Zoeken naar spe*

Uw zoekactie voor spe* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

peter 53 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
ik ontvang
hey,ben 53/185/78 gbbs versa ontvang slanke jongen gbbs-30,speeltjes kunnen gebruikt worden indien gewenst  

ik ontvang
flor 65 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
zoek echt grote pik en ballen voor vandaag!!
Wie heeft grote pik en ballen en laat ze graag langdurig verwennen met happy end. Mag wederzijds. Ik ontvang discreet in Blankenberge alle leeftijden zeker ouder maar GROOT geschapen 18+. Ben 65/178/78.18*5. Bij interesse en je hebt echt groot speelgoed reageer met je volledige stats,juiste emailadres en foto van speelgoed . Discretie en hygiëne gevraagd en geboden . Eerlijke advertentie.  

zoek echt grote pik en ballen voor vandaag!!
gisteren
johan 61 jaar Antwerpen - Westerlo
nu pijpen gepijpt worden omgeving tongerlo
zoek voor 12u30 iemand die met mijn lul wil spelen en me pijpen , wil wel zelfde doen bij U alleen rond 12u30 cardate  
Bi+bi 44 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wederzijds pijpen en 69
Wie staat geil en heeft ook zin . Ik ben 44 180 86 16 intiem geschoren en verzorgd hou van pijpen rimmen 69 en sperma woon in zeebrugge en kan discreet ontvangen , lijkt dit je wat dzn hoor ik het wel  

Wederzijds pijpen en 69
gisteren
Danny 54 jaar Brussel (gewest) - Sint-Agatha-Berchem
Bi cumdump ontvangt
Oudere maar ervaren en zeer gewillige spermadumpplek ontvangt in Brussel. Mijn mond neuken alsof het een kut is of lekker gepijpt worden. Rukken en op mijn gezicht klaarkomen of gebruikt condoom legen in mijn mond kan ook. Ik ben elke dag beschikbaar vf 6h30 voor je ochtendgeil en ook elke avond  
gisteren
Horny Guy 31 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Dertiger zoekt man
Hallo! Voor vanmiddag zoek ik een man om wat met elkaar te spelen bij mij thuis. Ikzelf ben 31 jaar, jouw leeftijd maakt niet zo uit maar hygiene is wel heel belangrijk. Ook ben ik nog onervaren in man-man seks, dus respect daarvoor is ook vereist. Zie jij het zitten om tot regio Roeselare te komen om elkaar wat te rukken en pijpen, eventueel elkaar neuken (met condoom). Laat het me weten!  
gisteren
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Ron 66 jaar Antwerpen - Deurne
Pijp en neukslet
Eindelijk kan ik nog eens ontvangen dit op dinsdag 4 juni van 11u tot 16u en van 19u tot 21u in Deurne-Zuid. Ben 66 j X 80kg X lul 15 kaal . Hou van langdurig tongen,pijpen,rimmen,geneukt worden en slik sperma. Laat mij weten wanneer je kan komen en wat je wilt doen. Meerderen mag huid kleur en ouderdom geen probleem. Als mag bare.  

Pijp en neukslet
Mooi Ronde Kont 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spelen, Zuigen, Penis Masseren, Neuken
wie zou mijn willen neuken? ik hou ervan om met je penis te spelen, te zuigen, te masseren, daar naa zal mijn kont voor uw lul klaar zijn. ik kan mij door heel België verplaatsen. bij reactie graag een foto van uw lul anders geen antwoord. Ik wacht op je - tot snel xxx  

Spelen, Zuigen, Penis Masseren, Neuken
PijpSlaaf 42 jaar Antwerpen - Schelle
Wie wil mijn nieuw slaafje laten pijpen?
Heren, ik zoek een of meerdere tops die graag gepijpt willen worden door mijn slaaf. Hij zit op zijn knieën en wacht u op, gemaskerd al dan niet (volgens uw voorkeur), naakt, strak afgebonden ballen en met open mond. Hij zal u NOOIT aankijken of aanspreken, ik verwacht dat ook u zonder woorden en in alle anonimiteit wil handelen. Kortom, ik verplicht hem iedereen te pijpen die dat wil laten doen EN hem als een hoer aanschouwen zal. Uw leeftijd speelt geen enkele rol, uw inzicht dat hij een hoer en slaaf is wel! Anoniem en discreet, zonder blabla maar direct actie! Andere wensen? Stuur het maar door. Strenge groeten, Meesteres S.  

Wie wil mijn nieuw slaafje laten pijpen?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10