Zoeken naar vol*

Uw zoekactie voor vol* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Johan 46 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw herkent dit
Je bent een vrouw met een druk leven. Single of getrouwd. Drukke baan. Kids. Man met een drukke baan. Sex is er bijna nooit en als er al eens sex is dan het Max een kwartier. Jij wilt meer. Je wilt par uur sex tot je helemaal voldaan bent tot je meerdere orgasmes hebt gehad en en heb genoten. Welke vrouw herkent zich hierin. Reageer dan. Ik ben heel discreet Nieman komt dit te weten. We kunnen samen regelmatig genieten zonder dat iemand dit te weten komt over ons. Ondanks alle fakers die reageerden en zelfs mailtjes met haar berichten denk ik dat de vrouw die ik zoek bestaat. Ik mis passie en genot in me Leven. Ik verzorg een zieke vrouw. Ik ben heel discreet. Afstand speelt geen rol. Wie is real en wie durft te reageren. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen alle gestoorden in hier  
Bull 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bull
Openminded respectvolle bull op zoek naar koppel(s) waar de vrouw(en) centraal staat. Helpt de koppel(s) in te wijden voor het verleggen van hun fantasieen, met optie voor dirtytalking en harde kinky cucking voor de advanced ones! Goede masseur die vrouw in geile mood brengt en geen klachten over ontvangen heeft. Sportief met uithoudingsvermogen om je lusten op uit te leven. Bull  

Bull
Prettig gestoord 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Op zoek naar nieuwe ervaringen met prettig gestoorde mensen
Hoi, Ik ben een sportieve en verzorgde man van 47 175 75 16*5. Niettegenstaande ik me emotioneel volledig hetero voel, ben ik niet bang van andermans lul. Ik hou van bijzondere ervaringen met mannen, vrouwen en alle combinaties met de nadruk op bijzonder. Ik hou van rollenspelletjes, creatieve uitdagingen, kinky situaties,... Heb(ben) jij(jullie) zin om iets leuks te beleven waar ik een rol kan in spelen? Stuur dan even een berichtje met een voorstelletje, stats en waar je me (deze avond?) kan ontvangen. Ikzelf kan niet ontvangen gezien mijn lekkere maar conservatieve vrouwtje. Misschien tot straks?  

Op zoek naar nieuwe ervaringen met prettig gestoorde mensen
Jokke 22 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Jonge stijlvolle man zoekt..
Hey! Ik ben Jokke, een jonge sociale man van 22 jaar oud en ben op zoek naar een leuk koppeltje om samen gezellige afspraakjes mee te beleven. Ik hou ervan om de dame op een respectvolle manier te verwennen. Of willen jullie liever eerst mekaar beter leren kennen met een drankje. Ik ben een hetero man en doe dus geen contact met de andere man. Bij een goede klik kan meermaals. Voelen jullie je aangesproken en willen jullie mij graag ontmoeten? Stuur me dan zeker een berichtje en wie weet beleven we veel leuke momenten met elkaar.. Jokke  

Jonge stijlvolle man zoekt..
12 dagen
Master BEF 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Likken is mijn leven
Dag Koppel, Ik ben verzot op likken, ik kan er uren mee bezig zijn, dus wil je graag langdurig gebeft of gerimd worden, dan ben ik je man. Leeftijd, uiterlijk of etniciteit maakt me helemaal niks uit, ik wil gewoon een fris gewassen poesje om te verwennen. Hygiëne vind ik gewoon superbelangrijk. Jullie genot is mijn voldoening, ik verwacht niks meer. Ik geef graag meer uitleg na reactie.  
12 dagen
Enjoy Life 46 jaar Antwerpen - Brasschaat
Vrouwgericht trio
Hoi, ik ben op zoek naar een koppel voor iets waar ik zelf nog geen ervaring in heb. Ik ben zelf totnogtoe heel braaf geweest op relationeel en seksueel vlak. Maar enkele maanden geleden ben ik single geworden en heb ik een knop omgedraaid en wil ik ook nieuwe dingen gaan ontdekken. Het is al langer een fantasie van me om een trio te hebben met een koppel (vrouwgericht want ik ben hetero - een verloren hand kan nog net maar daar ligt echt de grens). Ik ben normaal geschapen (denk ik toch ;-) 17cm), normaal gebouwd (zeker niet volslank of dik, maar ook geen sixpack / eerder een bourgondisch buikje wat ik momenteel zelfs probeer weg te werken met af en toe te gaan lopen). Ik hou van alle normale dingen: tongzoenen, vingeren, beffen, gepijpt worden, lekker neuken, masseren, ... Bij interesse hoor ik graag wat terug van jullie en mag je uiteraard ook altijd een foto meesturen  
Jari 29 jaar Antwerpen - Balen
Boy next door
Deze 28 jarige ‘boy next door’ kijkt uit naar een klassevol koppel voor veel fun, graag in de context van huisvriend. Alles kan, niks moet.. Cuckolding is bespreekbaar en spreekt mezelf aan. 1m83, normaal gebouwd, bruin haar, groene ogen en steeds klassevol gekleed, op werkdagen in pak. Welk koppel nodigt me uit? Daten kan op eender welke locatie, uiteraard ook bij jullie thuis aangezien ik me makkelijk kan verplaatsen. Bij voorkeur werken we iets op lange termijn waarbij veel mogelijk is. Geef een seintje en we werken iets leuk uit ;-) PS: ik ben zeer viriel en kan makkelijk een gaatje in mn agenda vrijmaken, zowel overdag als ’s avonds.. Kik, Whatsapp en herkenbare foto volgen bij reply.  

