Zoeken naar me*

Uw zoekactie voor me* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kennismaker 57 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Dagje aan zee met dame of stel?
Morgen een verloren dagje dus eens tot aan zee regio oostende... welke dame of stel heeft zin in een kennismaking met opties? Deze verzorgde goed gebouwde mid-vijftiger wil graag de tijd nemen om een glas te heffen en bij klik kan er meer... maar het hoeft niet allemaal op een eerste ontmoeting natuurlijk. Laat gerust een berichtje en wie weet, vragen staat vrij...  
Toerist 49 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Psst, jij, ik, morgen, vrijdag 31 mei, overdag, geil genieten?
Charmante, geile toerist (verzorgd, hetero, m80, 65kg, tattoo, 20 echte cm in de boxershort) zoekt ondeugend, hete vrouw (18 tot 65j) om morgen, vrijdag 31 mei, tussen 10u en 15u of tussen 18u en 20u samen geil te genieten; discreet en respectvol.  
Sexting 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sexting, bondage, opwinding en meer xxx
Ik voel me aangetrokken tot intelligentie. Een mentale klik is enorm opwindend... Op zoek naar een leuke intelligente dame om op regelmatige basis naughty, opwindende gesprekken te voeren. Elkaar teasen, opwinden, doen dromen, van elkaar genieten op afstand. Ik vertel je hoe ik je zal (vastbinden ), voelen en strelen, hoe ik je zal spanken als je stout bent geweest. Jij teased me op de manier die jij opwindend vindt. Je vertelt me wat je doet nat worden... Indien de klik er is kunnen we kijken om af te spreken. Ik vind bondage erg opwindend. Je vastbinden, je strelen, eventjes de macht over je lichaam, jou zien genieten... jij voelt er wel iets voor om gedomineerd te worden. Op mentaal en op seksueel vlak...  
Nipple Lover 46 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Ik hou van (grote/lange) tepels
Ik ben een echte borsten liefhebber ... ik hou er van om heerlijk op je tepels te zuigen (als je lacteert, des te beter!). Ik zou het heerlijk vinden om uitgebreid op grote tepels (Eraser Nipples zoals ze die in 't Engels noemen) te zuigen en die te verwennen. Interesse? Let me know!! (ik sta ook open voor ANR (Adult Nursing Relation) en/of Hucow (in bezit van melkmachine))  
Jean 47 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Eenzaam in mijn huwelijk
Ik ben Jean, een ambitieuze man met een goed gevoel voor humor. Ik heb een drukke job, maar in mijn vrije tijd probeer ik een maximum te genieten. Ik heb 2 toffe kinderen. Spijtig genoeg ben ik niet gelukkig in mijn huwelijk. Van liefde en passie is er al lang geen sprake meer, in tegendeel enkel ruzie, verwijten of beeld zonder klank. Misschien is dit niet het juiste kanaal, maar ik zou graag een vrouw met een positieve levensfilosofie ontmoeten met de nodige humor en charme. Uiterlijk is niet belangrijk. Eerst wat mailen of telefoneren met elkaar. En bij een toffe klik, kunnen we elkaar ontmoeten. Hopelijk tot binnenkort. Groetjes.  
Geert 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vrouwen meiden doof behoefte verlang je naar sex
vrouwen meiden blanke andere oregiene je hou van seks lekker je vind het heerlijk om lekker lang aan mijn pik te likken en te zuigen, maar je hebt 1 ding waardoor je eigenlijk nooit seks hebt gehad.je bent doof je bent doof geboren en hebt dus nooit kunnen horen. Dit heeft ervoor gezorgd dat je nog nooit seks of een relatie heb gehad kan privé ontvangen in Gent prijzen niet aan verbonden contact stuur een sms bericht naar mijn nummer Geert.  

Vrouwen meiden doof behoefte verlang je naar sex
Bart 42 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
Spreken is zilver. Pissplay is goud.
Hallo, Ik weet dat de laatste maanden al behoorlijk nat zijn geweest, maar ik heb de ambitie om ze nog natter te maken Ik zoek namelijk een vrouw die into piss play is. In tegenstelling tot velen heeft dit verlangen voor mij echter niets met dominantie of vernedering te maken, maar eerder met intimiteit. Het voelt gewoon fijn aan om iets stout en intiem samen te doen. Het ontspant mij om de warmte van een partner te voelen.Ik ben eerder sapioseksueel en demiseksueel. Daarom is een mentale klik ook nodig vooraleer er een fysieke klik kan zijn. Extra pluspunten voor squirters, want ook daar liggen vele opportuniteiten voor natte geile spelletjes.  
Tom 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Meid met een maatje meer gezocht
Ik ben een niet onknappe, leuke jongeman uit Gent. Ik heb altijd een serieus boontje gehad voor dames met een “maatje meer”. Ik ben toevallig op deze website gestoten en heb nu toch maar besloten mijn stoute schoenen aan te trekken en hier een zoekertje te zetten. Dus, ben jij een dame met een maatje meer uit het Gentse en zie je wel wat in een leuke, vrijblijvende date met me? Stuur gerust een mailtje met hoe jij het in zijn werk ziet gaan! Desgewenst kan daar zeker iets tegenover staan…  
Turkse roots 33 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Turks en gehuwd
33 jaar Oost-Vlaanderen - Temse Gehuwde turkse man Dag dames, ik ben een niet onknappe, gehuwde man met turkse roots, geboren en getogen in Vlaanderen. Zoals velen heb ik een normaal leventje. Heb een lange periode een fwb gehad maar sinds enkele maanden was dit niet meer het geval. Ik dacht eraan om weer eens een advertentie te plaatsen hier om eens te zien of ik dit weer eens kon herpakken. Hygiene en discretie is vereist en geboden. Ik heb de mogelijkheid om ook te ontvangen. Leeftijd en uiterlijk is van minder belang, de klik die er zou moeten zijn is het voornaamste voor mij. Indien je interesse hebt hoor ik het graag voor een verder gesprek hopelijk. Mvg  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10