Zoeken naar bo*

Uw zoekactie voor bo* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Knappe xl tijger 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe gebonden dertiger zkt knappe, sportieve fwb voor discrete dates
Hallo dames! Hier een knappe, sportieve dertiger met bovengemiddeld libido die via deze weg een goed uitziende, sportieve fwb zoekt voor discrete doch ongeremde dates overdag tijdens de week. Fysieke en mentale klik is daarbij essentieel, leeftijd en regio minder van tel. Zin om elkaar beter te leren kennen en - mits klik - nóg wat beter? ;)  

Knappe gebonden dertiger zkt knappe, sportieve fwb voor discrete dates
Peter 54 jaar Limburg - Beringen
Welke meid,vrouw wil er eens iets anders voelen.
Welke meid,vrouw wil er eens iets anders voelen. Een andere hand vingers die in je slipje voelen, aan je borsten voelen, een andere pik die harder wordt in je hand,mond, die in je kutje stoot,.... Zin, mail en tot binnenkort. Discretie, in de regio of directe omgeving.  
verjaardag 61 jaar Antwerpen - Grobbendonk
verjaardag
Is er een vrouw die me wil plezieren op mijn verjaardag gezellig samen genieten is de boodschap  
Karel 36 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
ANR (Borstvoeding)
Ik ben een man van 37j te Eindhoven. Ik ben de laatste tijd gepassioneerd door ANR (Borstvoeding) filmpjes. Dit wil ik nu eens in de praktijk waarmaken. Ik ben op zoek naar een dame die haar borsten aanbiedt om te likken. Je ligt naast me en ik lik je tepels, ondertussen speel je met mijn penis. Jij bepaalt volledig wanneer ik mag klaarkomen. Zelf smeken om klaarkomen mag je negeren. Jij bepaalt wanneer. Indien je geen vreemd zaad over je handen wilt, dan mag je me ook aftrekken met condoom aan  
Toerist 49 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Psst, jij, ik, morgen, vrijdag 31 mei, overdag, geil genieten?
Charmante, geile toerist (verzorgd, hetero, m80, 65kg, tattoo, 20 echte cm in de boxershort) zoekt ondeugend, hete vrouw (18 tot 65j) om morgen, vrijdag 31 mei, tussen 10u en 15u of tussen 18u en 20u samen geil te genieten; discreet en respectvol.  
Sexting 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sexting, bondage, opwinding en meer xxx
Ik voel me aangetrokken tot intelligentie. Een mentale klik is enorm opwindend... Op zoek naar een leuke intelligente dame om op regelmatige basis naughty, opwindende gesprekken te voeren. Elkaar teasen, opwinden, doen dromen, van elkaar genieten op afstand. Ik vertel je hoe ik je zal (vastbinden ), voelen en strelen, hoe ik je zal spanken als je stout bent geweest. Jij teased me op de manier die jij opwindend vindt. Je vertelt me wat je doet nat worden... Indien de klik er is kunnen we kijken om af te spreken. Ik vind bondage erg opwindend. Je vastbinden, je strelen, eventjes de macht over je lichaam, jou zien genieten... jij voelt er wel iets voor om gedomineerd te worden. Op mentaal en op seksueel vlak...  
Nipple Lover 46 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Ik hou van (grote/lange) tepels
Ik ben een echte borsten liefhebber ... ik hou er van om heerlijk op je tepels te zuigen (als je lacteert, des te beter!). Ik zou het heerlijk vinden om uitgebreid op grote tepels (Eraser Nipples zoals ze die in 't Engels noemen) te zuigen en die te verwennen. Interesse? Let me know!! (ik sta ook open voor ANR (Adult Nursing Relation) en/of Hucow (in bezit van melkmachine))  
Hot boy 27 jaar Limburg - HASSELT
Welke zeer geile (gebonden) dame heeft zin in zeer discrete geile date op kamers…
Hallo,ik ben een zeer sportieve goeduitziende zuiderse type(gebonden)jm uit Hasselt,ben zeer respectvol,verzorgd,discreet,goed voorzien met een uitstekende uithoudingsvermogen.Ben opzoek naar dames die thuis echt te kort komen,die ik is lekker stevig kan verwennen van kop tot teen .Date enkel overdag/avond door de weeks.Indien interesse in zeer geile discrete date,stuur gerust een mail met de nodige info met foto .ik verplaats enkel in de regio Limburg,NL Limburg,Kempen .Enkel doeners krijgen antwoord terug.wie weet tot snel dames ;-)  

Welke zeer geile (gebonden) dame heeft zin in zeer discrete geile date op kamers…
Lucas 41 jaar Limburg - HASSELT
RIJP KUTJE VERWENNEN
Ik zou graag een sexuele fantasie van mij waarmaken, namelijk neuken met een rijpe vrouw. Ook uitgebreid beffen van het kutje hoort hierbij. Ik ben een potente en flink geschapen jongeman van 41 jaar. Naast verzorgd en discreet, zie ik er best goed uit. Ik ben fit en kan lang beffen en neuken. Slanke lichaamsbouw, zonder buikje.  

RIJP KUTJE VERWENNEN
koppok 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Happy single en zin in een gezellige, vurige connectie
Hey! Ik ben op zoek naar iemand om op regelmatige basis mee te stoeien. Samen lol trappen, babbelen, wat speels plagen.. En iets opbouwen tussen de lakens, ontdekken hoe elkaar helemaal gek te kunnen maken en tot het einde van de regenboog brengen :) Ik ben niet into extreme dingen. Gewoon passievol genieten, lichamen samen laten smelten. Geniet enorm van massages uitwisselen. Wel één kink.. ik hou ervan om mijn bedpartner te laten squirten ;) Maar laat ons vooral beginnen bij een fijn gesprek. Als je interesse hebt, laat gerust iets weten, met een foto ook graag x  

Happy single en zin in een gezellige, vurige connectie
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10