Zoeken naar euml

Uw zoekactie voor euml leverde 55 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lexi 31 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Latex date?
Zijn er latex lovers uit de streek die graag eens een latex date zouden ervaren? Man/vrouw/tgirl/…., max 40j oud, hygiëne en niveau van belang. Je dient zelf over latex kledij te beschikken en kan een normaal gesprek voeren… Stuur een latex-fotootje mee en hoe je een date ziet verlopen. Lexi X  

Latex date?
Shuwa 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik zoek crossdresser femboy trans of wijfje
Dag, ik behaard man graag rond lopen in lingerie zoek vrouwelijke cd femboy trans om af te spreken hygiëne en glad geschoren op afspraak momenteel kan niet ontvangen.  

Ik zoek crossdresser femboy trans of wijfje
Bi koppel 39 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Getint koppel
Hoi we zijn getint bi koppel en zoeken liefst jong verzorgd sexy femboys of travjes of trans ! We zijn heel hygiënisch verzorgd en zoeken hetzelfde natuurlijk! Wap fun en glaasje whisky of bier vinden we heel leuk en ontspannend;) maar geen must !!! We zoeken Geen mannen aub doe geen moeite!!!  

Getint koppel
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek geile TV/TS
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ?  Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Zoek geile TV/TS
John 58 jaar Limburg - Roermond
Als bi-man oprecht op zoek naar…
Hoi, hoi, schatten, Als biseksuele man type Top/Versa met een absolute oprechte hele diepe voorkeur voor een Crossdressor , Travestiet, Transgender, Twink, Femboy e/o Sissi kom ik graag in contact met jou. Om dan als de wederzijdse klik er is heerlijke ongegeneerde seks te hebben met elkaar. Ben een ongebonden man, 55 plusser,1 meter 80, 85 Kg, normaal geschapen, intiem geschoren en zeer hygiënisch en diskreet. Zoek dus een nette fatsoenlijke persoon tussen de 20 & 50 jaar met een slank e/o normaal postuur die dit ook gewoon lekker en geil vind om zich zo heerlijk geil dressed up te showen. En om uiteindelijk ook heerlijke ongegeneerde seks te kunnen hebben. Ik kan dus bij mij thuis ontvangen waar jij je ook kunt omkleden. En mocht je extra willen relaxen neem dan gerust een bikini mee want ik heb in mijn tuin een vaste jacuzzi staan. Reageer bij serieus interesse met wat foto’s met ook dagen en tijden dat je zou kunnen. Met een oprechte groet, John.  

Als bi-man oprecht op zoek naar…
Blikeme 39 jaar Antwerpen - Puurs
Blikeme
Hey, Ik, 190cm, 76kg, 18cm, 40j, ben bottom CD. Ik zoek een oudere man die regelmatig kan ontvangen en die ik lekker mag verwennen. Ik kom dus bij jou thuis, kleed me bij jou om, en dan laat je mij wat huishoudelijke taken doen: de afwas, stofzuigen, de was opplooien,... Intussen draai je daar wat rond mij, klopt af en toe eens op mijn poepeke, tot je het niet meer houdt, en je mij eens stevig vastpakt. Wat volgt is een stomende vrijpartij waar ik je lik, streel, pijp, en jij me neukt. Verwacht geen shemale, maar een CD. Ik verwacht van jou discretie en hygiëne! Afspraken kunnen enkele overdag op locatie, ik ontvang dus niet.  
Top.A 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Dominante Top zoekt vrouwelijk CD/Trav/Trans/koppel tussen +18 en 30 jaar.
Ervaren dominante top, 51, omgeving Leuven, single, kan ontvangen en verplaatsen, zoekt een jonge vrouwelijke CD/Trav/Trans of koppel (+18 tot 30 jaar), een persoonlijkheid die voldoet aan een minimaal verwachting, slank en gladgeschoren, vrouwelijk voor regelmatige date of meer. Al opgemaakt zijn om zo in het openbaar te verplaatsen vormen voor jou geen enkel probleem. Wil je opgeleid worden als MIJN persoonlijke sub/slut of meer?? Dat kan zeker, De doelstellingen zijn dat je steeds paraat en gehoorzaam bent, gedomineerd wil worden in al zijn vormen dat het dagen erachter nog nazindert voor meer. Ik laat je 100% vrouw voelen, De afgesproken grenzen en verwachtingen worden steeds respecteert zoals discretie, respect, hygiëne en safeheid. Ook Versa CD/TV of Trans, koppel (Vr-Trav) zijn altijd welkom. Reageert met een volwaardig tekst, je stat en minstens 1 foto. Bij interesse aan mijn kant = antwoord + reply foto = Once you have me, I am your top MASTER for ever!!  

Dominante Top zoekt vrouwelijk CD/Trav/Trans/koppel  tussen +18 en 30 jaar.
Didier 54 jaar Antwerpen - Brasschaat
Zakenman zkt TV, transgenders, shemales, bi-mannen/koppels
Ik ben op zoek naar TV, transgenders, shemales, bi-mannen/koppels. Heb hiermee weinig ervaring maar wil volop experimenteren. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Sta letterlijk en figuurlijk voor alles open. Uiteraard ben ik maagd. Eventueel op regelmatige basis. Wil me ook graag eens kleden als een echte classy lady. Wie wil en kan me in dit alles begeleiden en opleiden ? Mag ook een koppel zijn met een bi-man. Graag duidelijke reacties en liefst meer dan één zin.  
Kinky bi meester 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek gewillig koppel/ meid/gast
Zoek gewillig koppel/ meid/gast Hey iedereen Ik ben jonge man die reeds jaren interesse heeft in de wereld van bdsm, rollenspel en andere kinks Ik zoek al enige tijd iemand om op dit vlak mijn ervaring verder uit te breiden. Liefst iemand die samen met mij deze wereld verder wil ontdekken. Ik heb veel kinks en nog meer op mijn bucketlist. Voor diegene die hierin interesse hebben, of ervaring contacteer mij en we spreken verder. Als het klikt ook liefst op regelmatige basis discreet live contact. Weliswaar met duidelijke afspraken en stopwoorden. Dus heb jij/jullie hierin interesse, stuur me dan een mail met een duidelijke beschrijving van wat jij zoekt of wat je diepste fantasieën zijn en we kijken welke overeenkomen. Indien mogelijk ook graag met foto. Indien het om een koppel of meisje/dame gaat ben ik ook een genereus iemand! Mvg Meester B  
gewillig sletje 52 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Gewillig en geil sletje (man) zoekt perverse keelneuker
Jij houdt ervan om me in diverse posities te keelneuken: wijdbeens op mijn knieën voor je zittend (al dan niet met handen op de rug gebonden), op bed liggend terwijl jij op me komt zitten, op bed met mijn kop over de rand van bed,... en veel meer. Buiten het keelneuken is er ook veel mogelijk afhankelijk van jouw goesting. Ben man van53 187 79 16, intiem kaal en voor de rest weinig beharing. Ontvang niet dus bij jou of op verplaatsing. Mmmm kijk er al naar uit je penis en meer te mogen verwennen. Geile likjes van je toekomstig pijlhoertje  
  1   2   3   4   5   6