Zoeken naar vind

Uw zoekactie voor vind leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mr squirt 41 jaar Limburg - Lummen
To squirt or not to squirt ;)
Gezocht: verzorgde niet onknappe dame, die zich graag laat verwennen en kan genieten van wilde stomende vrijpartijen. Iemand die reeds weet wat squirten inhoudt of hier voor openstaat! Wat krijg je in de plaats: Een knappe sportieve man van 41j, verzorgd en geschoren die redelijk geschapen is (18cm), niet roker die weet van aanpakken en het zalig vind om een vrouw lekker te beffen tot ze spuitend klaarkomt van genot. Herken jij jezelf hierin of spreekt dit jou wel aan, laat dan gerust een berichtje achter met wat meer info over jezelf, Je zal het je niet beklagen! Reacties met foto worden altijd beantwoord en krijgen een foto terug.  
Jef 22 jaar Antwerpen - Ekeren
Dikke worst zoekt hongerige poes
Hallo ik ben Jef 22j en ben op zoek naar een hongerige poes van 18-50j.ik ben 1m80 en slank gebouwd doe aan sport. Mijn penis is 15,5cm lang en 15cm omtrek. Ik experimenteer graag maar vanille vind ik wel tof. Zet een foto bij je reactie aub en hopelijk tot binnenkort 😊  
Mr D 46 jaar Vlaams-Brabant - Wilsele
Jij...
Je bent een eerder onderdanige meid op zoek naar een iets oudere, ervaren man die jou als "daddy" onder zijn vleugels wil nemen. Je kijkt op naar jouw daddy, bent lief, open, leergierig, wil er alles aan doen hem tevreden te stellen, wil hem trots maken... Hij is zorgzaam en een luisterend oor, is streng wanneer nodig en beloont je wanneer je het verdient. Van spanking en bondage heb je geen schrik. Hygiene, wederzijds respect en discretie vind ik vanzelfsprekend. Word jij mijn little girl?  
Vik 36 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Voyeurisme
Hallo, Graag ontmoet ik een leuke aantrekkelijke vrouw die opgewonden wordt door zich openbaar te ontdoen van haar kledij. Je vind het fijn om hierbij bespied te worden. Ik geef je de ruimte om je in alle veiligheid bloot te geven. Zelf ben ik een sportieve aantrekkelijke hygiënische man. Veel is mogelijk. Benieuwd naar alle reacties. Fijne avond  
John 48 jaar Oost-Vlaanderen - Oosterzele
Voetmassage
Hallo, ik ben een sociaal ingesteld persoon, niet onknap, gevoel voor humor en die een grote liefde heeft voor sexy vrouwenvoetjes. Dus indien er een dame is die het leuk vind om een heerlijke voetmassage te krijgen, mag me contacteren. Groeten.  

Voetmassage
Stan 59 jaar Antwerpen - Essen
Buitenechtelijke relatie
Beste dames Ik als gehuwde zestiger zoek een gehuwde dame voor een buitenechtelijke relatie, ik sta voor veel open maar verwacht wel respect en discretie. Ik 179m 90kg en zoek ook wel het spannende op, bos, auto, parking of als je kan ontvangen, bij u, alles safe en geen extremen, wel bepaalde grenzen aftasten. Ik zoek een toffe madam die zich af en toe eens eenzaam voelt en net dat ietsje meer wil. Sta jij hiervoor open? Dan voorin het wel Hopelijk vind ik iemand waar we samen fijne en geile dingen kunnen uitproberen als het klikt natuurlijk. Leeftijd is van minder belang zolang je je er maar goed bij voeld. In afwachting Groetjes  
tim 43 jaar Antwerpen - Lier
heb jij zin in een passionele avond?
Hey, een doodgewone, SINGLE, prettig gestoorde, passionele, tedere, aangename knuffelbeer, die de afgelopen 3 jaar heeeeel veel mist, zoekt... idem ditto... Om... samen intens te genieten van elkaar... de tijd te nemen om elkaar te ontdekken.. (ben nog een gevertje en vind jouw genot zeer belangerijk 🤪). Niet eenmalig, dit kan op regelmatige basis... moest er toch een onweerstaanbare klik komen, denk ik ook niet dat ik die uit de weg zou gaan... Ik kom uit een jarenlange relatie (die dus al even romantisch dood was)... onen doe ik in Lier. Ikzelf ben een nachtraaf (en kan meestal nog wel laat jou zien... voelen.... proeven...). Gaan slapen gebeurt doorgaans tussen 1 en 3u.. (en ja ik heb een vaste job met gewone daguren.. ) Hopelijk tot gauw en tot knuffels... Alvast langzaam plagende hete likjes (je mag zelf kiezen waar 🤪🤪😜)  

heb jij zin in een passionele avond?
Grote eter 29 jaar Oost-Vlaanderen - Wondelgem
Vrouw gezocht om te laten genieten
Hey iedereen, Ik ben een jonge man die het heerlijk vind om te beffen en om vrouwen te horen genieten. Hiervoor ga ik graag nauwkeurig en grondig te werk. Nu zoek ik enkel nog een vrouw die wil genieten. Hopelijk tot snel  
Nicolas 32 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Genieten
Hoi, ik ben sportieve uitdagende man. Altijd gesport als jongere gast maar daardoor een beetje vergeten te ontdekken. Ik ben iemand die heel graag laat genieten. Zachte lippen stevige handen. Heb nu al wat ervaring bij, maar heel openminded en wil dit nog verder gaan ontdekken. Hiervoor vind ik leeftijd echt niet belangrijk. Gewoon samen genieten en leuke tijd hebben.  

Genieten
Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Gezellig samen zijn
Dag dames, ik ben een respectvolle, rustige en gelukkige 45-jarige single man. Het enige wat in mijn leven ontbreekt is intimiteit. Ik ben dus op zoek naar iemand waarmee ik op regelmatige basis kan afspreken. Ik hou er enorm van om een dame te plezieren en vind het belangrijk dat we de tijd nemen voor elkaar: een lang en uitgebreid voorspel waar we zorgen dat beide partijen heerlijk verwend worden. Indien het klikt zou het leuk zijn dat we ook samen uitstapjes doen (weekendje weg, welness, citytrip,...)maar indien dit geen optie is dan is dat ook geen probleem. Ik kan mij verplaatsen of bij mij thuis ontvangen of op hotel. Indien ik je interesse gewekt heb hoor ik graag van je terug. Je vind bij mij discretie, respect, hygiëne,... Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten!  

Gezellig samen zijn
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10