Zoeken naar verzorgd

Uw zoekactie voor verzorgd leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

ikkk 50 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
zoek fun met jonger
ik zeer verzorgd sportief en discreet zoek fun met jonger stuur info en evt foto van jezelf  

zoek fun met jonger
man 58 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
ik zoek sporters of slanke jonge manen
slanke manen of jongens die zin geeft in wat ontspanning ( massage ) fun met happy end dan , IK ZOEK vanaf 23 tot 35 jaar enkel slanke / GRAAG BERICHT MET WAT OVER U EN FOTO / bericht me 1 zin krijgen geen antw is prullenbak / wat info en foto is antw terug graag van waar u bent ook , discreet en verzorgd is + punt  
Pijper 57 jaar Antwerpen - Rumst
Pijper .
Terwijl jij een privé filmpje ziet pijp ik je gulzig leeg . Bij U of outdoor ( battenbroek) . Verzorgd , gewassen en geschoren !!  
dirk onbehaard 52 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
zoek geile pijp opa
k zeer onbehaarde pik en ballen welke opa pijpt graag onbehaarde pik leeg en likt mijn ballen en pijpt tot hij spuit en slikt zaad ik geen roker en verzorgd mail me  

zoek geile pijp opa
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Koppel op zoek naar openminded good looking hetero...
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero (-45j)door het leven gaat,dat ook uitstraalt, en tegelijk zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels (-42j), met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Koppel op zoek naar openminded good looking hetero...
Pascal 45 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Wil vandaag mijn kontje laten verwennen en neuken
Graag ontvang ik gasten die zin hebben om een verzorgd kontje te verwennen en op zen doggy's te neuken. Ben een Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje en een verzorgd kontje dat graag goed genomen wordt. Zin laat van je horen met je stats erbij dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde. Ik ontvang vanaf 14u.  

Wil vandaag mijn kontje laten verwennen en neuken
Biman 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Soft date
Keurige bi man gezocht voor rukdate. Ik ben 46 jaar, 1m72, slank, zeer verzorgd en hoger opgeleid. Ik zoek gelijkaardige man, groot en dik geschapen, liefst niet besneden die in zeer nette huiselijke sfeer discreet en in alle rust kan ontvangen. Marginaliteit is niet aan mij besteed. Graag gemotiveerde reactie indien dit je iets lijkt.  
iemand zin ? 51 jaar West-Vlaanderen - Ieper
elkaar verwennen nu of vanavond
Goeiemiddag ik m73 slank geb kort bruin blond h bi top 18 cm intiem geschoren en verzorgd ik pijp en slik jullie zaad ik kan nu ontvangen en deze avond ook iemand zin ? om elkaar te verwennen dan hoor ik het graag mvg  
genieter 45 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
zoek softdate met jongere man. overdag of 's avonds. elkaar verwennen of ik blijf passief
Ik zoek een SOFTDATE met een jonge man of student. wederzijds verwennen kan ofwel blijf ik volledig passief. jij < 30 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan niet ontvangen in Leuven, verplaatsen naar jou. geen outdoordate, bij voorkeur geen cardate. Ik ben 44J 88KG 174 16, niet besneden, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. soa-vrij (getest), safe. Discretie verzekerd. Anonieme date kan. vandaag kan overdag en vanavond.  
Bischierig 29 jaar Oost-Vlaanderen - Waarschoot
Jongzktouder
Jonge gast 30j verzorgd en slank zkt oudere man voor een helpend handje tijdens de middagpauze. Regio waarschoot sleidinge evergem. Wie is vrij straks?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10