Zoeken naar hebt

Uw zoekactie voor hebt leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geil 34 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Goeiemorgen iedereen
Wie zin om eens af te spreken we zien wel als het klikt samen geil komen iets drinken msk jointje roken samen wil groote lul zuigen zelf ook wel eens goe gepijpt wil worden is al tijdje geleden dak ng eens een man heb genukt wel safe altijd ergens buitendate ofzo kanaal mekaar goe zuigen in de bosjes of iemand die kan ontvangen liefst nie te ver en nie te oud of sla jee een lekkere groote hebt hopelijk iemand tot pijps  
S. 37 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Hetero zoekt vaste pijpbuddy
Hallo, Ik ben een 37 jarige hetero man, toch vind ik het erg geil op puur voor de lust een andere lul te mogen bevredigen. Ik zoek een discreet, vast en SOA-vrij contact uit de nabije regio om eenvoudig op geregeld tijdstip eens af te kunnen spreken. Geen verwijfde mannen of mannen die relationele interesse hebben in een man. Voor mij draait dit puur om een lul. Ik zoek een trouwe man in hetero relatie die net als mezelf naar 1 extra sekspartner zoekt ;-) Orale seks geven en nemen is het hoofddoel, heb je behoefte aan anale seks dan is dit bespreekbaar. Toon een beetje dat je ook de nodige brains hebt en een deftige reactie kan schrijven, 90% kan dat helaas niet. Verdere kennismaking via mail en misschien ontvang ik je wel in de late namiddag. Ik sta open voor elke serieuze reactie en verder zien we wel oh het matcht. Groeten.  
Kris 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Gloryhole Ongewassen Lul
Welke grootgeschapen man (16 cm of groter) laat graag zijn ongewassen paal pijpen? Gloryhole kan, maar moet niet. Ik woon in Leuven ben 38 jaar, 1m69 en 58 kg. Jij bent niet-roker en hebt dick pic ;-) (moet niet meteen). Eerst chat. Niet al te oud.  
Tom 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt lieve zoon
Ik ben 62/184/75, mannelijk niet behaard en zoek een SLANKE zoon tussen 18-35 die ook houdt van soft. Samen genieten van een leuke babbel en drankje en samen genieten van elkaar. Hygiëne en discretie zijn heel belangrijk. Regelmatig kan bij wederzijdse klik. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Als je belangstelling en/of vragen hebt, stuur gerust een boodschap en vermeld zeker je stats en meer dan één kort zinnetje uitleg.  
Kevin 37 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Aaron Music gelieve contact met me op te nemen.
Aaron Music gelieve contact met me op te nemen als je dit leest. Je hebt me een verkeerd mail adres bezorgd . Mvg  
louis 46 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
ruk en/of zuigbeurt
je hebt een broek vol goesting en je laat mijn handen in je broek glijden, je paal wordt betast, gerukt en gelikt....tot je een hemelse bevrijding voelt....ergens een pik ter beschikking om mee te spelen?  
golden slut 18 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Slut needs time of its life
Hey iedereen, ik ben de beste slut hier. Ik Ben een 18 jarige jongen. Ik wil de gekste , beste, extreemste , moeilijkste fantasien waar laten Komen. Ik Ben altijd horny en zin Om gedomineerd te Worden. Maar heel erg gedomineerd. Ik Ben een bottem en word graag gebruikt en misbruikt. Ik doe alles en letterlijk alles . Jij zegt wat we gaan doen en ik Ga akkoord. Een lijst van wat ik graag doe. Anal, dubble anal, extreme, gonzo, bdsm, fisting , do, deep-throat, puking , piss, bukkake, swallowing, Alles eigenlijk. Wat je maar wilt met me doen. Als je andere iedeen of gekke plannen hebt vermeld dat ook of e'en stappenplan wat je met me of samen gaan doen Ik hoop van jullie te horen . Groep of meerdere mag ook beachrikg gwn wat je met me wilt doen. Golden slut out. Cadeautjes of iets van geld geven mag altijd maar hoeft absoluut niet.  
Geile jongen 34 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Goeiemorgen iedereen
Wil groote lul zuigen vandaag in de namiddag naar de avond toe wil ook wel zelf lekker gepijpt worden we zien wel las et klikt ergens buitendate kanaal of bos blauwhuis of ergens emelgem merelbos of iemand die kannontvangen in de regio liefst beetje zelfde leeftijd of als je groote lul hebt mmmm  
Stefaan 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Onderdanige hetero wil gekeurd worden
Ik ben een licht onderdanige hetero (46/193/96/18) en zou graag eens uitgebreid gekeurd worden door een man die ouder is dan ik. Ik heb geen ervaring met mannen. Er is veel mogelijk, maar geen gezoen, gerim of geneuk. Rollenspelen en mooi opgebouwde scenario's waarbij ik de onderdanige/volgzame ben en jij de touwtjes in handen hebt, dragen mijn voorkeur weg. Misschien dwing je me op het einde jou te pijpen? Graag volledige reactie met concreet voorstel. Ik reageer niet op oneliners.  
Patrick 63 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem 0471325946
Bottem sletje zoekt man
Hallo wie heeft vandaag eens zin om een slanke bi man bottem 1m78 63kg geen baard snor een bezoekje te brengen op zen werk ik ben vandaag alleen ik kan je ontvangen tot 14h indien je wil zal ik naakt klaar staan ik ontvang je in de omgeving van scherpenheuvel alles is bespreekbaar waar je maar zin in hebt  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10