Alles is bespreekbaar en veel kan maar niets moet.Hygiene en discretie gevraagd en geboden.Zelf ben ik intiem glad. Ik ben 44j en 172cm en 75kg en 17cm. Hebben jullie nog vragen...laat maar komen. geile groet.  

fun for 3
fun4you 50 jaar Limburg - Tongeren
klassedate vrijdag- of zaterdagavond?
Welk koppel (of vrouw) met passie en stijl, heeft zin om een fijne date, waarbij het vrouwelijk genot de hoofdzaak is,te beleven ? Ik 1m78, 79kg, normaal figuur. Tophygiëne gevraagd en uiteraard geboden. Ik Intiem lekker glad, geen baard/snor/borsthaar, en 'goed voorzien' 20x5. Ben heel openminded, maar niet bi. Respectvol, discretie en de nodige ervaring in date garandeer ik. Kan ontvangen en verplaatsen. Fotowissel kan bij interesse (mail/kik/telegr/w-a). Fakers stay away, enkel doeners!  

klassedate vrijdag- of zaterdagavond?
Bart 42 jaar Limburg - HASSELT
FUCK MY WIFE
Ik zoek een ruimdenkend koppel waarvan de vrouw de wens heeft om lekker geneukt te worden door een groot geschapen man. Samen lekker geil en ongeremd genieten van en met elkaar. Met haar alleen, onder toeziend oog van de man of tijdens een vrouwgerichte trio. Uiteraard is er onderling respect. Ik ben spontaan, sympathiek, goed niveau, slank, sportieve body en verzorgd uiterlijk. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden.  

FUCK MY WIFE
Ben 42 jaar Limburg - Diepenbeek
Samen je man pijpen.
Ik, doodgewone man in de straat, +1m90, steeds verzorgd en respectvol, zoek volgend scenario. Op een afgesproken tijdstip kom ik aan, jij, vrouw, laat me binnen, je neemt me mee naar het bed waar je je man (hebt vastgebonden en) zijn gezicht hebt bedekt. Jij moedigt me aan en gaat samen met mij hem pijpen. Ik neem over en jij kijkt toe hoe ik je man klaar pijp. (Mijn eerste keer) Uiteraard gaat dat niet zomaar. Wanneer je man is klaargekomen, toon je me jouw (grote) borsten, laat me er mee spelen en pijp je mij klaar. Meer kan mits overleg. Discretie gevraagd en geboden. Reactie met foto krijgt voorrang.  
Ken 31 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
In mijn caravan, ben ik superman
Hey, Ik ben Ken vlaamse man van 31 jaar oud. Single en alleenstaand. Normale looks stats en normaal geschapen. Via deze weg opzoek naar een leuk koppel dat zin heeft in een lekere date met mij. Discretie en hygiëne geboden en gevraagd. Ik kan vrij ontvangen en verplaatsen. Zelf woonachtig op een camping. Leeftijd en uiterlijk van geen belang, bij de juiste klik kan veel. 100% echte ad en elke reactie word beantwoord. Hopelijk tot snel! Mvg Ken  

In mijn caravan, ben ik superman
nick 43 jaar West-Vlaanderen - Brugge
triodate
hey ik ben een ondeugende man van 197 97 blauwe ogen weinig behaard en intiem verzorgd die graag met meerdere speelt of vrouwtje verwent waar man naar kijkt of...., ikzelf sta open voor veel, niets moet veel kan er. indien interesse dan hoor ik het graag, stel jullie maar voor en war je/jullie graag hebben, graag met foto. discretie geboden en gevraagd. tot zo xx  

triodate
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Geschoren besneden en gesteriliseerd zkt cuckold koppelke
Zoek een eerlijk verzorgd cuckold koppelke. Veel kan niets moet. Man kan kijken of haar afzetten en nadien oppikken tis wat jullie willen. Liefst op regelmatige basis. Liefst bare sex maar geen noodzaak. Leeftijd niet belangrijk hygiëne des te meer. Ik kan ontvangen. Hygiëne en discretie geboden. Bij Intresse graag een beetje uitleg over jullie, wat jullie verwachten en eventueel een foto. Fakers laat het aub!  

Geschoren besneden en gesteriliseerd zkt cuckold koppelke
SPEELKAMERAADJE 56 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
GUN JIJ HAAR DIE SEKSUELE VRIJHEID OP EEN (VAST) SPEELKAMERAADJE VOOR HAAR... ?
Hoi, Als klasse koppel hebben jullie beslist om een derde persoon toe te laten binnen jullie relatie. Als dame van dit koppel krijgt zij dan ook de seksuele vrijheid, stimulatie zelfs van haar man om samen met haar speelkameraadje leuke afspraakjes te maken, soms met drie (hetero), maar ook soms met twee, wel steeds met het volle medeweten van de man. Het zou mijn bedoeling zijn om een langdurig contact op te bouwen waarin respect voor elkaar voorop staat ! Erotiek binnen de grenzen die ieder van ons aangeeft... Ik zou graag jullie vast contact worden, zonder elkaars bezit te worden. Humor, niv, discretie zijn gevraagd en geboden ! Graag zou ik die verrijking voor jullie relatie willen worden, en NIET die bedreiging daarvoor ! Zelf ben ik een zeer verzorgde man, kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73, 78 kg,soa vrij,gesteriliseerd,sportief ... Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Grtjs (Haar) Speelkameraadje x  
Michi 44 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Spelen met 3
Is er een leuk koppel/stel dat zin heeft om met 3 te spelen? Alles is bespreekbaar , veel kan en niets moet. Hygiene en discretie gevraagd en geboden. Zelf ben ik 44j en 172cm en 75kg en 17 cm. Intiem glad geschoren. Nog vragen…….. ik hoor het graag. Geile groet.  

Spelen met 3
  1   2   3   4   5