Zoeken naar sport*

Uw zoekactie voor sport* leverde 44 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Langemark-Poelkapelle
Dame verwennen op maat
Hallo ben zeer verzorgde sportieve man die er enorm van houd om een dame oraal te verwennen. Zeer veel kan, jij vraagt en ik verwen. Intieme scheerbeurt, Massage van jou borsten, voetjes, jou hele lichaam, jou oraal likken waar je wil, ook verwenning met allerhande speeltjes, ik doe alles wat je wil met de bedoeling jou maximaal te laten genieten en ongeloofelijk te laten klaarkomen tot je niet meer kan of volledig bevredigd bent. Ook sm kan, heb ervaring, heb jij geen ervaring of gewoon nieuwschierig, geen enkel probleem. Welke dame wil eens echt verwend worden, 1 adres. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, jou genot is het enige dat telt. Respect hygiëne en discretie gegarandeerd, kan verplaatsen en ontvangen. Kan zeker ook op regelmatige basis. Ps heb je zelf suggesties? Laat maar weten hoor.  
Dom 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Zk onderdanige v, koppel of m
Ben je onderdanig ingesteld en hou je ervan om te luisteren en opdrachtjes uit te voeren ? Zoek niet verder ;-)! Ik ben zeer dominante sportieve hetero man, zoekende naar een onderdanig meisje, koppel of jongen die bereid is naakt of halfnaakt opdrachten uit te voeren of seksuele handelingen. Ik bepaal wat jij doet, jij luistert flink of wordt gestraft. Je kan rekenen op mijn discretie, hetgeen ik ook van jou verwacht. Ervaring is absoluut niet nodig, ik kan je ook opleiden tot een gehoorzaam slaafje of slavinnetje. Ik verwacht enkel van jou dat je gemotiveerd bent en uiterst discreet. Zelf ben ik een heel sportieve kerel, 38 uit de regio rond Leuven. Ik heb al ervaring in dominantie, en zoek iemand die op regelmatige tijdstippen bereid is om af te spreken. Ik ontvang of verplaats in en rond Leuven. Eerste afspraak kan snel, uiteraard na eerst kennis te hebben gemaakt via mail. Stuur berichtje als je uit regio bent komt dan praten we verder. Max 45 voor koppel of v en 35 vr jonge  
Thx 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
De teugels even loslaten...
Ben je ook op zoek naar die pure intense lust en passie? De teasing enorm intens samen te beleven, waarbij je de teugels even kan loslaten en u volledig laat verwennen tot in de puntjes door deze sportieve en goedlachse man? Samen elk stukje van uw lichaam al strelend en rustig ontdekken.. zo wil ik u even van de wereld krijgen, puur verlangend naar meer.. om uzelf vervolgens volledig over te geven aan mijn opbouwend kantje die graag zacht en stevig afwisselt.. maar evengoed houdt van een intense kus.. respect en discretie is geboden uiteraard.  

De teugels even loslaten...
Game master 20 jaar Antwerpen - Willebroek
Faproulette
Voor diegene onder ons dat niet gekend zijn met de site, zoek het even op. Ik ben opzoek naar verscheidene mensen met een wens om één van deze nsfw spelletjes mee uit te spelen. Zelf heb ik enkele favorieten maar bij een berichtje hoor ik graag welke u in gedachten hebt net zoals wie u precies bent. Ik ben 20j jongeman en sportief! Super openminded en kinky.  
Bart 30 jaar Limburg - HASSELT
slaaf zoekt meesteres
Deze sportieve, verzorgde en zeer onderdanige slaaf zoekt een meesteres of koppel om door gebruikt te worden. Alles kan van bondage, likken, plassen en anaal tot vernedering. Ik heb reeds ervaring maar ben op zoek naar een nieuwe meesteres!  

slaaf zoekt meesteres
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
Anoniem 39 jaar Antwerpen - Zoersel
Eens op een dominante manier overmeesterd worden?
Hallo, Zou u je gerezen eens willen verleggen op seksueel gebied, verleid en overmeesterd worden op een mannelijke dominante wijze. waarin je waarden en normen worden gerespecteerd? Mag ik mezelf voorstellen: ik ben een man van 35j - 70kg - 1,90m van Vlaamse origine en sportief gebouwd zonder lichaamshaar. Uitsluitend ben ik opzoek naar dames met een slanke lijn die van uitdaging houden. Geprikkeld geraakt bij het lezen van mijn advertentie? Stuur me een e-mail voor meer informatie.  
MASTER 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
MASTER zoekt sub boy/slaaf
Ervaren Master ontvangt mannelijke sportief gebouwde slaaf max 49j voor BDSM SESSIE in nette ingerichte kamer met alle respect voor mijn slaaf,doe altijd opbouwende sessie om mijn boy rustig te laten wennen aan mijn handelingen , halsband, polsbanden en enkelbanden aanbrengen, spanking, nippleplay, een klap en een streel,bondage, pik en ballen strakbinden, ballstretch, edging, sounding ook mogelijk, electro is aanwezig voor de liefhebbers, veel bespreekbaar, hygiëne gevraagd en geboden, ben je ervaren of beginnende kan ook, ben je een mannelijke sportief gebouwde kerel, behaarde borst en benen is pluspunt, max 49j en wil je ervaren Master 56j, slank, 1,73m, 69kg, 18cm. Komen dienen en samen genieten, stuur dan jouw stats en duidelijke bodypic bovenlichaam eerlijke reactie graag ben dat ook, Groet en tot binnenkort, woon Antwerpen rand  

MASTER zoekt sub boy/slaaf
Dominant 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Dominant, openminded, kinky,..
Dit zijn de trefwoorden die me omschrijven. Ik heb reeds verschillende ervaringen opgedaan en vooral goede uithouding opgebouwd om er samen een leuke tijd van te maken.. :) Ik heb brede interesses, gaande van stressloze date met hapje, drankje, leuke babbel, massage,.. tot het beleven van een lekkere kinky date als dominant ingestelde bull, blinddoekje, boeien, hardcore penetratie,... Ik ben sportief ingesteld, groot en stevig geschapen. Ik kan me ook makkelijk vrijmaken, ruim in Vlaanderen verplaatsen & ontvangen, maar alles uiteraard mits goede afspraken. Mijn interesse gaat uit naar een leuke dame of koppel die mee kan gaan in fantasie en extase.. ;)  

Dominant, openminded, kinky,..
marc 45 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Slaaf zoekt meester(es)
Onderdanige man zoekt meester(es) voor regelmatige sessies. Ik val meest voor bondage, pijn, lust en exhibitionisme (ook foto/film), maar ik wil vooral de controle uit handen geven aan jouw wildste fantasieën, inclusief kinky spelletjes, pegging, groepen, .... Ik heb een sportief en flexibel lichaam en ben gezond. Contacteer me snel. Ik kan enkel verplaatsen, liefst tijdens de week.  

Slaaf zoekt meester(es)
  1   2   3   4   5