Zoeken naar advertentie

Uw zoekactie voor advertentie leverde 44 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

kenny 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
ochtend zaad
ik hetro zoek advertentie daar ben ik zot van wie heeft dit voor mij voor je gaat werken ik zuig je klaar maar ik verplaats niet je bent welkom in de twee netenstraat 2060 antwerpen noord den dam ik antwoord steeds terug hygiene en discreed  
horny bottom 48 jaar Limburg - Heppen
geile bottom zoekt ongeremde seks met een top. ik ontvang.
welke top komt nu nog langs voor een geile date waarbij je veel kan met mij. ik lik rim pijp slik en heb een lekker slank gespoeld neukgeil kontje ter beschikking. ook kinkyplay kan zoals plasseks (krijgen) maar is zeker geen must. stats 48-178-72 sportief glad lichaam met tattoos. ik ben zeer discreet en hygienisch. ik ontvang enkel. tis nu 02.00u en ontvang nog zolang de advertentie erop staat.  

geile bottom zoekt ongeremde seks met een top. ik ontvang.
Bot B 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Voor deze avond
Onervaren hetero hier met een bi-kantje, ik ben niet behaard, babysmooth kontje, atletisch gebouw en gespoeld 180/75kg. Ik ben op zoek achter volgend scenario: Ik of jij komt binnen en gaat zonder iets te zeggen mee naar boven. Ik doe mijn kleren uit en ga naakt op bed liggen. Ik wil dat je me safe neukt met glijmiddel om erachter terug te vertrekken. Speeltjes mogen meegenomen worden. Ik zoek iemand die hygiënisch is, niet te oud en met uithouding of meerdere keren kan klaarkomen. Ik zoek dus geen date maar iemand die me wil neuken. Door mijn gebrek aan ervaring weet ik niet als ik wil pijpen. Reageren op deze advertentie doe je met een foto, je leeftijd, je stats en eventueel een ander scenario of wat je van mij verwacht. Goede reacties beantwoord ik met een foto van mezelf. Glijmiddel, condoom en dildo's zullen aanwezig zijn. Zou voor deze avond zijn.  
Bot B 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bot zoekt
Onervaren hetero hier met een bi-kantje, ik ben niet behaard, atletisch gebouw en gespoeld 180/75kg. Ik ben op zoek achter volgend scenario: Ik of jij komt binnen en gaat zonder iets te zeggen mee naar boven. Ik doe mijn kleren uit en ga naakt op bed liggen. Ik wil dat je me safe neukt met glijmiddel om erachter terug te vertrekken. Speeltjes mogen meegenomen worden. Ik zoek iemand die hygiënisch is, niet te oud en met uithouding of meerdere keren kan klaarkomen. Ik zoek dus geen date maar iemand die me wil neuken. Door mijn gebrek aan ervaring weet ik niet als ik wil pijpen. Reageren op deze advertentie doe je met een foto, je leeftijd, je stats en eventueel een ander scenario of wat je van mij verwacht. Goede reacties beantwoord ik met een foto van mezelf. Glijmiddel, condoom en dildo's zullen aanwezig zijn.  
Biman 58 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Wederzijdse pijpbeurt
Ik ben een verzorgde vijftiger, intiem kaal geschoren. Bij wie kan ik tussen 10 en 11.30 langs komen voor een wederzijdse pijpbeurt in de buurt van Kortrijk? Ik heb al meer dan een jaar geen pik meer gehad en verlang ernaar... Dat is een eerlijke advertentie.  
BottomLover 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
DRINGEND MOET LEEG!WIE BOTTOM/CHUBBY/TRAV ONTVANGT VANAVOND?
Dag lekkere ding!Al bijna 2 weken niet gespoten!Spreekt mijn advertentie je aan?Dan kun je zeker reageren,ik wil ontzettend graag naar je/jullie toe komen om elkaar genot geven,ben ervarende bare kontneuker,50er met zuigpik van 17/5,intiem glad,ik rim en zuig ook borsten graag,ben voor veel in,voor regelmatig afspreken sta ik klaar voor je,hopelijk ontvangt je s´avonds?!Enkel ervarende leegzuiger/trav/Chubby/femboy-vrouw zeer welkom!Geen outdoor of garage gedoe!Discreet geboden!No fake aub!  

DRINGEND MOET LEEG!WIE BOTTOM/CHUBBY/TRAV ONTVANGT VANAVOND?
T.A. 59 jaar Antwerpen - Herentals
Anale maagd
Ik zal me hier even voorstellen. Ben een 59 jarige man, 1m74, 76kg, intiem geschoren, hygiënisch en verwacht van jou hetzelfde. Ben beginnend oraal bi, heb reeds gepijpt maar ben nog steeds anaal maagd. Dat wil ik veranderen en zoek iemand die zich geroepen voelt om me te ontmaagden. Voorafgegaan van een degelijk voorspel. Een massage, elkaar betasten, porno kijken, anaal speeltje, kortom me voorbereiden op de eigenlijke daad welke dient te gebeuren met condoom. Heb je een scenario voor ogen laat het me weten. Ik beantwoord iedereen, dit is geen fake advertentie.  

Anale maagd
12 dagen
bernard 63 jaar Vlaams-Brabant - Gooik
kleine penis die mij wil neuken
Ik zoek al heel lang een man met een niet te grote penis max 15/16 c m om mij te neuken. Ik plaatste hiervoor al verschillende advertentie's maar telkens is er wel iets. Dus het is simpel. Op kamer in Gooik overdag (middag), ik pijp je stijf en je neukt mij. Geen gezoen, voor de rest geen voorwaarden. Ikzelf krijg geen erectie meer.  
BottomLover 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie real ontvangt s´avonds?
Dag lekkere ding!Spreekt mijn advertentie je aan?Dan kun je zeker reageren,ik wil ontzettend graag naar je/jullie toe komen om elkaar genot geven,ben ervarende bare kontneuker,50er met zuigpik van 17/5,intiem glad,ik rim en zuig ook borsten graag,ben voor veel in,voor regelmatig afspreken sta ik klaar voor je,hopelijk ontvangt je s´avonds?!Enkel ervarende leegzuiger/trav/Chubby/femboy-vrouw zeer welkom!No fake aub!  

Wie real ontvangt s´avonds?
Danny 36 jaar Antwerpen - Mol
Kleine penis zoekt kleine penis,eerste ervaring
Beste mannen, dit is mijn eerste keer dat ik een advertentie plaats. Maar ik heb al zo lang een fantasie om samen met een andere man elkaar te verkennen... Strelen,elkaar naakt zien, voelen,likken,zuigen... Enz. Alles soft en zonder verplichtingen.ikzelf ben zeer verlegen,maar wel zeer geil en benieuwd,hoe het zou zijn met een andere man. Is er iemand die mij hierbij kan helpen? Zelf ben ik klein geschapen, ik zou mij beter voelen bij iemand die de hetzelfde grote heeft ... Oud of jong maakt niet uit. Als het maar een lief en zacht iemand is. Hygiëne heel belangrijk. Ik hoop iemand vandaag te ontmoeten... Want ben boter geil...groetjes alvast  

Kleine penis zoekt kleine penis,eerste ervaring
  1   2   3   4   5