Zoeken naar tong

Uw zoekactie voor tong leverde 88 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bi bot 43 jaar Antwerpen - Merksem
Zoek oudere liefst onervaren top
Ik zoek een oudere man liefst 65+ die ook nog niet veel of geen ervaring heeft met mannen en die ook een vaste sex vriend wil. Ik heb een hoog libido en wil dus regelmatig afspreken om lekker te sexen. Ik wil graag geneukt worden. Jou pijpen en tongkussen. Met dildo spelen. Betast en bekeken worden. Of in de tuin sexen als het goed weer is. Jij moet wel kunnen ontvangen regio antwerpen en ook graag experimenteren. Reageer met een foto van je pik en wat jij wil doen met mij. En misschien wordt ik jou vast sletje waar je alles mee kan doen.  
Mature bear love 43 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Op zoek naar MATURE BEARS
Ben op zoek naar oudere bears, die ik mag verwennen. Hou van oudere, volslanke mannen die graag door jongere gast onder handen worden genomen; tongzoenen, pijpen, rimmen, vingeren, fisten, neuken, geneukt worden... alles is mogelijk. Oudere mannen, behaard en rokers zeker welkom. Kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Reacties met foto's krijgen steeds antwoord. Tot snel !  
J.P. 63 jaar Limburg - Neerpelt
wie neukt graag een dikke man?
Ik ben een dikke man van bijna 65 die 130 kg weegt. Er moeten toch geile mannen genoeg zijn die graag een dikkerd neuken. Mij gaat het erom dat je geilt op mijn grote lijf. Het maakt niet uit of je wit, zwart, christen, moslim, groot, klein, dun, 14 of 22 cm hebt, 70 of 40 jaar, behaard, kaal, hetero of gay bent. Als je op dikke mannen geilt is genoeg. Lekker in mijn borsten knijpen of in mijn billen bijten. Ik pijp en tong je, bijt in je tepels of knijp erin, jij vingert me en als ik open kom staan duw je je pik erin en neukt me stevig. (ik neuk niet) Ik zoek iemand in de omgeving van Pelt ( zo’n 25 ŕ 30 km) en kan niet ontvangen.(jij wel?) Een cardate kan. Of naar een lovehotel. Ik kan overdag tot zo ongeveer 19 u. AUB geen fakers, ik heb liever geen reactie dan allerlei mensen die hun “loser-zijn” en frustraties moeten botvieren  
dieter 39 jaar West-Vlaanderen - Houthulst 0495168178
geile sex
beste voor deze avond ben ik op zoek naar viriele mannen die ik mag pijpen en die mij neuken. meer kan ook van kinky toestanden.hou ook enorm van gekeelneukt worden ,tongzoenen,slikken , rimmen en gerimd worden.,,,, ik ontv deze avond vanaf 17u30 op mijn app te houthulst. leeftijd speelt geen rol. wel proper en actieve mannen.gelieve te smsen en niet te bellen.  
Reetlikker 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jou kont op mijn gezicht mijn tong tussen jou billen
Welke lekkere kont komt straks op mijn gezicht zitten om diep te laten rimmen en uitlikken en spuit daarna zijn warm zaad in mijn face . Of zou ook graag eens een kont rimmen outdoor of volledig anoniem is ook heel geil  
Toppi 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geen fakes!
Hey. Ik ben 42j sportive zuiders bi. Opzoek naar een leuke sex date. Pijpen laten Pijpen likken neuken laten neuken tongkussen teppels zeugen vinger enz. Oudere senioren kan ook wel proper moet zijn heel belangrijk. Ik ben van Antwerpen centrum. Groetjes.  

Geen fakes!
Dieter 41 jaar Limburg - HASSELT
Ik pijp en laat me neuken door degelijk geschapen man met ervaring. Ouder welkom. Ontvang.
1m85 90kg niet onknap. Ik ontvang je naakt, ga dadelijk op mijn knieën, open je broek, neem je pik in mijn mond en begin te zuigen. Ik zuig, lek en draai mijn tong rond je pik tot die lekker hard is. Ik kan je ook gewoon klaarpijpen en dan spuit je over mijn gezicht en in mijn mond. Maar je kan me ook stevig in mijn kontje neuken. Reactie met volledige stats inclusief grootte en breedte ook.  

Ik pijp en laat me neuken door degelijk geschapen man met ervaring. Ouder welkom. Ontvang.
Maagd 43 jaar Antwerpen - Merksem
Zoek oudere onervaren top
Ik val op oudere mannen en zou graag een vaste sex vriend willen die regelmatig met mij wil vrijen. Ook tongkussen. Jij liefst top en onbesneden. Ik wil dan geneukt worden. Ik pijp graag en wordt graag betast. Spelen met dildo. Eventueel een koppel dat een extra vaste bottom zoekt?  
Bistef 53 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Bi looking ...real aub
Bi op zoek en jij? Hallo, ben een verzorgde en niet allesdater dat langs deze weg iemand zoekt voor geile sexdate. Ben bi en er is iets dat ik in mijn relatie ontbreekt. Ik hou van tongkussen 69 pijpen en ik wil graag genomen worden. Ben discreet en geen allesdater. Ben real ... jij?  
Sit on my face 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Facesitting spuiten plassen enz
Zoek een man die met zijn kont op mijn gezicht komt zitten en zich stijf rukt terwijl ik mijn tong tot diep tussen zijn billen steek en zijn kontgeur kan opsnuiven Dan kom je jezelf boven mijn gezicht afrukken en mij dwingen je pik eikel en ballen te likken .je klets met jé pik in mijn face en gebruikt mijn gezicht als dump voor je warm sperma ...voor de wat perverse liefhebbers mag je ook op mij plassen spuwen en mag je ook ongewassen zijn . Liefst verplaatsen of outdoor. Mits discreet kan ik ook eventueel ontvangen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9