Boy next door
13 dagen
David 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Maak je fantasie waar !
Jullie hebben als koppel al een tijdje een fantasie, maar je weet niet goed hoe eraan te beginnen ? Jullie verlangen naar een scenario waar eigenlijk een extra persoon voor nodig is ? Het is misschien nogal kinky en je durft er niet zomaar tegenover iedereen over te beginnen praten ? Ik (David) kan jullie in alle discretie verder helpen. Heb je al een idee met duidelijke elementen die in de fantasie aan bod moeten komen, stuur ze mij op en ik maak er een volledig uitgewerkt verhaal van. Prefereren jullie een volledig uitgewerkt scenario of liever wat meer improvisatie, alles is mogelijk. We werken het samen verder uit. Zelf ben ik een persoon met enig niveau. Respect, vertrouwen en discretie zijn heel belangrijk voor mij en ik verwacht dit ook van jullie. In het rollenspel zie ik mijzelf eerder als de dominante persoon (als er één is natuurlijk) Geef eindelijk eens toe aan die drang en nieuwsgierigheid, mail mij, en zie hoever we misschien wel geraken.  
Daterke 40 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Condoomloze dates
Welk stel ook zin in geile bare date? Lekker alles zonder condoom? Zoek taboeloze stellen die houden van uitdagende en spannende dates. Alles kan, niets moet. Hygiëne en discretie. Laat gerust jullie geilste fantasie weten. Sta echt voor veel open. Welke stellen zijn zaadgeil? Samen om beurten het vrouwtje haar poesje vol zaad spuiten. Cuckoldspelletjes, geile kinky fantasietjes.. Wie ook zin?  

Condoomloze dates
13 dagen
Alex 41 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Kinky bi-koppel gezocht
Ik bel aan. Een schaarsgeklede dame doet de deur open en vraagt me mee te komen. Kleed je uit, zegt ze. Ze bekijkt me, betast me. Strak gaatje, zegt ze, zal Meneer graag zien. Ze drukt een plugje naar binnen. Ga naar de woonkamer, zegt ze, Meneer wacht al op je. Ik ga binnen. Hij bekijkt mij van kop tot teen. Je bent onze slaaf, zegt hij. Doe wat we zeggen of we straffen je. We gaan je eerst ontmaagden. Ga maar op je knieeen zitten. Ik krijg zijn pik in mijn mond geduwd. Die wordt langzaam stijf en gaat steeds dieper. Dan moet ik op mijn rug op tafel gaan liggen. Mevrouw komt op mijn gezicht zitten en drukt haar kontje op mijn mond. Likken, gebiedt ze. Terwijl ik haar kontje lik, word ik door Meneer ontmaagd. Ik moet me aftrekken en krijg 1 minuut tijd om te spuiten. Omdat dat niet lukt, gebiedt Mevrouw mijn mond open te doen. Ze plast er in. Op dat moment spuit Meneer mijn kontje vol. Terwijl ik zijn pik schoon lik neemt Mevrouw me met een voorbinddildo... Sportief, slank, 42j. Wie?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10