Zoeken naar op*

Uw zoekactie voor op* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Nick 32 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Op ontdekking
Hey onervaren gast hier 32j m80 85kg 16 cm Opzoek naar n leuke gast die samen wil experimenteren en mij een beetje wegwijs wil maken in het bi zijn Veel kan niets moet enkel respect en hygiëne voor de rest komen we er snel achter wat wel en wat niet ;) liefst niet ouder dan 35 Belangrijk is wel dat het voor meerdere keren is Geen alles neukers of foto jagers enkel serieuze gasten met het nodige respect en discretie ik heb een hetero relatie de vrouw is hiervan op de hoogte Bij intresse laat zeker wat weten foto is pluspunt ;)  
gisteren
Xxx 47 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Fun
47 versa zoekt leuke date waar veel kan en niets moet. Bot, top of versa welkom. Pijpdate kan ook. Openminded. Doe gerust voorstel. Ik ontvang.  
gisteren
Student 21 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Afleiding tijdens blok
Is er een man regio Leuven die kan ontvangen of openstaat voor outdoor? Ik ben onderdanig en bi bot met weinig ervaring Laat weten wat je wilt doen en wanneer en wie weet Ik sta voor veel open Hygiëne en discretie belangrijk!  
dirk onbehaard 52 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
wie is geile pijp opa
ik zeer onbehaard en passief zoek voor vandaag in omgeving gent geile pijp senior die ervaring heeft in zuigen tot einde en graag zaad slikt van geile kale pik mail  

wie is geile pijp opa
bibottom 46 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Volgend weekend vrij
Hoi! Ik ben zelf 46j/186cm/80kg en bottom uit Oostende. Volgend weekend ben ik vrij en heb zin om nog eens stevig geneukt te worden. Sta voor erg veel open :)  

Volgend weekend vrij
Jonge gasr 24 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Meester voor jong
Hallo, ik ben een 24 jarige bottom/versa die uit een heterorelatie komt en die nu wil genieten van de vrijheid. Ik ben slank en weinig behaard, intiem geschoren. Stats zijn 178/63/14  Ik ben graag onderdanig en wil daarom op zoek naar een meester om mij te helpen met het ontdekken van mijn onderdanig kantje. Ik sta open voor veel, van BDSM tot lingerie aandoen, samen naar sexclubs,... wil alles proberen (geen extreme pijn of scat toestanden). Ik ben van Boortmeerbeek dus liefst een meester uit de buurt. Kan afspreken vanaf midden Juni ongeveer. Meer info in privé.  

Meester voor jong
gisteren
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
PijpSlaaf 42 jaar Antwerpen - Schelle
Wie wil mijn nieuw slaafje laten pijpen?
Heren, ik zoek een of meerdere tops die graag gepijpt willen worden door mijn slaaf. Hij zit op zijn knieën en wacht u op, gemaskerd al dan niet (volgens uw voorkeur), naakt, strak afgebonden ballen en met open mond. Hij zal u NOOIT aankijken of aanspreken, ik verwacht dat ook u zonder woorden en in alle anonimiteit wil handelen. Kortom, ik verplicht hem iedereen te pijpen die dat wil laten doen EN hem als een hoer aanschouwen zal. Uw leeftijd speelt geen enkele rol, uw inzicht dat hij een hoer en slaaf is wel! Anoniem en discreet, zonder blabla maar direct actie! Andere wensen? Stuur het maar door. Strenge groeten, Meesteres S.  

Wie wil mijn nieuw slaafje laten pijpen?
Boy31y 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gavere
Welke top vult mijn mondje of kontje op ?
Welke top vult mijn mondje of kontje op ? Welke top vult mijn mondje of kontje op ? veel kan niks moet zeer openminded ik verplaats in de buurt en ontvang .. anonieme cumdump/gloryhole kan ook black Maroc arab andere origine mogen zeker ook reageren! ook into kinky/piss Wees aub niet te oud!. En Weet wat je wilt  

Welke top vult mijn mondje of kontje op ?
Kevin 31 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jou! Ik ben normaal gebouwd en full bi. Ikzelf ben een versa slet , zoek geen standaard date. Extreme/speciale voorstellen zijn welkom Kicks/ groep,fist,xxl,slikken,dirty, en alle andere perverse dingen. Zowel eenmalig als vast is welkom!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10