Zoeken naar discretie

Uw zoekactie voor discretie leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Senior zoekt sen 61 jaar Antwerpen - Merksplas
Senior zoekt senior
Senior zoekt senior. Kan niet ontvangen. Outdoor of car geen probleem. Ook cinema Baarle ok. Graag intiem geschoren of getrimd. Hygiene en discretie gevraagd en geboden. Fakers niet reageren aub.  
Jan 25 jaar Limburg - Bree
....
Wie in bree of in de buurt van kan me ontvangen of komen halen. Om elkaar lekker te pijpen. Jou leeftijd speelt geen rol, discretie vind ik wel belangrijk  

....
Yang 35 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Soft of meer
Hoi. Ik ben op zoek naar iets discreet en soft fun. Ik ben 172/63/35, en Aziaat. Ben niet vrij en discretie is een must. Meer kan ook maar niks moet. Liever iemand onder 45. Regio Dilbeek, Ruisbroek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw.  

Soft of meer
Bibi 41 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Sexmaatje gezocht.
Hallo, ik ben een slanke, sportieve veertiger op zoek naar een gelijkgestemde gast om elkaar op regelmatige basis te ontmoeten, in relatie dus discretie gewenst, niet rokers en max 45 j aub, reageren met foto, vraag gerust meer informatie, kan enkel verplaatsen .  

Sexmaatje gezocht.
Wim 53 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Soft
Ben 53j bi man uit de buurt van Affligem en zou graag afspreken met met bi kerel van ongeveer dezelfde leeftijd. Filmke zien, hand in de broek, kussen, rukken, pijpen. M83, 98kg, bros geschoren hoofd, nizt roker. Discretie, hygiëne en wederzijds respect zijn een must. Interesse ? Reageer dan met je looks en wensen.  
reismakker 45 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
reismaatje gezocht met dat extraatje meer
Hallo, ben biman op zoek naar een leuke reismaat voor de periode tussen 21 juli en 15 augustus om enkele dagen samen op stap te gaan. Dat hoeft niet ver te zijn (België of buurlanden) en zowel interesse voor natuur als cultuur, geen strandligvakantie, wel wat activiteiten zoals recreatief wandelen, fietsen, ... en natuurlijk is er plaats voor een terrasje, lekker etentje, ... Bij klik kan er ook op seksueel vlak genoten worden, respectvol en niks extreems. Ben bi versa 49 179 65 14. Ik sta op goede hygiëne, discretie en vlotte communicatie en garandeer dit ook. Jij bent versa of top (dus geen bottom aub),je kan teder zijn, maar ook mannelijk en met brede interesse zodat we ook onze babbel hebben op vakantie. Het is dus niet enkel voor seks, maar echt wel een goede maat om samen mee op stap te gaan. Bij interesse, laat weten hoe jij het ziet, wat je voorkeur is qua reizen, jouw stats, uiterlijk en waar je zin in hebt. Ik hoop op deftige eerlijke reacties.  
hetero 48 jaar Brussel (gewest) - Sint-Joost-ten-Node
hetero zkt blowjob bxl noord
Hetero zkt bij gebrek aan vrouwen blowjob door man, enkel als je op de middag in buurt Noordstation kan ontvangen, hygiëne en discretie gevraagd  
Nudist 37 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Naakte avond
Ik ontvang op vr 21 juni om 20u mannen (+/- 10) voor een naakte avond. Als iedereen er is gaan de kleren uit en drinken we wat, praten wat. Een avond op café maar dan bloot en zonder gêne. Een stijve hoef je niet te verbergen en af en toe kijken we wel eens naar elkaar. Een blote avond onder mannen. Het kan zijn dat er op het einde van de avond gerukt wordt door wie zin heeft. Mannen die meer willen of een snelle rukdate moeten niet reageren. Discretie staat voorop, ik verwacht van iedereen een facepic en stuur er een van mij terug. De anderen en jij dus ook krijgt op voorhand enkel mij te zien. Reageren enkel als je kan komen en tss de 30j en 50j bent, slank of klein buikje. Stuur een foto mee en iets meer als 2 zinnen uitleg. Ik ben 36j 1m90 80kg  

Naakte avond
bertje 58 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
tot 17.00 u Discreet, Verlost u zaad s'middags in de week zingem
no blabla,no fake gedoe. Aan alle bi's, hetero's en gays... In alle discretie, verlost u zaad in mijn beide gaatjes. Ontvang te kruisem/zingem of, verplaats me in omgeving. Ben 50ger, m70,75kg, geen snor of baard en altijd proper overal en gespoeld. Stuur me zo spoedig mogelijk terug om juist af te spreken..Geen eindeloos mailen gedoe maar,DIRECT  

tot 17.00 u Discreet, Verlost u zaad s'middags in de week zingem
Rafke 65 jaar Antwerpen - Zandhoven
Rijpe bi zoek jong
Hey hallo. Ben rijpere bi kerel op zoek naar een lieve, discrete, jonge kerel voor regelmatige pret in bed of op andere plaatsen. Discretie en hygiëne vanzelfsprekend. Gevoel voor humor, gezond verstand en kunnen ontvangen een dikke plus !  

Rijpe bi zoek jong
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10